Reklama

Reklama

Bojovníci severu: Sága Vikingů

  • Švýcarsko Northmen: A Viking Saga (více)
Trailer 2

VOD (1)

Když loď s Vikingy ztroskotá na nehostinném pobřeží Anglie, má posádka jen jednu šanci na přežití – probít se nepřátelským územím na sever země, kde mohou získat novou loď. Když ale zmasakrují karavanu vezoucí cenný náklad, stávají se lovnou zvěří... (Bohemia MP)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (104)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Úplně nejvíc hloupoučké to nebylo. To je nutno si přiznat. To ale neznamená, že budu zavírat oči nad tím jak si autoři ulehčovali práci kde mohli (akce = střih, střih, střih, střih... když už nevíme kudy kam tak "kde se vzala, tu se vzala"... nebo ty kopance s časem a prostorem... postavy se občas "teleportují" jinak by nemohlo jí vše tak rychle/pomalu ;)). Dívá se na to ale hezky. Je to nenáročné a roztomilé. Modelkoidní postavy fungují a sem tam ta krev taky vystříkne. Prostě normál... ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Ploche, suche. Prinosne snad jen pro nenabazene priznivce vikingu nebo Pana prstenu. Vzdalene to totiz prave Pana prstenu pripominalo.. Ona vyprava(bohuzel bez hlubsi myslenky), pronasledovani i neohrozeni bojovnici. Jeden s lukem, jeden se sekerou a vudce, jako pan mece. Jedine, co vyprave chybelo byl "Mithrandir", ikdyz i ten se po sleze objevil v podobe prazvlastniho mnicha. Co se naopak ve filmu da vyzdvihnout jsou samotne bojove sceny, ktere byli vcelku zdarile. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Je třeba úvodem říct, že v tomto filmu netřeba hledat žádné poselství, skrytý význam či nedejbože známku kultu. Jde očistou odpoledně- večerní "mlatařinu" pro chlapy, kteří si po celém dni slušného chování v práci chtějí trošku odpočinout. Vikingové nám ztroskotají na pobřeží a snaží se někde najít místo, kde by je zlí Skoti nezabili. To místo se hledá těžko, zvlášť když mají sebou dceru samotného skotského krále jako rukojmí. No a tak se celý film běží, v patách partu hrdlořezů, občas padne ten a občas zase onen. Závěrem samozřejmě osudová konfrontace. Třináctý bojovník s Banderasem byl sice lepší, ale každý film v kostýmech se počítá. 70% ()

erased 

všechny recenze uživatele

Nadšení do vikingské tematiky se autorům nedá upřít, jenže co s ním, když ze seveřanské ságy díky pravděpodobně vlemi chudému rozpočtu zůstal akorát plytký turistický výlet několika maníků v parádních kostýmech po skotské vysočině? Hloupý, několikrát i nesmyslný scénář spolu s nezajímavými postavami navíc i tomuto nadšení podkopávají nohy, takže přestože samotná akce vypadá obstojně, pachuť tvůrčí bezradnosti kazí dojem i z ní. Obzvlášť při konfrontaci s atmosferickými Vikings. A ani ti Amoni už nejsou to, co bejvávali... ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Po kolosálním průseru jménem Viking, jsem chtěla severský bojovníky poslat na dlouho do prdele, ale Alík mě přemluvil ať zkusíme ještě jeden flák. A tak když mi ukázal vikingy co zajmou čičinu v červeným a za prdelí se jim žene smečka vlků, řekla jsem si - oukej. Dala jsem THC, kopla do sebe medovinu a byla jsem ready na další anální průjem. Jenže ono hovno. Místo průseru sem koukala na partu vikingů, co je vede Thorův štíhlejší brácha, kterej od alfasamce vlků pořád dostává přes hubu, je mu neustále zachraňována prdel, ale jinak je celkem pohodář, no a tahle parta kluků co v sobě vidí hrdost, vidí sílu a vidí pořádný chlapy, kteří se s nikým a s ničím neserou se prosekává filmem až k závěrečným titulkům i s tou čičinou v červeným. Šéfík vlků, jak už jsem psala, je brutálně drsnej zmrd a hned, jak začal grilovat poslovu hlavu, si získal moje sympatie. Po druhém pohledu mýho šikmýho oka mi došlo odkud ho znám. To je přece kurýr ze čtyřky. Tak místo Audi má pod prdelí tentokrát koně jen jednoho, ale je fakt ňuňan když to kolem sebe kosí. Jako extra bonus jeden z vikingů je sám Johan Hegg (pro nechápavý - frontman skupiny Amon Amarth) kterej dostal samo sebou nejmíň prostoru, což mě mrdá, ale i tak mrsknu týhle sympatický řezničině 3 a půl vikinga z pěti. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Jižní Africe a v Německu. (Terva)
  • Když Kenu Dukenovi (Thorald) pro natáčení filmu připevnili umělé vlasy, dostal k nim sadu pěti přípravků na jejich údržbu. Po zjištění, kolik práce obnáší umýt si vlasy tak, aby vypadal jako nemytý viking, se rozhodl, že si po dobu natáčení filmu nebude vlasy mýt vůbec. (Terizek)
  • Johan Hegg, který si zahrál jednu z hlavních postav, je zpěvák z deathmetalové kapely Amon Amarth, jež se zabývá vikingskou tématikou. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama