Reklama

Reklama

V okolí Hollywoodu vyčíňa šialený vrah v bielom obleku a maske, unášajúci výhradne vychádzajúce hviezdy rôznych reality show. Na počudovanie jeho činy nevzbudzujú rozhorčenie. Práve naopak, vďaka zverejneným videám na jeho blogu L.A. Slasher jeho popularita výrazne stúpa. Všetci, vrátanie médií, sa bavia na úkor obetí, čím samotného vraha podporujú v jeho činoch. Kto bude ďalšou obeťou? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je zvláštní film. Na jednu stranu je to béčko, které mě nemůže chytnout, na druhou stranu je to přesně ten typ brakového filmu, který mám rád. No a pak chvílemi probleskává genialitou. Skvělé béčkově herecké obsazení a k tomu naprosto úchvatný soundtrack. Tohle je film, který bych i přes jeho celkem jednoduchou zápletku klidně viděl rád znovu. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Skutočne nerozumiem tunajšiemu hodnoteniu. Áno ide o neskutočne lacné béčko, ALE so skvelým hereckým obsadením, výborným osemdesiatkovým feelingom (intro patrí k topom), neskutočným soundtrackom a premisou a la God Bless America. Vôbec by som sa nebránil nejakému pokračovania ak by sa niesol v podobnom duchu. Martinovi Owenov želám veľa úspechov a podobných kvalitných žánrových zárezov. Jednoznačne ho budem sledovať. Mne neostáva nič iné len šíriť osvetu o tomto malom prekvapení a samozrejme ho bez hanby odporúčam. L.A. Slasher nemôže sklamať ale len prekvapiť, tak ako mňa. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Divný a absolútne nefunkčný film. Žánrovo ťažko zaraditeľný, štýlom a spracovaním snažiaci sa o akúsi kritiku spoločnosti, ktorú sa mu však nedarí uveriteľne predať. Herci pôsobia akoby niekedy ani sami nevedeli, čo znamenajú jednotlivé repliky scenára a ako majú jednotlivé scény hrať. Postáv je veľa, ale väčšina z nich je pre príbeh nepodstatných a úplne zbytočných. Nejakých vrážd alebo akcie minimum a celkovo má film obrovský problém udržať pozornosť alebo čímkoľvek zaujať. Bol som veľmi nepríjemne prekvapený, ako sa mi L.A Slasher pri svojej krátkej dĺžke tiahol. Radšej sa tomu vyhnite... Skoro odpad 10% ()

Wade 

všechny recenze uživatele

26% ? Jasně žádný zázrak L.A Slasher není, ale není to ani tak špatné. Pěkný vizuál, dialogy co jsou parodie a neberou se vážně a vtipná dvojce Trejo/Bautista navíc dobře vypadající zabiják a k tomu zajímavý nápad na děj. Chtěl jsem dát 3* ale když vidím zdejší hodnocení dam plnou palbu protože můžu. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ucházející "béčko", co jede na umanuté sociální kritice. Na horor se (téměř) zapomnělo. Jo, a "vrahem" byl Tweeter. Maskovaný muž, říkající si L.A.Slasher, šíří paniku po Los Angeles. Bere si na paškál tamní, do sebe zahleděné pseudocelebrity bez talentu, které kamsi unáší. Policie se do celé záležitosti neangažuje, což byl dobrý tah, nezbývá než slávychtivé osobnosti proprat škodolibě v médiích. A je vidět, že celé L.A. má otravných hvězdiček pěkné kvantum, ale má jich také plné zuby. Absolutně nezáleží na tom, kdo se skrývá pod maskou a nažehleném obleku, o tomhle film rozhodně není. Dvojice hereček, Elizabeth Morris a Abigail Wright, přičemž prvně jmenovaná je začínající, druhá méně vytěžovanou, poskytly námět debutujícímu režisérovi Martinu Owenovi. Vzal se nadhled, zápal, fascinace sociálními sítěmi, pár doláčů, aby to vizuálně nevypadalo úplně blbě. Spojit horor s kritikou života slavných v sobě nese úskalí. Pokud by vznikl vyrovnaný film, v němž by byl stejně vyměřený prostor pro ostrou satiru i krvavý horor, byl by to vzácný úkaz.K něčemu takovému nedošlo. Většina hvězdiček, ať už popový zpěvák úrovně Justina Biebera, pornohvězda, nebo třeba hvězda tv reality show, všichni jsou bez výjimky prezentováni natolik povrchně, že divák na ně a na jejich budoucí osud zvysoka kašle. Stejně se jen čeká, jakým způsobem je nenávistný podivín zmasakruje. Jenže kam se poděl avizovaný horor? Sakra, celé se to smrskne jen na pár výhrůžek k uneseným obětem s obvázanými obličeji, minimum krve, ta ostatně připomíná nějaký prošlý džem. Napětí do filmu neprosáklo, na jakékoliv gore už nezbylo z prasátka. Dění filmu doprovází nepřetržité "twítování", které v podstatě nijak užitečné a zábavné není. Do komedie má film hodně daleko, komediálních pasáží je zde ještě méně než těch hororových. Humor zřejmě měla obstarat nejhvězdnější dvojice, kterou zastupuje Danny Trejo a Dave Bautista v rolích ukecaných drogových dealerů. Překvapivě z nich nevypadne nic kvalitně vtipného, ačkoliv je s nimi spojeno jedno překvapení filmu. Film je vlastně jakousi pestrou koláží slávychtivých lidí, kteří snadno propadají iluzi, že jsou dokonalí. A L.A Slasher je zde od toho, aby jim trochu pocuchal nervy, fazonu i sebevědomí. Pokud máte rádi hardcore filmy plné násilí a krve, můžete tenhle s klidem vynechat. Ve výsledku je o něčem jiném. Ale jo, šlo to, celkem nefalšovaně béčková záležitost, co by se ráda rozkoukala po nějaké hlubší myšlence, jenže má k tomu většinou jen (těžko)pádné prostředky. 50% ()

Reklama

Reklama