Reklama

Reklama

Blafuj jako Beckham

  • USA Bend It Like Beckham (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když je vám osmnáct, milujete Beckhama a umíte to s míčem tak dobře jako on, patří vám celý svět. Ale to je omyl! Pokud se totiž jmenujete Jess, je vám sice osmnáct, ale jste dívka, a navíc Indka - zapomeňte na to! Myslíte, že by vás vaši příbuzní, jejichž jediným cílem je najít pro vás vhodného ženicha, nechali hrát takovou mužskou hru, jakou je fotbal? Tím spíš, kdybyste tak mohla překazit sestřiny vyhlídky na dobrý a vhodný sňatek! Jess ale jednoho dne potká stejně starou Jules, která hledá nové talenty pro dívčí fotbalové družstvo. Jules má o své budoucnosti jasno. Chce se dostat do Spojených států, kde je dívčí fotbal respektován a kde se může stát profesionální hráčkou. Jess a Jules velmi rychle sblíží společná vášeň pro fotbal, oběma se na hřišti velmi daří. Problémy nastanou, když se obě zamilují do svého trenéra a Jessini rodiče zjistí, že jim dcera něco tají (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Jsem stastny jako snad nikdy predtim, ze existuje komedie (nejen) pro mlade, ktera se netoci kolem sexu, perverznost ia fekalnich vyjevu hlavnich hrdinu. Prijemna komedie se zacinajici Keriou o fotbalu, ktery mam tak rad je opravdu skvelou podivanou, neni to zadny trhak, zadne akcni sceny, zadne efekty, je to prijemny film na stredecni vecer. Jak tady uz nkdo pise, po case uz omrzi to ustavicne "co kdyz na to rodice prijdou; tys nas zradila, nikam", ale to na kvalite neubira. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pokud přistoupíte na hru tvůrců, tak to jako nezávadný rodinný televizní film s obligátním sdělením docela ujde. Ovšem na komedii tomu chybí humor, na sportovní snímek nějaké zápasy a na "vztahovku" pro náctileté zase schází ty vztahy. Rádoby sportovné sekvence jsou střihem a režií naprosto děsivé, ale stejně jich je tak pomálu, že to naštěstí nezačne ani lézt na nervy. Holky jsou sympaťačky, byť Keira je tu ještě strašné střevo, ale podráží jim nohy rozpačitý začátek a neúnosná stopáž. Za tu by tvůrci měli dostat červenou kartu. Na lavici tuctových filmů, jakých jsou desítky do roka, to však bez výraznějšího zadýchání stačí. Pokud vám to nevadí, tak není důvod proč se na tuto cestu za velkým snem navzdory předsudkům rodiny a okolí nepodívat. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Nekoukal jsem na to úplně z vlastní vůle..... ale když už, na romantickou komedii, kterou natočila ženská a ve které hrajou ženské fotbal, to není až tak zlé. Dala by se tomu vyčíct brutální čitelnost, předvídatelnost děje a mizerně natočené fotbalové zápasy, ale je to zase vykompenzované docela milým obsazením (nejvíc mě bavili oba otcové, hlavně Frank Harper) a občasným fórkem. Řachanda k popukání to není, ale na koukání s partnerkou je to docela slušný kompromis. PS: Kiera Knightely na mě v tomhle filmu působila strašně hladově. ()

xjane 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho jsem se tomuhle filmu vyhýbala - hlavně kvůli názvu, náhodou jsem na něj dnes narazila na ČT2 a vyklubal se z toho velmi příjemný film, byla jsem mile překvapena... Čekala jsem nějakou slátaninu a ikdyž normálně se radši koukám na fotbalisty, za sympatické postavy, fajn oddychovku a překvapení, že "romantická sportovní komedie" nemusí být stupidní, dávám 70% ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý film o futbale, o priateľstve, o láske a najmä o rozdieloch v národnostiach. Zaujímavo režisérka prepojila anglickú a indickú kultúru. Celý film vo mne vzbudil pocit osvieženia a chuti zahrať si futbal. Soundtrack bol veľmi dobrý Texas atď. Príbeh mal síce koniec, ktorý sme predpokladali ale napriek tomu ma zaujal, že som nevstala zo stoličky. Herci hrali veľmi dobre, pre mňa skutočnosť, že tam bola Kiera zvýšila hodnotenie o 1 hviezdičku. No a netreba sa pýtať, čo ma na tomto filme zaujalo asi najviac. No predsa futbal. a ešte Johnatan Rhys-Meyers, ale ten je až na druhej koľaji. Jeden z najlepších teen filmov, čo som videla 100% ()

Galerie (73)

Zajímavosti (17)

  • Herečky trénoval Simon Clifford - majiteľ brazílskej futbalovej školy. (rador)
  • Jelikož byla Keira Knightley nezletilá, nemohla být po celou dobu na natáčení a mohla pracovat jen několik hodin denně. Když nenatáčela, dělala domácí úkoly, protože ještě stále chodila na střední školu. (Lauralex)
  • Profesionální fotbalistka Parminder Nagra měla strach, že kvůli jizvě na svojí noze nedostane hlavní roli Jess, ale nakonec bylo zranění i příběh jemu předcházející zapracováno do scénáře a použito. (Morien)

Reklama

Reklama