Reklama

Reklama

Pan (Levi Miller) je nezkrotný uličník, ale bezútěšné prostředí londýnského sirotčince, ve kterém strávil celý svůj život, není pro takového chlapce to nejvhodnější místo. Až jednou v noci se stane něco neuvěřitelného – Pan opustí sirotčinec a ve své fantazii se ocitne ve fantaskním světě pirátů, válečníků a pohádkových bytostí obývajících Zemi Nezemi. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (219)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem nevěděl, co přesně od tohoto filmu čekat a to, co jsem nakonec dostal, je... no, pro mě rozporuplné. Herecky nádherně obsazené, Rooney Mara je tu skvělá, vizuálně jsou to krásné orgie, ale přesto mi to přišlo nesmírně ploché a vlastně jen jako film na efekt, kde mi chybělo to, co má příběh s Peterem Panem mít - okouzlení dětstvím a ta krásná bezstarostnost. Tohle zde prostě nebylo. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Jako každého člověka, který ještě neokoral až na dřeň, mě roztomilý exemplář lidského mláděte, když mu začnou téct slzičky a touží po mamince, dokáže dojmout. Odvážné použití červených očních stínů si rovněž zaslouží ocenění. Jinak je to slátanina obsazená poměrně pohlednými lidmi a přehlcená triky a efekty. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Nikdy som nebol fanúšikom príbehu Petra Pana. Celkovo sa mi príbeh vidí taký nijaký, ničím zvláštny a skôr nudný ako zaujímavý. A potvrdilo sa mi to aj v tejto verzii, v ktorej boli Pan s Hookom ešte kamaráti. Jediné čo trocha vyčnievalo bola slušná vizuálna stránka a efekty. Skrátka ide o typického predstaviteľa tvorby rozum na vandrovke. K filmu stačia len oči, tie sa nasýtia. A samozrejme ešte niečo na žmolenie do ruky, kvôli občasnej nude. Slabý priemer. 50/100 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

vizuální pastva pro oči a výborný Jackman jsou to co si určitě budu z Pana pamatovat.Jinak jsem ale měl celkem velký problém hlavním hrdinům věřit jakékoliv emoce a po celou dobu se mi nepodařilo,aby mě film opravdu vtáhnul.Měl jsem sice podobný problém třeba i Wrightovi Hanny ale tohle je přeci jen žánrově trošku někde jinde...celkově tedy někde na půl cesty...60% ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Co vychází Spielbergovi, Wrightovi vůbec nejde, takže komediální stránka nevtipná a kejkle se CGI a klasickými kulisami místy k zblití. Jako bonus prapodivný střih, kdy je občas jasně patrné, že se mohutně přetáčelo a přestříhávalo. K tomu hrozně otravný (a hlavně zrežírovaný) Hedlund, naprosto příšerná Rooney Mara a přiteplený "Péťa", za kterého ve finále vše vyřeší někdo jiný, aby se mohl sentimentálně dojímat. Jeden fík za parádního Jackmana, který stylizaci jako jediný ustál na výbornou. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (8)

  • Snímek vychází z veleúspěšné knižní novely "Peter Pan" skotského spisovatele a dramatika Sira Jamese M. Barrieho (1860 - 1937). (Conspi)
  • Původní záměr filmařů byl do role Černovouse obsadit kanadského herce Ryana Goslinga. Ten však nabídku odmítl, a stejným způsobem se k dané nabídce postavil i katalánský herec Javier Bardem. (Conspi)
  • Peter (Levi Miller) má na sobě jenom tilko, ale během závěrečné bitvy má na tilku košili a na konci zase už jen tilko. (glumka)

Reklama

Reklama