Reklama

Reklama

Bratři Wes a Jacob žijí jen s otcem. Starší z nich, třináctiletý Jacob je kromě posedlosti heavy-metalem a motokrosem také průšvihář, jehož vandalské excesy zvednou ze židle nejednoho úředníka. Vše se dá vyžehlit až do té doby, kdy sociálka rozhodne, že Jacobovo chování negativně ovlivňuje mladšího bratra Wese a rozhodne, že Wes musí do opatrovnictví k tetě Pam. Otec obou chlapců Hollis, který se nikdy nevzpamatoval z odchodu manželky, syny miluje, ale více než výchova mu jde věčné zapíjení žalu. Jacob i Hollis se musí vzpamatovat a udělat vše proto, aby dostali malého Wese zpátky. (Cinemax)

(více)

Diskuze

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Flussmaister

Nekecáš bludy... je to svatá pravda.

A když jsi vzpomenul tu Tropickou bouři, tak je tam kupodivu výborný Tom Cruisuj. Největšé frajer filmu by se dalo říct. :D

Flussmaister

Flussmaister (hodnocení, recenze)

Jan.Mlynar

Jo jasně, nechal jsem se trochu (dost) unýst. Nemělo to bejt přímo doslovně. Moje chyba. Zrovna X-men potvrzuje pravidlo a Batman je "malinko" někde jinde. :) Myslel jsem to tak,. Já mám třeba rád Downey Jr., ale určitě ne, protože IRON MAN. Mě si dostal ve filmech jako Temný obraz, Tropická bouře, Na doraz nebo třeba ještě Kiss Kiss Bang Bang, kde byl podle mě,. prostě super. Ale když si řekneš jeho jméno Robert Downey Jr. = Iron Man - o to mi šlo. Možná kecám bludy a jsem jen zaslepen nenávistí k Marvelu a jim podobnejm filmům, ale já tam tu nálepku prostě mám a nejspíš mít dlouho budu.

na příspěvěk reagoval Redi

Jan.Mlynar

Jan.Mlynar (hodnocení, recenze)

Flussmaister

U některých se s tim dá souhlasit, ale momentálně mi přijde, že v posledních  ve většině případů filmů od Marvel/DC se herci nedostávají do pozic "ty znám z toho komiksovýho filmu".. Příklad: Jackman, Fassbender, McAvoy, McKellen, Lawrence, Bale... Snad jen Hemsworth a Evans jsou teď trošku zaškatulkovaní a Cavilla to teď na nějakou chvíli asi nemine ... A možná ještě Downey Jr., ale ten je skvělej i jako Sherlock :))

na příspěvěk reagoval Flussmaister

Flussmaister

Flussmaister (hodnocení, recenze)

Redi

Přesně tak. Na tohle mám podobnej názor. Ať se drží dramat a pod. ambiciózních filmů. Marvel a další, herce téměř nijak (podle mě) nerozvíjí, naopak, zastaví je to na pár let, než si natočej trilogii toho stejnýho, dokud neodřou všechny kapsy. Herec ztratí 7 let, získá pozornost a každej ho zná, jako hláškujícího frajera v modrejch trenýrkách + příštích deset let ho tak i většina vidí. Ale na druhou stranu chápu, že někomu se tohle prostě líbí a připadá mu to sympatický. Já jsem rád za tohle indie. :)

na příspěvěk reagoval Jan.Mlynar

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Flussmaister

Tak Aaron bude bavit doufám několik desítek dalších let. Hlavně aby se neupsal Marvelu nebo jiným hollywoodským sračkám... a jel si tu svoji...

na příspěvěk reagoval Flussmaister

Uživatel Redi smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama