Reklama

Reklama

UnREAL

(seriál)
  • Austrálie UnREAL
Trailer
USA, (2015–2018), 26 h 33 min (Minutáž: 40–45 min)

Kamera:

David Pelletier

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Shiri Appleby, Constance Zimmer, Craig Bierko, Jeffrey Bowyer-Chapman, Amy Hill, Brennan Elliott, Genevieve Buechner, Freddie Stroma, Johanna Braddy (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(38)

Obsahy(1)

Děj seriálu Un-Real se točí kolem příprav a realizace randící reality show. A o mladé produkční, která je schopná ledacos poupravit tak, aby to bylo pro diváka co nejatraktivnější. 
Za projektem stanice Lifetime stojí Marti Noxon, režisérka a scénáristka seriálů Buffy, přemožitelka upírů (1997) a Angel (1999). (geklon)

Recenze uživatele erased k tomuto seriálu (2)

UnREAL (2015) 

Od kritiky falešných dramat ve vysílaných reality show kruhem zpátky k možným skutečným dramatům v jejich zákulisí. Je mi sice trochu líto, že se UnREAL příliš nedrželo kousavého humoru na úkor soutěžících nanynek zjevného v pilotním díle, ale i přesto jsem se nakonec do neustálých manipulací s aktéry a neočekávaných důsledků ponořil naplno. Jen těch zvratů klidně mohlo být o něco méně, nebo by alespoň některé z nich nemusely zacházet až do tak neuvěřitelných extrémů. Wake up, this place is a vortex of evil and disfunction turning everything it touches to shit, how do you not see that? ()

Season 4 (2018) (S04) 

Poslední série působí, jako by mezi ní a tou předchozí ještě jedna sezóna chyběla - většina postav hned zkraje prodělá docela radikální (ač pořád pochopitelnou a pro katarzi potřebnou) proměnu, allstar sérii Everlasting chybí dostatek divákovi známých hvězd, a zároveň je do těch osmi dílů naroubována hromada šoků a cliffhangerů, které vyšumí do prázdna, protože se v nich postavy nestihnou dostatečně vyrochnit. Na druhou stranu, hroutící se Shiri Appleby táhne celou sérii ještě s větší vervou, než dosud a povedených momentů je zde stále ažaž. Samotný závěr seriálu mě ale nechal zcela chladným, což je pro jinak špičkový seriál asi ta největší rána. ()

Reklama

Reklama