Reklama

Reklama

Slow West

Trailer 1

Šestnáctiletý Jay přicestoval ze Skotska do amerického Colorada 19. století, aby pátral po ženě, kterou miluje. Evropskému zelenáčovi dělá společnost nájemný zabiják Silas, který souhlasil, že ho za úplatu na cestě ochrání. Divoký západ však není místo, kde by věci vycházely přesně podle plánu, a tak Jay zažije během svého putování celou řadu zvratů v nekompromisním duchu tohoto vysoce autorského westernu. (AČFK)

(více)

Diskuze

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Je to takový hodně uspávací film. Krásná krajina, ale příběh mě moc nezaujal. Bylo mi to tak nějak celé jedno. Do kina ten film není. Na podívání v TV proč ne. Hodnotím 2-3*. Lepší 2*.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Recenzia.

 

Tak sa zdá, že u nás sa zatiaľ klasickej distribúcie nedočkáme. Zlaté Čechy. Zostáva samozrejme možnosť, že sa film objaví neskôr v priebehu roka v menších kinách (osobne by som kvitoval i zaradenie do Projektu 100 v rámci priestoru venovaného novým filmom).

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Ve srovnanim se Salvation s MIkkelsenem tohle u me neobstoji ani nahodou, sice to melo par vazne dobrejch scen i dialogu, ale napsany mit o vyznelo odsta lacinne.

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Gryphon , DaViD´82

Je. Ono obecně, když je nějaký film jako VOD, tak není otázkou, jestli se objeví v temných zákoutí internetu, ale jestli to bude za hodinu nebo za dvě (tři, čtyři...).

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Gryphon

V zámoří to běží současně v kinech i na VOD službách čili předpokládám, že již je i nějaká uniklá verze...

na příspěvěk reagoval (mOnkey)

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Já si čekám na plátno a vzhledem k premiéře bych rád viděl Fassbendera ve Varech. Jsou ty padesátiny, tak se nám třeba splní sny :)

Jano...

Jano... (hodnocení, recenze)

Vyzerá to dobre. Starý dobrý westernový žáner už dávno leží pod fialkami, ale ten nový, fraškoidný sa mi začína páčiť, čím ďalej, tým viac.

Uživatel ambron smazal svůj příspěvek.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Film bude v soutěži mezinárodních filmů na Sundance festivalu v lednu a A24 koupili film do USA distribuce. Po hypovaném The Salvation věřím, že si spravím chuť něčím realističtějším. Kameraman Robbie Ryan je velký příslib, v zachycování naturálnosti krajiny a syrovosti je to absolutní světová špička

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Fassenbender teda jede jak opica, sakra. Jako jo, jo prajem len to najlepsie, len Ja ho nemam rad! A to tak, ze velmi!

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

ambron

Fassy vyzerá podobne ako v 12 Years a Slave. To beriem :-) Snáď po Frankovi zasa naskočí na vlak mieriaci vyššie.

Související novinky

Westerny jsou zpět

Westerny jsou zpět

22.02.2015

Velkorozpočtové westernové žánrové mixy v podobě Osamělého jezdce a Kovbojů a vetřelců si nepochvalovali diváci ani kritici, ale jinak tento tradiční americký žánr rozhodně neskomírá. V různých… (více)

Kurt Russell pronásleduje kanibaly

Kurt Russell pronásleduje kanibaly

28.09.2014

Úspěch Opravdové kuráže bratrů Coenů a Nespoutaného Djanga Quentina Tarantina oživil popularitu westernů a blíží se hned několik zajímavých projektů. U Pistolnice Jane nikdo moc netuší zda se… (více)

Reklama

Reklama