Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žena, ktorá riskuje všetko pre záchranu mladej dievčiny, ktorú držia v zajatí žoldnieri vysoko v horách. Film je inšpirovaný hrou Tomb Raider z roku 2013. (Carol Pifková)

Recenze (59)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpovedenějších fan filmů s Larou. Jednak co se týče kaskadéřiny a choreografie bojů a druhak skvěle vypointovaného příběhu. Tenhle velesympatický kraťas je tak dalším silným fandovským hlasem pro to, aby se Hollywood konečně pokusil o restart série Tomb Raider. Laťka, kterou nastavily oba filmy s Angelinou Jolie, přeci jen není až tak vysoko. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Kdybych to měl hodnotit jako normální film, tak by si to ode mě odneslo tak maximálně dvě hvězdy. Ale koukám se na to z takového hlediska, že to je fanouškovský film. Nejdříve chci pochválit všechny, kdo se na filmu podíleli, neboť se mi vskutku líbilo. Hlavní hrdinka v pozici Lary Croft byla docela sympatická. Samotní nepřátelé v čele s hlavním záporákem za moc nestáli, ale nečekal jsem nějaké úžasné herecké výkony, takže v rámci mezí to ušlo. Co se mi ale nejvíce zamlouvalo a líbilo, byly samotné souboje, které byly do posledního detailu skvěle zpracované. Více takových fan filmů. Za mě dávám 80 % ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Lepší než celej film Lara Croft. Nemůžu souhlasit s Momo, protože hlavní hrdinka se do role Croft hodila a dalo se na ní koukat. Jinak naprostá akční pecka, ve který hrajou herci líp než ve většině filmů, který dnes vychází. Od těchto maníků bych si dokázal představit i celý film, né jen 20 minutovou scénu. K tomu všemu ještě mindfuckovej konec s jménem a já jsem naprosto spokojenej. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* sice je to herecky totálně nepřesvědčivé, ale má to výtečnou atmosféru, který by jí záviděl kdejaký akční film. Z tohoto hlediska to taky hodnotím a jako fanouškovský počin ... klobouk dolů. Viděl jsem to s českými titulky tady [ PŘÍBĚH: 0 /// ATMOSFÉRA: 3 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 3 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Machy, lišajníky, ihličnany, obloha, húšťava, skaly. Rýchly bežec s adrenalínom prekliato vysoko. Presne to je štýl hôr, presne to je moja myseľ v horáh. Nikto nekričí o záchranu, nemôžete bežať mimo turistický chodník. Ja neviem, ale to je jednoducho amatérsky fan film pre milovníkov TR. Riešiť čo je zle nasnímané alebo nereálne je pokrytecké. Ja som spokojný. Ďakujem za linky. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama