Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

IZFNP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napriek neuspokojivému finále je to stále komediálna pecka. Žiaľ, vrátili sme sa k neduhu prvej série: nevyrovnanosti v kvalite jednotlivých epizód. Ale stále... Aprílový prvý diel bol brutálny krok od tvorcov, stred série bol našlapaná, komediálne-dramatická pecka, a séria dávala zmysel i ako organický, komplexný celok - takže plné hodnotenie seriálu ostáva. ()

anetd1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souhlasím s tvrzením o nevyrovnasti kvality jednotlivých epizod, každopádně ty kvalitní jsou naštěstí sakra kvalitní, a jako celek fungují výborně všechny. Slibovaná "the most darkest season" se za mě nekonala a jelikož jsme si během posledních dvou let čekání celý internet kolektivně automaticky nastavili extrémní laťku, dostavilo se mírné zklamání. Každopádně opravdu jen mírné, start byl raketový, prostředek bavil a konec zanechal spoustu námětů k přemýšlení a hloubání. Už teď se těším až si sérii ještě několikrát pustím, objevím, co mi uniklo, zamotám si hlavu v nejrůznějších teorií a hledáním hlubšího smyslu úplně ve všem a ještě x-krát všechno přehodnotím. ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Držíme se svatých standardů. Nic nijak extrémně nevybočuje ani neposouvá hranice. Spíš jde o to jak moc jste k seriálu napojeni a jaký k němu máte citový vztah. Epizody jsou někdy slabší, někdy lepší a vše jde ruku v ruce. S tím, že první díl přišel mnohem dřív a nějak nás přiblížil k cíli jako celé nové série. Rozhodně neshazuji kvality posledního kousku, ale Rick and Morty pro mě bude asi hlavně prvek seriálu, na který je možné se těšit, s chutí podívat, ale nikdy na tom nebudu nějak ujíždět. Ale už nyní je to kult. A bohužel i mainstream. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně si nemyslím, že by třetí série byla slabší, než první dvě. Nabízí díly, které mají ambice stát se naprostými legendami (Pickle Rick, Ricklantis Mixup), pak několik dalších, které jsou "jen" výborné, a jeden nebo dva, které by se nejspíš daly označit jako výplňové, ale pořád jsou podle mě stokrát zábavnější, než výplňové díly u jiných animovaných seriálů. Čekání na čtvrtou sérii bude nejspíš nesnesitelné, ale věřím, že se plně vyplatí. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I'm not a cow. I'm a pickle. When I feel like it." Po kvalite, ktorú nastolili prvá a druhá séria som si myslel, že sa latka udrží na stále rovnako vysokej úrovni, no mýlil som sa... Tretia séria mi prišla doposiaľ najslabšia, a aj keď boli niektoré časti opäť vynikajúce, už sa našlo aj zopár takých, pri ktorých som sa ani raz nezasmial... A pri tom to začalo tak výborne – útek z väzenia v prvej epizóde je premakaný, hneď na to príde fajn paródia na Mad Maxa, potom je tu (podľa mňa) zatiaľ najlepšia časť celého seriálu s názvom Pickle Rick, no a pobavila aj superhrdinská paródia a potom ešte aj nečakané dobrodružstvo Ricka a Jerryho. Ale aj tak som mal jeden veľký problém... Prvýkrát sa mi stalo, že už som nemal chuť pozerať Ricka a Mortyho pravidelne, ale radšej som si pozrel nejaký iný seriál a práve preto som túto sériu pozeral viac ako 7 týždňov! Myslím si, že v takejto forme to už aj zostane, tento seriál si už pustím asi iba vtedy, keď už sa mi nebude chcieť nič iné pozerať... Nie som si úplne istý, čo u mňa spôsobilo tento pokles záujmu, ale určite to neznamená, že s Rickom a Mortym končím úplne, to nie, ale jednoducho to vidím tak, že si ich budem v budúcnosti púšťať oveľa zriedkavejšie ako doteraz. Ale na druhej strane, nezdá sa mi, že by to bol problém čisto tejto série, no aj tak my výsledný dojem nevychádza na viac ako 8/10... Dúfam, že si v najbližších mesiacoch pozriem aj ostatné série... "Hi, Mr. President. I'm Rick Sanchez, but not the one that did this. We Ricks travel the infinite and switch places with each other like hermit crabs, I think. I'm "Fly-fishing Rick"." ()

Galerie (90)

Zajímavosti (37)

  • Proměna Birdpersona na Phoenixe je odkazem na Angela z X-Menů, který se později změnil na zápornou postavu Archangela. Jedná se zároveň o odkaz přeměny Anakina Skywalkera na Darth Vadera ve Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005). (Kubaaa97)

Reklama

Reklama