Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (182)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// "Shiiiiit." "What?" "I-uh. I want to fuck you." "What? No!" "What do you mean, no?" "Wha- why- what did I do?" "Are you kidding? It's kinda hard. I mean... look at you. You're so pretty and you're vulnerable and it's just like you might be as well wearing a sign that says: solve all my problems with your penis." ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Boží a totálně sehraná hlavní dvojice utopená bohužel v naprosto zaměnitelné romantické komedii. Kdykoliv se hláškující Sudeikis a sexy Alison baví o sexu či o vztazích, je o zábavu a skvělé momenty postaráno. S postupující stopáží se však zpočátku svěží komedie mění v naprosto rutinní a nenápaditou romanťárnu, jež vás nemá moc čím překvapit. Závěrečnou půlhodinkou se tak divák už spíše pronudí a marně doufá v návrat hlášek z úvodu. A to je fakt škoda. Potenciál byl díky sehranosti hlavního dua úplně někde jinde. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pěkně! Skoro se mi tomu ani nechce věřit, ale tohle je americký film, je to navíc romantická komedie a k tomu všemu je to ještě dobré. Vlastně je to hodně dobré. Jason Sudeikis je tu po dlouhé době zase v roli, kde je dobrý. Takové role by mělo dostávat více dobrých komediálních herců, aby mohli ukázat, že umí hrát. Chemie tu pro mě funguje dokonale a ani nevadí, že tu není nějaká moc velká erotická explicitnost. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Mám hodně moc ráda Jasona Sedeikise a Alison Brie, proto jsem tenhle snímek musela vidět. A musím přiznat, že kdyby v tom nehráli tihle dva, tak to prostě vypnu. Jakože je to blbost :D No fakt je :D Ale místy to bylo i vtipné. Místy se mi chtělo křičet, proč je to sakra tak složité?! :D Přežila jsem to, celkem to ušlo, takový střed, ale znova už to vidět nepotřebuji. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Idiotská komédia, kde sa máme smiať na výrokoch ako "sex je ako heroín", "strčil som si do zadku muesli tyčinku", "hovorila si o análnom panestve? alebo "on to hovorí, lebo ho otec zneužíval". No hahaha, to je fakt silná romantika. Hovorí sa tam len o sexe ale samozrejme len tým vulgárnym spôsobom. Na druhej strane každý súloží výlučne oblečený. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Film si odbyl svoji premiéru v lednu 2015 na filmovém festivalu Sundance v americkém městě Utah. V České republice pak v červenci 2015 na mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. (ragnar1)
  • Natáčelo se ve městě New York City (New York, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama