Reklama

Reklama

Kung Fury

(festivalový název)
  • Švédsko Kung Fury (festivalový název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina snímku, policista Kung Fury, se vydává na cestu za pomstou svého přítele, kterého zabil největší kung-fu zločinec v dějinách lidstva, Adolf Hitler. Fury cestuje časem do dob nacistického Německa, aby Hitlera zničil jednou provždy. (Santa666)

Videa (1)

Trailer

Recenze (556)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nehorazne jsem se na tuhle ujetost těšil! Na začátku jsem z některých scén umíral smichy. Hlavně mě nejvíc dostal nasranej hrací automat co všechny fuckoval. Hitler jako zaporak taky dobrý, hackerman a gladiatori, thor.. dobre postavy ale ty přehnaný scénky byli stejně nej. Mrzelo mě ze ta půl hodinka utekla tak rychle. I když ono by to možná omrzelo kdyby to bylo delší na tom konci už jsem se tolik nenasmal. Na amatérský počin ale hodně Supr. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

"What year is this? It's the Viking Age. Oh, that explains the LaserRaptor" Ultimátní destilát toho nejbrutálnějšího "Rule of cool" jaké si lze představit. A nakonec je velmi dobře že nevybrali dost peněz na to aby z toho byl celovečerák, protože na ploše půlhodiny to funguje dokonale, příval cheesy hovadin a VHSkový vizuál se nestihne začít zajídat. 9/10 ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Kung Fury je naprostá šílenost s unikátním vizuálem a pojetím, které budou někteří milovat od A do Z a jiní nenávidět. Já osobně jsem někde na půli cesty. Oceňuji výtvarnou stylizaci a množství nápadů, které neměly v podstatě žádné hranice. Člověk se na půl hodiny ponoří do světa, ve kterém se mají šanci potkat Hitler, T-Rex i Thor, přičemž na diváka ze všech stran sálá osmdesátková atmosféra. Převelice zvláštní kousek, který na stupnici šílenosti 1-10 hrdě sahá po dvanáctce. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

No tak jsem to viděl a nesdílím nadšení většiny uživatelů ČSFD.To že to má být pocta starým akčňákům přece ještě neznamená,že tam narvu co mě napadne.A ikdyž to mělo pár zajímavých a vydařených scén,tak jako celek mi to prostě nešlo dohromady.A komedie?No moc humoru to taky nepobralo.Ale jo,jedna scéna mě tam docela pobavila.A to ta kde dva frickové řeší svý směšný Hitlerovský kníry.Ale že bych se smíchy za břicho popadal to se říct nedá.Ale dám dvě hvězdy ať nežeru.A to za Kung Fuhrera,Hajzlhofa a za krátkou stopáž.Víc bych asi nedal.Pro mě je to prostě přeplácanost největšího kalibru.Nasrat hvězda bude jen jedna.Víc si to nezaslouží ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to celkom pohodova volovina. Pacili sa mi niektore vtipy (rozhovor dvoch radovych nacistov, cestovanie v case), technicka stranka je na poloamatersky projekt skvela. Je to prehladne zostrihane. Triky su tak akurat a hudba je famozna. Dalej to ma fakt dobru dobovu atmosferu. Ale po tom hypu som od toho ocakaval, ze to bude ovela vtipnejsie a aj napriek kratkej stopazi som sa miestami trochu nudil. Dalej mi tam chybala nejaka sexi baba. Tie dve co tam boli su dost hnusne. A vdaka nazvu Kung Fury som od oho ocakaval aspon jednu fakt dobru bitku. Ta co tam bola, je komedialne ladena do parodie na videohry a mna nezaujala. Napriek vsetkemu to za jedno pozretie rozhodne stoji. Dávam tomu silne 3* a odporucam si pozriet aj ofiko videoklip s Hasselhoffom. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (17)

  • Jde o fanouškovský projekt financovaný pomocí Kickstarteru. Tvůrci na něm vybrali 630 tisíc dolarů. (Zofan)
  • Možná chyba, ale možná i nadsázka, jako celý snímek - v úvodní scéně odehrávající se v roce 1985, když bojuje Kung Fury (David Sandberg) s arkádovým automatem, naráží v prostřihu do Hubbleova teleskopu, avšak teleskop je ale na oběžné dráze a v provozu až od roku 1990. (Lander)
  • Film je možné pozrieť si zdarma na oficiálnej stránke: www.kungfury.com. (Gothar)

Související novinky

Fassbender a Kung Fury 2

Fassbender a Kung Fury 2

13.02.2018

Před třemi lety uchvátil svět půlhodinový film Kung Fury od Davida Sandberga. Osmdesátkový úlet o policajtovi, který musí s pomocí Thora a dinosaurů porazit Adolfa Hitlera (a to je jen začátek!), se… (více)

Reklama

Reklama