Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V budoucnosti najednou zmizí obrovské množství lidí a nikdo neví, co se s nimi stalo. Odešli všichni do paralelní reality? Mladý Ian se musí z této reality probojovat zpět do své, aby zachránil svého pětiletého bratra před utonutím. (tessincolor)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jako jo, natočil to sedmnáctiletý kluk, evidentně za naprosto minimální rozpočet a na koleně, takže na to beru ohled. Snaha v tom vidět určitě je. Horší ale je, že místo nějakého zajímavého příběhu to stojí hlavně na mdlých akčních scénách a tématu hromadnému zmizení velkého množství lidí neznámo kam se to věnuje jen okrajově - přičemž hlavně kvůli tomu jsem se na to chtěl podívat. SPOILER Nakonec z toho ale vypadla jakási nijak víc promyšlená low budget verze Matrixu, jestli jsem to dobře pochopil. KONEC SPOILERU. A ačkoli to fakt trvá jen hodinu a pár minut, stejně to časem začne nudit. Takže kladně hodnotím jen snahu a na podmínky vzniku dostačující kameru a herecké výkony. Jinak je to ale dost lehce zapomenutelný film a obávám se, že Herdal talent tak jako tak moc nemá - viděl jsem jeho druhý film Kadáver, který mu navíc sponzoroval a zaplatil Netflix, ale ani tam se bůhvíjak nepředvedl. A předvést se vlastně mohl za laciný rozpočet, stačil jen pořádný scénář. Ten ale Everywhen nemá. Lepší 2* ()

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Everywhen - v hlavní roli dva kluci, kteří bojují uvnitř výzkumné budovy proti řadě nepřátel. Jak jsem se mohl dočíst - Ullern Highschool v Norsku, byl financovaný s rozpočtem cca 7000 EUR. Toto je určitě velmi málo peněz na kvalitní film, přesto musíme ctít režiséra / producenta, že byl vůbec za tuto ceno schopen film natočit. Po shlédnutí jsem si ale musel přiznat, že tvůrci jsou celkem talentovaní, ale samozřejmě potřebují odbornou pomoc. Teoreticky je možné natočit remake , které již může být lepší. Film stojí za to vidět jen proto, abychom poznali čeho jsou 17 letí schopni dosáhnout, když mají příležitost. Hlavně proto doporučuji tu hodinu u Everywhenu strávit... ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Jarand Breian Herdal je nejmladší norský režisér, který kdy vytvořil film určený pro kinodistribuce. V době uvedení filmu mu bylo 17 let. (tessincolor)

Reklama

Reklama