Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý Genny Savastano je neschopný budižkničemu, který dělá jen problémy. Poté, co spíská konflikt s gangem ze sousední čtvrti právě ve chvíli, kdy jeho otec potřebuje všemožnou podporu napříč Neapolí, trpělivost dona Pietra přeteče a rozhodne se z měkkoty Gennyho udělat muže. Jako jeho mentora vybírá Cira – chce si zároveň důkladně prověřit jeho loajalitu. Zdá se totiž, že někdo z gangu vynáší informace policii. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí díl byl jasným vzkazem tvůrců, že nepůjde o žádný čajíček, a druhá epizoda to jen potvrdila. Děj se mi sice zdál být méně akční, přesto neztratil nic na zajímavosti. Kromě paranoie, iniciace bossova syna a lovu krtka došlo i na urinoterapii, co víc už si může divák přát? ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Don to tady rozjel a trochu taky dojel, tak jako jeho synáček. Jak to tak to bývá, děcka bossů jsou úplně marné (hlavně díky rodičům). Druhým dílem to šlo dost nahoru. 77%. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úcta se vytrácí, tradice mizí, zásady mafie už jsou jim cizí.“ Jo jo, mafie už není co bývala. O jednu, dvě generace dříve by mafiánský synáček mluvil s otcem uctivě a ne mu drze odsekával, jak nějaký zpovykaný influencer. A mámu by nešokoval tím, že si do domu rodičů, o půlnoci a bez ptaní, ba aniž by ji nejdřív představil (!), přitáhne čůzu, sbalenou ten den. Tak hlavně že se zdráhá střílet na člověka, pak ho trefí blbě a nakonec ani nedorazí! Kam to ta Itálie spěje? Za trest bude junior bez večeře i bez OKÉNKA [][] -- [][]. V závěru Ciro zjistí, jak důležité je používat interpunkci, na což někteří líní ČSFD „recenzenti“ pečou, neb „bez hacku a carek pisou z mobilu vse, coz je bezne.“ Čert vem háčky? Jak kdy. Například mezi mocichtivý a močichtivý je dost zásadní rozdíl. Ciro už ví, prošel rituálem podřízenosti. Ošklivý mafián, vypil všecičko, ani kapku nenechal pro mne... ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama