Reklama

Reklama

65 let poté, co maskovaný sériový vrah terorizoval městečko, začne takzvané "měsíční vraždění" znovu. Snaží se snad někdo to hrůzostrašné období napodobit, nebo jde o něco horšího? Zakřiknutá dívka možná drží v ruce klíč k dopadení viníka. Film Děs po setmění vznikl podle hororu z roku 1976, navíc je inspirovaný hrůznými skutečnými událostmi. Snímek vypráví příběh maskovaného sériového vraha, který se vrací, aby pokračoval v terorizování texaského městečka, z něhož před pětašedesáti lety beze stopy zmizel. Zatímco se vyšetřovatelé předhánějí, aby našli mezi předchozími šokujícími událostmi a současným vražedným běsněním spojitost, zakřiknutá dospívající dívka možná drží v ruce klíč, který by mohl všemu zabíjení konečně učinit přítrž. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (143)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už som myslel že to už nikdy nepoviem,konečne vrah z ktorého išiel strach,odhodlanosť zabíjať a cieľavedomosť preraziť z niečím novým.Tá jeho maska bola jednoduchá a práve tam vidím silu,lebo bola realistická.Bolo tu pár nezmyslov,ktoré ma otravovali,ale žiadny slasher sa im nevyhne. Vraždy boli vynaliezavé a vrah si ich užíval.Len tých náhôd tu bolo veľa aj po scenáristickej stránke mal pár nedostatkov. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Konečně nějaký normální, atmosférický povedený slasher. Tento žánr miluji a tak nebylo pochyby o tom, že by mě to mohlo bavit. Vrah má výborné charisma, jeho chůze, dýchání a mluva, to vše ho vyzařuje v tom nejlepším světle, včetně jeho originálních a krvavých mordů. Gore je zde vcelku dost, ikdyž nějaké scény jsou mimo záběr, pro mě jako fanouška krvavých orgií to bylo dostačující. Potěší také pěkná hlavní hrdinka, starší look a hlavně finální odhalení, které jsem nečekal ani z 1%. Jo, tohle bylo fajn, kdyby se malinko zrychlilo, mohla to bejt plná palba. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Obstojný, avšak nijak výjimečný slasher o masovém vrahovi s pytlíkem na hlavě. Původní snímek z roku 1976, na nějž se tento odvolává (aby to navypadalo jako čistý remake) jsem neviděl a ani se na něj nechystám. Kterýkoliv Pátek 13. bude zřejmě o třídu lepší. Škoda jen, že když film nevsadil na brutalitu (vymalování auta rudou bylo hezké, ovšem většina ostatních vražd, včetně vystřeleného oka, byla mizerná), nenabídl hutnou atmosféru. Naháněčky krátké a bez nápadu, sex v mezích TV produkce ( a to nemyslím GOT) a benzinka nakonec do vzduchu nevyletěla. Dívatelné, leč snadno zapomenutelné. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,BUDU TO DĚLAT DO TÉ DOBY, NEŽ JE DONUTÍŠ SI VZPOMENOUT!…" /// Texarkan - město pronásledovaný minulostí, aneb Fantom je zpět a vyhání kostlivce ze skříní celýho města. Průměrná slasherová zábava, která nepřekvapí vůbec ničím. Teda krom toho, jak moc chce mít šokující vyrcholení. A přestože jsem nudou nechcípal… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem obdivovatel Zodiaca, taky Syn Samův a Sekerník z New Orleans maj svý kouzlo. 2.) Protože já (a máma) říkáme, že při píchání se má umírat. 3.) Thx za titule ,,LV a Katanax“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Klasickej horor s nádechem minulýho století, kterej neurazí, ale ani nenadchne. Příběh tak ohranej, slečna tak neohrabaná a vrah přitom tak jasnej. Né, trošičku mě film v závěru překvapil, to se musí nechat. Nicméně na jedno pokouknutí to je, víc asi ne. Nejzajímavější je to, že je film inspirovanej skutečností. 55% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo ve městech Texarkana ve státě Texas a Shreveportu v americkém státě Louisiana. Několik místních obyvatel města Texarkana si pak ve filmu zahrálo jako kompars. (Terva)

Reklama

Reklama