Reklama

Reklama

Batman: Útok na Arkham

  • USA Batman: Assault on Arkham (více)
Trailer

Gotham se dostal do velkého nebezpečí, když vláda dala dohromady skupinu zločinců s názvem jednotka Sebevrahů a nutí je, aby se vloupali do Akrhamského nápravného zařízení, kde mají získat tajné informace ukradené Riddlerem. Situace nabere nečekané obrátky, když jeden ze Sebevrahů osvobodí Jokera, který má v plánu zničit Arkham a Gotham. Batman bude muset opět použít všechny své schopnosti, aby zastavil jak Jokera, tak Sebevrahy. (sh3riff)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

TwoFace 

všechny recenze uživatele

Byl jsem skeptický k tomu, jak bude fungovat příběh o Batmanovi z pohledu druhé strany. Obavy se však rychle rozplynuly a tahle akční jízda mě neuvěřitelně bavila. Příběh zasazený do Arkham univerza perfektně kombinuje skvělou animaci, hudbu, brutální akci a dospělý humor. Tenhle styl DC skvěle sedí a doufám, že v něm budou pokračovat. Arkham univerzum totiž nabízí prostor mnoha zajímavým příběhům. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Dva filmy v jednom. Jeden je heist movie s cool bandou záporákov ( hlavne Harley Quinn nemá chybu) a druhý klasický súboj Batman vs. Joker. A spolu to hrá výborne. Problém je že Batman je tam v prvej polovice hrozne málo a Suicide Squad sú fakt sympatické hovadá takže som mal problém komu fandiť . Našlapaný, temný, vtipný, brutálny, výborný animák. 9/10 P.S. deckám to fakt nepúšťajte ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak toto je spíš takový akční animovaný film ze světa DC než ty jiné,které jsem například viděl ve stejné době viděl.Jako je Batman vs Red Hood atd.No,ale to nic nemění na kvalitě.Za mě velká spokojenost.Je to něco jako trochu jiná verze Sebevražedného oddílu co jsme mohli vidět v hrané verzi.Zde je akorát více postav a to je dobře.Co jsem si užil byl Joker,ten se jim opravdu povedl :-) .Za mě tedy celkově 80% a čtyři hvězdy. ()

Pugo 

všechny recenze uživatele

Fajn animák, ktorý mi podobne ako pred pár rokmi Hulk Vs. predstavil vtedy pre mna neznámeho Thora a Asgard, tentokrát ma oboznámil so Suicide Squad. Jednoduchý príbeh s fajn akciou, sympatickými anti-hrdinami a Batmanom. Samozrejme opäť, ako pri väčšine DC snímkoch, oceňujem na animovaný film nekompromisne vykreslené prvky brutality a tentokrát aj dokonca erotiky. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Poměrně tuctový a vizuálně nezajímavý animák ze stáje DC, který ačkoliv slibuje hodně, nemá ve výsledku příliš čím zaujmout a trestuhodně mrhá špičkovými postavami, které uvrhne do nezáživného příběhu, který jim nedává příliš možností vyniknout. Samotné postavy udělají na plátně radost, ale jejich pouhá přítomnost nestačí na zakrytí dílčích nedostatků, které snímek výše než do průměru nepustí. Stále se ale jedná o milionkrát lepší Suicide Squad misi, než hraná verze od Ayera. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (4)

  • Film vychází z populární videoherní série o Batmanovi, která má k dnešnímu dni již čtyři hry (Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Origins, Batman: Arkham Knight). (Claude Speed)
  • Mezi zabavenými Jokerovými věcmi, kterými se v jedné scéně přehrabuje Harley Quinn, je i klaunská maska z filmu Temný rytíř (2008). (ledzepfan)

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Comicsoví kriminálníci od Ayera

Comicsoví kriminálníci od Ayera

21.09.2014

Režisér David Ayer se doteď soustředil na policejní thrillery. Letos ale tenhle žánr výjimečně opouští, a po Drsných časech, Street Kings, Patrole a Sabotage uvidíme jeho tankový akčňák Železná srdce… (více)

Reklama

Reklama