Reklama

Reklama

Bývalý tajný agent musí zachránit unesenou malou dívku ze spárů ruské mafie a mezinárodního obchodníka se zbraněmi. Je to ideální příležitost k vyrovnání starých účtů... (TV Prima)

Recenze (70)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Je zde spousta uživatelů, kteří Seagala nemají rádi, už se x-krát přesvědčili, že jeho filmy nejsou nic pro ně, avšak neustále zde jeho filmy komentují a udílejí odpady a nízká hodnocení. Ptám se, proč to dělají a jestli vůbec jeho filmy opravdu shlédnou, než je okomentují. Pak to má za následek to, že když se objeví po delší době na Seagala skvělý kousek, který by si zasloužil vyzdvihnout, má procenta zde naprosto tristní. Fanoušci SS mluvím k vám - opravdu si Good Man zaslouží aktuálních 39%? Já si myslím, že tentokrát spolupráce režiséra Waxmana a Seagala dopadla nad očekávání. Dávám silné 3 hvězdičky. 69% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak tu mame novu Seagalovku. Zmenilo sa nieco oproti jeho par poslednym videoblockusterom? Zacneme s kladmi. Seagal po dlhsej dobe nie je uplne k smiechu a vzbudzuje urcity respekt. Moze za to vhodnejsie zvolene oblecenie, zmysluplnejsie drzanie zbrani a hlavne tu ma Seagal celkom dost bitiek v ktorych vidno, ze sa ich zucastnil niekolkokrat aj sam velky majster aikida osobne. Ruky ma stale rychle a dokonca jedneho supera aj kopne. Este v lepsom svetle sa v bitkach predvedie pre mna uplne neznamy Victor Webster. Namet mi bol tiez sympaticky, takze z toho mohol vzniknut rutinny mierne podpriemerny akcny film. Lenze su tu aj zápory. Namet je ok, ale prevedenie zapletky je slabe. Pôsobi to dost roztahane s mnohymi hluchymi miestami. Hlavne dvojica policajtov je uplne zbytocna. Motivacie zaporakov nedavaju vzdy zmysel. Rozpocet bol taky nizky, ze lokacie pôsobia extremne odporne a akciu tvoria prakticky len bitky. Je tu jedna znesitelna prestrelka na zaciatku a jedna supertrapna prestrelka na konci. Takisto by si mohol Seagal odpustit vo svojich filmoch postelove hratky, ktore pôsobia dost uchylne. A ten novy image s briadkou je otrasny. Takze vysledkom je stale hlboko podriemerne videobecko, ktore je o nieco lepsie ako jeho posledne sracky len vdaka o trochu lepsie prevedenym bitkam. 3/10. ()

Reklama

Darth Revan 

všechny recenze uživatele

No jo, Steven. To znamená levní herci, levní kaskadéři, levná natáčecí lokalita, tisíce zpomalených záběrů a tisíce mrtvých. Tentokrát se Mistr vydává do Bukurešti a bojuje s ruskými gangstery a čínským pašerákem. A je to sranda. Steven dá všem přes hubu, s Číňanem pokecá mandarínsky a japonsky k tomu (zajímavé), no a pak ho zabije jedním sekem. Fajn, zábava, pohoda. Jo, ještě jedna technická: "Stevene, při milování s Rumunkou si prosimtě svlíkni alespoň tu otřesnou koženou bundu, jo? Rozumíš? Fajn, tak pro příště." Tak teda 2* no. P.S. "Pokud to čteš Stevene, věz, že Chuckovi dávám i menší hodnocení a taky mě ještě nezabil. Chacha." ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé odmlce jsem si naservírovala svého soukmenovce, alias mou krevní skupinu jak v pracovní, tak civilní sféře. Lacinost filmu byla znát z každého záběru či okamžiku, ale nevadilo mi to. Vadil mi dost plytký scénář, a normálně bych šla níž s hodnocením, ale Seagal je holt osvědčená a léty provětraná značka. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Radím všem počkat si na závěrečnou scénu, už jsem skoro uvěřil, že tentokráte si Steven nevybral svou gáži v podobě osahávání krásné Rumunky, samozřemě stalo se. Steven je opět správně velkej a možná by se mohlo začít uvažovat o jeho startu v druhé Godzille. Těžko nazvat jeho výkon herectvím. V chystaném pokračování by prozměnu mohl spolupracovat se svým jednovaječným dvojčetem Petrem Novotným. Hvězdičku dávám jen opravdu za fakt, že jsem se více než půl filmu skvěle bavil hledáním nedostatků. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Steven Seagal (Alexander) má vykúpiť od čínskeho bossa dievča za 300 tisíc amerických dolárov. Lenže z ruksaku vykladá eurové bankovky. (johnsnow)
  • Vo vile počas bitky na nože Seagal (Alexander) ochromí protivníkovu pravú ruku, na čo je nútený používať už len ľavú. Napriek tomu v pár prestrihoch bojuje opätovne so zranenou rukou. (johnsnow)
  • Fim se natáčel v Bukurešti v Rumunsku. (rafix)

Reklama

Reklama