Reklama

Reklama

Bývalý tajný agent musí zachránit unesenou malou dívku ze spárů ruské mafie a mezinárodního obchodníka se zbraněmi. Je to ideální příležitost k vyrovnání starých účtů... (TV Prima)

Recenze (70)

ywo666 

všechny recenze uživatele

McDonald production proudly present ďalšiu typickú Seagalovku. A po tom čo čierna diera na kalórie točila posledné roky je to posun k lepšiemu. Uvidíme klasické prvky na aké sme zvyknutí. A to odfláknuté scény s ex-majstrom Seagalom. Striptíz. Seagal zbalí kočku, ktorá by mu mohla byť vnučkou. Angličtina so zlým akcentom. Fat Steve opäť neschytá ani jeden úder. Rumunsko, kde sa platí euroma a nazvú ich dolármi. Steven predvedie okrem bleskových tučných rúk aj svoje lingvistické schopnosti. Výhodou je, že akcia je na lacný film solídna (a to hádam, že 90% celého rozpočtu šlo na vykrmovanie). Seagal predvedie klasiku ale aj Victor Webster predvedie celkom drsné bitky. A veľké plus je, že občas zaznie aj dobrá hláška. "Are you for real? Not really. It's all fake. 50 bečkových %. Je to tak 2 a pol*. Dám tri len preto, že Steven už bol aj tučnejší. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Pokud má člověk žaludek na sledování vyžraného Seagala, který svou černou koženou bundu nesundá ani doma a má ji spíš jako neoprén, vypadá jako Petr Novotný a jeho neherecký výstup je opět hotová katastrofa, tak vám mohu s klidem tuhle balkánskou taškařici doporučit. Rozhodně to ale sám nedokážu označit ani za film, natož abych na něm cokoliv vyzdvihnul. Jedna hvězda za Škodu Octavia :-) ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Dostat se k novým Seagalovým opusům bude asi čím dál těžší, a tak jsem tentokrát s povděkem vzal na milost slovenčinu a na Jojce jsem shlédl už šestou spolupráci Seagal – Waxman. Seagal si vypěstoval novou image, filmy však natáčí už asi 12 let stále stejné. Totální béčkové až céčkové akčňáky, které jsou stále o tom samém, jen mají proměnlivou (ne)kvalitu. Tentokrát si Seagal zahrál agenta, který před dvěma lety zpackal akci, kdy nedokázal zabít svůj druhý terč – čínského padoucha. A po dvou letech jsme tedy v současnosti a Steven svůj cíl stále nespustil z očí. Nastane pár akčních scén, pár nelogičností, trochu té lásky, proteče hodně krve a na závěr si pan Velký trošku zašpásuje s nahatou mladou černovláskou a .... a je čas bilancovat. Mno, tak nejsem vyloženě zklamán, po menší odmlce jsem si Seagala přeci jen docela užíval, i když vůbec nic nového jsem neviděl. Po úvodní hodně trapné vojenské akci se příběh docela slušně rozvinul, už jsem si říkal, že to i bude tentokrát dávat smysl, jenže druhá polovina filmu zase upadla v nesmyslné scény typu mířím na protivníka zbraň, ale než vystřelím, raději si nechám useknout ruku nebo se nechám kopnout do hlavy. Záporáci měli tolik možností jak Seagala s jeho kámošem zabít, jenže to raději před výstřelem něco prokecám a pak se nechám zmlátit. Závěrečná vrcholná scéna s mečem připomněla závěr „Poslední mise“ z roku 2004, jenže tam aspoň byl slušný finální mač, tady to bylo tak trapně o ničem, až jsem se sám divil. Nečekám už od seagalovek nic, ale aspoň to nic může mít hlavu a patu. Tady to bylo tak na půl cesty – příběh průměr, akční scény tradiční Waxman – čili něco vidím, ale moc toho není, zbytek nestojí za zmínku. Takové filmy může Steven „stárnu aniž to poznáte, protože se balím do čím dál více oblečení“ Seagal točit klidně do devadesáti let. Hudba: Justin Raines, Brian Jackson Harris & Michael Wickstrom ()

mira007 

všechny recenze uživatele

V jakémsi východoevropském městečku nalézá policie zavražděné mafiány s vonnými tyčinkami a nápisy v čínštině. Otázka kdo je kosí, když je ve městě ubytovaný americký údržbář v koženém gestapáckém kabátu je zbytečná. Seagal tentokrát krom kosení gaunerů zachraňuje hezkou rumunskou sousedku, která pracuje jako barmanka v bordelu..... jeden z lepších Seagalových výplachů mozků posledních let. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Štefan nesklamal, zase sa motal kolo Rusoch, šikmých,. pekných žien a peňazí. Zase mal sparinga, ktorý podvíhal nohu, strieľal a bojoval. A zase raz všetkých nakopali v oprášenom deji, ktorý nebol až tak tuctový, ale ani ničím výnimočný, v polorozpadnutých budovách a jednej vilke. A ja zase musím dať 2 z 5 ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Steven Seagal (Alexander) má vykúpiť od čínskeho bossa dievča za 300 tisíc amerických dolárov. Lenže z ruksaku vykladá eurové bankovky. (johnsnow)
  • Vo vile počas bitky na nože Seagal (Alexander) ochromí protivníkovu pravú ruku, na čo je nútený používať už len ľavú. Napriek tomu v pár prestrihoch bojuje opätovne so zranenou rukou. (johnsnow)
  • Fim se natáčel v Bukurešti v Rumunsku. (rafix)

Reklama

Reklama