Reklama

Reklama

Kdo z nás by nechtěl přestat stárnout? Ani ne třicetiletá Adaline havaruje se svým autem a stane se zázrak – nejen, že nehodu přežije, ale navíc už nikdy nezestárne ani o jediný den a žije dalších 80 let. Věčné mládí se však záhy projeví jako překážka v běžném životě. Adaline bezmocně sleduje, jak její dcera stárne, až je starší než Adaline. Dlouhodobě nemůže prožívat lásku a nakonec zůstává úplně sama. Po letech osamocení se v Adalině životě objevuje Ellis Jones (Michiel Huisman), do kterého se zamiluje. Vše vypadá idylicky, ale jen do okamžiku, než se Adaline setká s otcem svého přítele Williamem (Harrison Ford). William totiž v Adaline pozná dívku, kterou před lety miloval... (APK Cinema Service)

(více)

Videa (25)

Trailer 1

Recenze (590)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Moderní romantická pohádka s dechberoucí Blake Lively, jednoduše srozumitelným příběhem a s velmi zajímavou a po nějakém čase také originální rolí pro Harrisona Forda (že se jeho postava jmenuje Jones a je doktor, nechme stranou). Líbil se mi také představitel Fordovy "mladší verze" - přiznejte se, paní Ingruberová, jak to tenkrát bylo? ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Věčně mladá je snímek, který mě na začátku zaujal, ovšem poté přišla pasáž, jež otupila moji pozornost a zaujetí ze sledování mizelo, avšak po nástupu Harrisona Forda na scénu, jsem již neodtrhl zrak od obrazovky a můj dojem z filmu se rapidně zvyšoval. Místy mi Kriegerův počin připomínal kultovního Benjamina Buttona či Pozemšťana. Skrze závěrečnou půlhodinku přemýšlím i o páté hvězdičce. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že keby sme na konci neskončili u už trošku scenáristických klišé, tak by som tento film ocenil maximálnym počtom bodov. Takto sa bude musieť uspokojiť so 4 hviezdami. Začína to sľubne, vysvetlenie prečo Adaline nestarne je kreatívne a vtipné, Blake Lively je veľmi sympatická a okrem toho aj veľmi pekná vo svojej role, chémia funguje, ostatné postavy sú taktiež veľmi sympatické a film nepôsobí pateticky, alebo že by chcel z nás emócie vytlačiť. Naopak si myslím, že idú veľmi prirodzene a chcete vedieť kam sa to všetko nakoniec posunie. Toto je niečo, čo narozdiel od filmov alá Twilight alebo Hacker´s Game veľmi dobre zvláda. Keby však posledných 20 minút filmu neskončilo v bežných klišé, o ktorých si myslíte, že prídu ale nechcete ich tam, myslím, že by sme tu mali veľmi kvalitnú romantickú drámu. Ale stále ide podľa mňa o veľmi dobrý film. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Šikovný nápad, bavilo ma to, ale zas mám na jazyku jedno ale. Ale, už je to tu, trošku mi v tom chýbali emócie, pretože pozerá sa na to fajn aj na ňu (Blake Lively), príbeh celkom baví, ale na hlavnej postave mi zas až ta nezáležalo. Buď mám citový rozsah čajovej lyžičky, alebo tam tie emócie fakt chýbali, v tomto v podstate smutnom príbehu. S prižmúrenými očami dávam o jednu navrch za Harrisona, ktorý v závere pekne zamieša kartami. 80% - 4* ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Roky, milenci a sklenky vína - tři věci, které by se nikdy neměly počítat. Po dlouhé době romantická záležitost, která splnila má vysoká očekávání. O Blake Lively značně pochybuji, vždycky jsem byla toho názoru, že je to herečka dvou výrazů, která umí maximálně svůdně zavlnit boky. Na jejím místě si v tomto počinu umím představit milion lepších hereček, ale musím říct, že k mému překvapení to sehrála dobře. Ne znamenitě, ne nadprůměrně, ale dobře. Její postava byla pohotová a opravdu působila jako stará nesmrtelná duše. Vyzdvihnout každopádně musím především dojemný příběh a Daaria... tedy, Huismana. Tomu bych klidně věnovala celou svou (ne)smrtelnou existenci. Žádná hluchá místa, únosná dávka klišé a velice příjemný děj. Kromě toho se mi líbilo pár originálních randících nápadů ("vezmu tě na místo, na kterém jsi ještě nebyla" a darování "květin" - tedy tří knih, které mají v názvu květiny). Tak to má vypadat! ()

Galerie (58)

Zajímavosti (21)

  • William (Harrison Ford) vlastní Jeep Grand Cherokee Laredo, model, který se vyráběl od roku 2004. Když si Ellis (Michiel Huisman) vezme jeho auto, aby se vydal za Adaline (Blake Lively), je vidět, že je to ten samý model. Ale chvíli na to, v nočních scénách, je evidentní, že řídí novější model, facelift vyráběný od roku 2014, který vypadá úplne jinak. (Frki16)

Související novinky

Hledá se mladý Han Solo

Hledá se mladý Han Solo

04.12.2015

V květnu 2018 jde do kin sólový film Hana Sola, který budou režírovat Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street). V Hollywoodu byste teď našli jen málo rolí, z nichž jsou mladí herci tak na větvi, je… (více)

Reklama

Reklama