Reklama

Reklama

VOD (1)

Kdo z nás by nechtěl přestat stárnout? Ani ne třicetiletá Adaline havaruje se svým autem a stane se zázrak – nejen, že nehodu přežije, ale navíc už nikdy nezestárne ani o jediný den a žije dalších 80 let. Věčné mládí se však záhy projeví jako překážka v běžném životě. Adaline bezmocně sleduje, jak její dcera stárne, až je starší než Adaline. Dlouhodobě nemůže prožívat lásku a nakonec zůstává úplně sama. Po letech osamocení se v Adalině životě objevuje Ellis Jones (Michiel Huisman), do kterého se zamiluje. Vše vypadá idylicky, ale jen do okamžiku, než se Adaline setká s otcem svého přítele Williamem (Harrison Ford). William totiž v Adaline pozná dívku, kterou před lety miloval... (APK Cinema Service)

(více)

Videa (25)

Trailer 2

Recenze (590)

emma53 

všechny recenze uživatele

Za prvé se mně líbí ten plakát nahoře, za druhé bych si to chtěla alespoň na čas vyzkoušet, mít tuhle záhadnou chorobu, kterou měla Adaline a za třetí mně to vysloveně sedlo do nedělní, odpolední nálady. Okamžitě mi to připomnělo seriál Forever, ovšem v dámském provedení a v romantickém hávu. Šla jsem do toho, protože jsem tělem i duší romantička a přesně to se mi dostalo vrchovatou měrou. Harrisona jsem skoro nepoznala, nějak nám kluk stárne před očima, ale jeho filmový synek stojí za mrknutí oka. Já jsem pro, aby nám ta láska z filmových pláten nezmizela i když je to někdy jen krásná pohádka, ale v reálu by to bylo přece tak nádherný.......... ()

vteco 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný romantický film s nádechem magie a sympatickou Blake Lively. Zajímavý nápad, který se v počátku, díky výbornému vypravěči představí, dostává postupně větší a větší spád. Ovšem až po příchodu Harrisona Forda, jenž si zde střihl roli ušitou přesně na tělo, přichází ta pravá zápletka a strhující drama. Celkově zde není moc co vytknout, ale kromě poslední třetiny snímku, není ani moc co zapamatovatelného vypíchnout. /75%/ (Kino - Prom.) ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Zase často pálím pět hvězd, jenže když já koukám na taaak dobré filmy! :) zrovna Age of Adaline je naprostý skvost a to jsem filmu zprvu vůbec nevěřil a doslechl se o něm hlavně kvůli dvojníkovi Harrisona Forda. Přitom hlavní Blake Lively je boží (díky bohu za neobsazení Heigl), skvěle podporuje kouzelný příběh a naprosto do něj sedí ať už jí vidíme v jakékoliv historické éře. A pak je tu právě legendární Ford, který po dlouhé době nepůsobí ani trochu znuděně a procítěně se ujmul zhrzené role, které dodal potřebnou hloubku a na to navazující emoce. A v neposlední řadě ten skvělý casting jeho mladšího já..ne že bych ho hned obsadil do Star Wars, ale zde svůj prostor zaujímá dokonale. Celkově velice milé překvapení a rozhodně si film za nějakou dobu pustím znovu..10/10 ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Začátek výbornej, výpravnej... pak nastala nuda, kterou zachránila až příběhová linie s mladým i starým Fordem. On na tom škobrtnutí velkej podíl asi má i ten Huisman, kterej mi byl celej film děsně nesympatickej, toho bych si nepustila na gauč, ani kdyby mi bylo devadesát a on po mě jako mladíček pálil. To pak není divu, že mi ani konec nesedl, když Ford měl charisma úplně na jinym, o dost vyšším komíně. Ale dobře se na to koukalo, na to i na Blake Lively, taková pannensky krásná ochechulka, že bych do ní šla bez ohledu na věk. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Na typicky ženském románku je možná nejzajímavější fakt, že ho přivedli na svět muži. Scénář napsali autor dvou Smrtonosných zbraní J. Mills Goodloe a surfař Salvador Paskowitz, režii měl dvaatřicetiletý Lee Toland Krieger. Možná právě díky pánské sestavě se filmu dostalo vkusné citové zdrženlivosti, poměrně nesentimentální uměřenosti, ale také nevzrušivosti. Základ zápletky v duchu Věci Makropulos ani způsob vyprávění se skoky napříč časem není příliš objevný. Úhledná dáma, jíž herečka Blake Lively poskytuje pouze nezbytné minimum osobitých rysů, se blíží třicítce. Už osmdesát let. Po autonehodě, kdy skončila v ledové vodě, se totiž její stárnutí zastavilo. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (21)

  • Propagačná kampaň bola zameraná predovšetkým na módne orientované ženy. Danielle DePalma, výkonná viceprezidentka digitálneho marketingu v Lionsgate, povedala: "Boli sme si veľmi dobre vedomí vysoko módneho profilu Blake Lively, keď sme tvorili kampaň a vedeli sme, že film má toľko krásnych snímok." Do kampane sa zapojili kanály ako MTV či VH1, módne portály a aj rôzne influencerky, ktorí radili dámam, ako dosiahnuť rovnaký vzhľad ako Lively. (Arsenal83)
  • Hoci sa filmu odohráva v kalifornskom San Franciscu, filmári pracovali výlučne v kanadskej provincii Britská Kolumbia. Film sa natáčal od 10. marca do 5. mája 2014. (MikaelSVK)
  • Jedná se o druhý film Ellen Burstyn, kdy hraje roli, jejíž rodiče zůstávají fyzicky stejní, zatímco ona stárne. První byl Interstellar (2014). (jajush)

Související novinky

Hledá se mladý Han Solo

Hledá se mladý Han Solo

04.12.2015

V květnu 2018 jde do kin sólový film Hana Sola, který budou režírovat Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street). V Hollywoodu byste teď našli jen málo rolí, z nichž jsou mladí herci tak na větvi, je… (více)

Reklama

Reklama