Reklama

Reklama

Tajný život mazlíčků

  • USA The Secret Life of Pets (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Co dělají vaši čtyřnozí miláčci, když nejste doma? Odpověď na otázku, kterou se trápí každý kočičkář a pejskař, najdete v animované komediální lahůdce Tajný život mazlíčků. Max a Katie jsou spřízněné duše, ti naprosto nejlepší kámoši na světě. Co na tom, že Max je pes a Katie člověk? Kdyby se Katie každý den na dlouhé hodiny neztrácela a nenechávala Maxe samotného v jejich bytě, byl by nejspokojenější hafan pod sluncem. Takhle to aspoň platilo do chvíle, kdy si Katie přivedla z útulku chlupaté psí monstrum jménem Baron a rozhodla se, že od té chvíle budou žít ve třech. Mezi Maxem a Baronem to byla nenávist na první pohled. Od první vteřiny vymýšlejí, jak tomu druhému ztrpčit život, což je přivádí do čím dál komplikovanějších situací. Ve finále skončí ztracení, opuštění a obklíčení skupinkou osiřelých zvířat, která pod vedením šíleného králíka vládnou městskému podzemí. Naštěstí má Max doma pořádnou smečku přátel, kteří se rozhodnou, že ho nenechají na holičkách a vydají se ze svých pelíšků na mimořádně dobrodružnou výpravu, jejímž cílem je nalezení a záchrana Maxe. Musí to navíc zvládnout v šibeničním termínu, než se jejich páníčkové vrátí domů. Jestli by nakonec nebylo lepší nepřemýšlet o tom, co bez nás dělají. (CinemArt)

(více)

Videa (30)

Trailer 3

Recenze (474)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

V prvních minutách jsem se rozplývala nad krásným animovaným New Yorkem a řehtala se nad perfektně dotaženým chováním a pohyby domácích mazlíčků. Pokud nějakého z nich vlastníte, rozhodně vás pobaví, jak moc se tahle zvířátka podobají těm vašim. Roztomilý, vtipný, trefný... takový je začátek filmu. Pak už jde jenom o tisíckrát ohraný příběh o tom, jak se jedna parta zvířátek snaží zachránit druhou partu nejen před útulkem. Dětem tahle story bude stačit, dospělým už spíš ne. 3* ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Jsem překvapen. Na toto jsem zašel kvůli bratrovi, který na to chtěl jít, a tak jsme šli. Čekal jsem nudu, ale ta nepřišla, bratr ani já jsme se nenudil, ale bavili a často i smáli. Hlavní myšlenka se mi celkem líbí a povedlo se i na to navázat, což se ne vždy dokáže podařit. Je to i velmi vkuse písničkově doprovozeno. Myslím si že to je výborná volba pro návštěvu kina s Vašimi dětmi, protože nudit se nebudete... 80%. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Jednoho dne Katie přivede domů druhého psa Duke(a), ale to se Maxovi vůbec nelíbí, protože se nechce o svoji paničku s nikým dělit. Další den se při hromadném venčení poštuchují a v ulicích New Yorku se ztratí. Zažijí společně dobrodružství a dočkají se nečekané pomoci... Bílého králíčka Snowball(a) namluvil černošský herec Kevin Hart. Film má pěknou animaci, ale schází mu originálnějí příběh, protože si půjčuje odjinud. Snímek má zvukový potitulkový dovětek: "Fajn, večírek je u konce." HODNOCENÍ 70% ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Čistý animákový průměr. Film mě bavil, místy jsem se i zasmál, animace je moc pěkná a příběh není úplně hloupý. Jsem rád, že i dneska vznikají kvalitní animované filmy. Na druhou stranu, to ničím jinak nevybočuje z řady. Příběh mi trošku připomněl srdcovku v podobě Toy Story, a to už nějaký pátek bude, co tohle šlo do kin. Z dabérů jsem si taky nějakého známého nevybral. Celkově mě film bavil, ale myslím, že za týden si už moc nevzpomenu o čem, že to vlastně bylo. Zatímco Zootopia (2016) bavila každým coulem a vzpomínám na ní rád dodnes, myslím, že ve výsledku po tomhle po čase neštěkne ani pes. (50 %) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pomerne priamočiare a bez nápaditosti. Určené skôr pre deti ako pre dospelých. A v zásade to neprináša nič nové. Od určitého momentu príšerná nuda, kedy som sa naozaj premáhal či to dopozerať. Decká budú z toho nadšené, ale myslel som že rodinné filmy sú aj pre deti aj pre dospelých. Potešilo ma naozaj len to čo sa dialo mačkám. ()

Galerie (163)

Zajímavosti (12)

  • Na začátku filmu hraje „Welcome To New York“ od Taylor Swift a na konci, když se páníčkové vracejí domů, hraje „Lovely Day“ od Bill Withers. (SONY_)
  • Ve scéně, kdy zvířátka jedou v autobuse, je na zadních dveřích reklamní plakát na animák Zpívej (2016). (Mandy412)

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Mazlíčky čeká pokračování

Mazlíčky čeká pokračování

03.08.2016

Asi vám neuniklo, že se velké hollywoodské projekty točí kolem slavných značek. Jen málokdy se rozjíždí zbrusu nová série, takže potěší, když si něco najde diváckou podporu. Co zcela originálním… (více)

Reklama

Reklama