Reklama

Reklama

Tajný život mazlíčků

  • USA The Secret Life of Pets (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Co dělají vaši čtyřnozí miláčci, když nejste doma? Odpověď na otázku, kterou se trápí každý kočičkář a pejskař, najdete v animované komediální lahůdce Tajný život mazlíčků. Max a Katie jsou spřízněné duše, ti naprosto nejlepší kámoši na světě. Co na tom, že Max je pes a Katie člověk? Kdyby se Katie každý den na dlouhé hodiny neztrácela a nenechávala Maxe samotného v jejich bytě, byl by nejspokojenější hafan pod sluncem. Takhle to aspoň platilo do chvíle, kdy si Katie přivedla z útulku chlupaté psí monstrum jménem Baron a rozhodla se, že od té chvíle budou žít ve třech. Mezi Maxem a Baronem to byla nenávist na první pohled. Od první vteřiny vymýšlejí, jak tomu druhému ztrpčit život, což je přivádí do čím dál komplikovanějších situací. Ve finále skončí ztracení, opuštění a obklíčení skupinkou osiřelých zvířat, která pod vedením šíleného králíka vládnou městskému podzemí. Naštěstí má Max doma pořádnou smečku přátel, kteří se rozhodnou, že ho nenechají na holičkách a vydají se ze svých pelíšků na mimořádně dobrodružnou výpravu, jejímž cílem je nalezení a záchrana Maxe. Musí to navíc zvládnout v šibeničním termínu, než se jejich páníčkové vrátí domů. Jestli by nakonec nebylo lepší nepřemýšlet o tom, co bez nás dělají. (CinemArt)

(více)

Videa (30)

Trailer 1

Recenze (474)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Synátor i zbylé dětské osazenstvo sálu hýkalo nadšením, zatímco dospělé publikum to neprotrpělo mlácením hlavami o sedačky, ale bez újmy si to odevzdaně odsedělo. V úvodních gagy nabitých patnácti minutách se dokonce i skvěle bavilo. Pak však tvůrcům docházejí nápady (a ostatně i snaha) a přepínají do rutinního módu stokrát viděné upištěné eskapády se žvížátky pro nejmenší, kde ty lepší momenty jsou nestydatě ukradené z jiných animáků; od Příběhu hraček až po celovečerní Ovečku Shaun. Největší kámen úrazu však je, že v té přehršli postaviček/reklam na plyšový sortiment mají nějakou osobnost (a tedy zajímavost) přesně dvě, zbylé jsou promrhaným potenciálem (třeba dravec je v zásadě totožná postava co Hank v Dory, ale krom své úvodní scény už je pouze do počtu). ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak předně, tohle je hlavně film pro malé děti. Pro dospěláckou eskortu už toliko né a i když je leckdo zvyklý, že i v těch animácích pro malé jsou sem tam vtípky pro doprovod, tady toho mnoho čekat nelze. Začátek je celkem vtipný a velice milý byl i konec. To mezi tím prostě jen tak prošlo. Dětem se to líbilo, což považuji za hlavní. Nejeden animák dnes už nudí i je. Já jsem ale od toho čekal víc. Víc těch fórků o tom co si myslí zvířátka, když paničky a páníčkové vypadnou do práce. Něco na způsob filmuV hlavě, ale zvířecí... Leckdo tam sice pozná typické znaky chování těch svých miláčků - andulka pinká zobáčkem do sklenice, kočičák kope do hračky, pejsáni zkouší všechny možné typy grimas a vrtění ocáskem..to je ale asi tak vše. Dál už je to jen pohádka, protože zvířátka ve filmu řídí auta atd... Jedno vidění v klidu přežijete, dokonce i druhé a možná i třetí. Ale pokud bych měl film doporučit jako super animák pro celou rodinu, tak to bohužel... Škoda, že už nejsem prtě :-(. Hvězdu navíc dávám za účast jezevčíka! Tři granule. * * * ()

Reklama

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Nepoviem, že sa na to nepozeralo pekne, ale to je tak asi najvačší bonus. Predovšekým pre detské publikum ovšem už nie s dorazom na nejakú hlbšiu myšlienku. Zvieratká proste tu sú pre ľudí a ich potreby. Nevadí ani, ak budú zavreté celý deň doma, pretože ktovie aké dobrodružstvá tam zažívajú.... Klasické namotávanie detského diváka na civilizačné nezmysly. Pokiaľ budú mať filmy pre deti takúto chabú úroveň, nedá sa očakávať, že sa prístup ľudí k zvieratám a prírode zlepší ani do budúcna. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Perfektní animák z druhé ruky, který mi vyrazil dech. Film má výborný nápad, který se zaměřuje na naše domácí mazlíčky a jejich tajná tajemství. Zvířátka mají úžasné charaktery a jsou zahrány velmi věrohodně. Úžasný je gangsta sněhový králík, tatoo vepřík, který má vytetované bacon a ribsy ( mě rozsekalo!) a hlavní ústřední dvojice psů je také velmi povedená. Pohádka má šílený spád, obsahuje akci i napětí a scény se zmijí jsou příjemně děsivé, při které děti budou zavírat oči každým coulem. Plusem je i velmi vychytaná animace, která si vykouzlila pátou hvězdu díky špičkovým detailům ( Už dlouho jsem neviděl tak parádně natočené podvodní záběry s vlnami a bublinami). Při filmu je potřeba být velmi bystrý, poněvadž detaily posouvají tenhle animák do velkých výšin( např, když pejsek kouká kočce do očí, z očí jde vidět odraz psa a podobných detailů je zde více) a hlavně je to obrovská legrace. Tvůrci si dali na filmu velmi záležet a mrzí mne, že zůstal diváky nedoceněn, poněvadž půl filmu nepochytili.95% ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Animace hezká, ale Tajný život mazlíčků nenabízí nic, co byste neviděli jinde. Obzvlášť Toy Story (1 i 2) se tu vykrádá slušně - ke starému psovi Maxovi (kovboji Woodymu) přibude pes nový (Buzz Rakeťák), zpočátku si nerozumí, pak se ztratí a musejí najít cestu domů, následuje honička s auty, setkání s opuštěnými zvířátky (v Toy Story hračkami) atd. atd. Mazlíčky jdou na jistotu, jdou po penězích rodinek s dědičkami, které se budou rozplývat nad roztomilými zvířátky a přímočarými vtípky. Neurazí, nenadchne. Kdybych film neviděla zdarma v rámci čsfd projekce, ale musela za něj platit, tak bych byla přísnější, protože tohle je zkrátka jen sériový produkt. Chcete vidět originální animák dělaný srdcem? Zkoukněte radši Zootropolis. ()

Galerie (163)

Zajímavosti (12)

  • Vodca skupiny zvierat sa volá Snowball. Táto skupina nenávidi ľudí kvôli zlému zaobchádzaniu s nimi. V knihe "Zvieracia farma" od Georgea Orwella je takisto postava menom Snowball. Ide o jednu z dvoch ošípaných, ktoré vedú revolúciu voči ľuďom, ktorí rovnako nešetrne zaobchádzajú so zvieratami. (Weezy22)
  • Ve scéně, kdy zvířátka jedou v autobuse, je na zadních dveřích reklamní plakát na animák Zpívej (2016). (Mandy412)

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Mazlíčky čeká pokračování

Mazlíčky čeká pokračování

03.08.2016

Asi vám neuniklo, že se velké hollywoodské projekty točí kolem slavných značek. Jen málokdy se rozjíždí zbrusu nová série, takže potěší, když si něco najde diváckou podporu. Co zcela originálním… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno