Reklama

Reklama

Marvel One-Shot: All Hail the King

Novinář Jackson Norris přichází do vězení, aby natočil dokument o Trevoru "Mandarin" Slatterym, který je vězeňskou celebritou. Celá událost však nabere zcela jiné obrátky poté, co se ukáže, že Jackson Norris vlastně novinář vůbec není... (gogos)

Recenze (72)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Společně s agentkou Carterovou nejpovedenější Marvelovský kraťas. O proti Carterový, která byla akční, je tohle spíše komedie i když akce se taky dočkáme. Před titulkama nás lehce navnadí na případného padoucha a během titulků tu máme vtipnou scénku s předchozím Iron Manovým protivníkem. Ben Kingsley perfektní, KGB Cop pobavil a potěšila opička z Hangover 2. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Kingsley si roli vyčpělého herce Mandarína musí totálně užívat, protože z něj sálá až do nebe volající pozitivní energie a to i přesto, že je vlastně zavřen ve vězení. Pohled na jeho (bohužel) neúspěšný seriál z jeho "mládí" dokáže pobavit a zakončení příslibem nějaké pořádné akce působí jako krásná tečka. Jen škoda, že to hlavně asi z důvodu omezených financí museli takhle utnout. Každopádně filmík pobaví, pár věcí se i dozvíte a přesně to je jeho účel. Marvel holt boduje nejen na stříbrném platně a na televizních obrazovkách, ale už i na poli příjemných kraťasů. 75% ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Dost možná nejlepší One-Shot, který zajímavým způsobem navazuje na třetího Iron Mana, kdy vtipně odkazuje na minulost série a zároveň prezentuje zajímavý příběhový a záporácký příslib do budoucna, na který se zatím bohužel nenavázalo a je otázkou, zda All Hail the King nezůstane v tomto ohledu osamoceným kouskem, ale i kdyby tomu tak bylo, jeho kvality mu to rozhodně nesnižuje. ()

Echelon1 

všechny recenze uživatele

Videné už dávnejšie a musím povedať, že dobrý krok od MARVEL ako ospravedlniť, že takého skvelého záporáka vymenili za chlápka v obleku. Avšak, aj tak zo skutočného hľadiska je škoda nevyužitého potenciálu Bena, naozaj bol v IM3 skvelý. Určite sa MARVEL Mandarina a jeho magické prstene nepokúsi niekedy použiť. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele

Poslední pátý kraťas ze série Marvel One-Shot, tentokrát All Hail the King. A opět to není špatné. Příběh tu teda skoro není, spíš jde o konverzaci Trevora Slatteryho a Jacksona Norrise, ale celé je to takové zábavné a poutavé. Když už jsem zmínil ty vtipy, těch je občas až moc a kazí celkovou atmosféru, ale to hádám k postavě Trevora prostě patří. Navíc se nám tu odhalí pravý Mandarin a nastíní se nám budoucnost MCU a to je dost fajn. A cameo Sama Rockwella a jeho Justina Hammera potěšilo :D Hodnocení: 70% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Jméno seriálu Caged Heat, ve kterém měl Slattery (Ben Kingsley) hrát, byl ve skutečnosti pracovní název snímku Iron Man 3 (2013). (MatyM)

Reklama

Reklama