Reklama

Reklama

Zpátky na vrchol

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2013, 6 min

Lifestylová reality show, ve které se vrací na vrchol kondice a životní síly vybraní lidé a to pod dohledem osobního trenéra Jakuba Bíny, mimochodem zpěváka kapely Skyline. Diváci se dozví, jak cvičit, zformovat tělo, zbavit se přebytečných kil a získat kondici. V první sérii "vylepšoval" Maria Jarkase, bývalého mistra republiky v thajském boxu, který se potřeboval dostat zpátky na vrchol kvůli obhajobě titulu. V druhé sérii trénuje tři finalistky, které hodně přibraly, a s jejich původním tělem jim vrátí i sebevědomí. Pomáhá a radí i nutriční specialistka a psycholožka. Vítězka získá dovolenou snů za 100 tisíc Kč. (StreamCZ)

(více)

Recenze (16)

Rehooo 

všechny recenze uživatele

První řada byla úžasná a velmi originální. Až na ten závěr v Thajsku. Druhá řada byla blíž obyčejným smrtelníkům, ale zase více komerční. Třetí se snaží být o něco lepší, ale místy to taky skřípe. Celkově je to ale úžasný manuál na spoustu cviků a dalších úžasných vychytávek zdravého životního stylu. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Zcela upřímně jsem druhou řadu začala sledovat, protože se tak hezky kouká na Jakuba :) Každopádně mě pořad chytnul a protože se momentálně sama snažím formovat postavu, tak i v mnohém poučil. V prvním díle mě iritovaly ty neskutečně smutné anebo naopak ultra veselé písničky, sráželo to dojem. Naštěstí už se tomu v dalších dílech víceméně vyvarovali. Má další výtka směřuje k tomu, že zatímco zpočátku šlo hlavně o sportem nabité díly, postupem času se z toho snaží ždímat drama, jako u většiny reality show. Asi stačí, když napíšu "Pokušitelka Martina". To vážně nebylo nutné. První řada shlédnuta jako druhá :) a podle mě o dost slabší. Ty holky mě prostě bavily víc, díly s nimi nebyly tak jednolité. Na třetí sérii se každopádně neskutečně těším! ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Jelikož chlapec ví, co dělá, dělá se svýma svěřencema neuvěřitelný pokroky. Dává rady, který jsou prostě potřeba, navíc se teda každej musí pořádně kousnout a zabrat, aby to mělo cenu. Bez toho to nejde. Mezi pořadama na Streamu jednoznačnej jeden z nej... a teď už nečumte do PC a běžte si dát do těla! ;) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je to opravdu o tvrdý makačce, ale i o jídle." Zpátky na vrchol nefunguje. Viděl jsem čtyři série a vůbec nic jsem neshodil a ani jsem nezesílil. Možná to chtělo cvičit a redukovat potravu, ale to jsem netušil, že to Jacob myslí vážně. Já tedy musím Jacobovi připsat k dobru, že mě nakonec donutil rozpohybovat se a i když jsem se do staré formy nevrátil, tak se cítím o dost líp. ()

adakraj 

všechny recenze uživatele

První sérka byla dobrá, ale co udělali letos no nevim. Koukám na to rád, ale aby platili lidem za to, že chtějí něčeho dosáhnout je směšné. Jediná slečna, která v druhé sérii patří k proměně, je Magda nebo jak se jmenuje. Ta mamka má postavu vpoho. Ta mladší soutěžící, která se bude vdávat má velice dobrou postavu, tyto dámy/holky nevim, co tam dělají. No uvidíme jsem zvědav jestli jim to vydží i po skončení pořadu. Jinak jim přeju mnoho kil dolů a postavu, jakou si přejí. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama