Reklama

Reklama

Leave the World Behind

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Axwell, Steve Angello a Sebastian Ingrosso sa ako Swedish House Mafia vypracovali medzi naozajstnú svetovú špičku a ich hity "One (Your Name)", "Save The World" alebo "Don't You Worry Child" zabodovali na predných priečkach všetkých zásadných svetových hitparád. O to smutnejšia bola minuloročná informácia, že sa kapela rozhodla skončiť. Po dvoch vydaných albumoch a stovkách vypredaných show v tých najväčších halách a štadiónoch sveta, tak prišlo niekoľko rozlúčkových koncertov, behom ktorých vznikol sčasti i materiál na dokumentárny film pomenovaný Leave The World Behind. Ten mapuje celú hviezdnu cestu troch DJských kamarátov a poodkrýva nielen pohľad do ich života, ale hlavne i do zákulisia úspešného "One Last Tour", behom ktorého trio zavítalo koncom roku 2012 i do Prahy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

AngelG 

všechny recenze uživatele

Opravdu, OPRAVDU skvěle natočený dokument a to jak po stránce obsahu, hudebního doprovodu, tak i vizuální stránky.. jak už tady někteří píší, tak je to skutečně natočeno s emocemi, které vás prostě dostanou.. vše co se tam odehrává,dokážete cítit - radost, zmatek, pocit štěstí, smutek - to všechno čím si nejspíš procházeli všichni tři členové SHM, to vše dokázal režisér tohoto snímku brilantně promítnout do svého projektu.. jsem taky ráda, že se zde člověk konečně dozvěděl pravou příčinu jejich rozpadu a tím také rozetnout všechny ty otázky typu "proč by sakra tak veleúspěšná skupina, které právě zažívala své největší úspěchy, chtěla seknout se vším a nadobro to rozpustit?!" takže mohu jen doporučit.. ;) ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem tucha, že grupa ŠVÝDIŠCH HAUZ MAFIJA je složena ze čtyřicátníků, jež vždy před spaním SKAJPUJÍ se svými děťátky, situovanými do honosných vil na předměstí Malmo či Óstršundu! Věčná škoda, že třetina filmu se věnovala tomu, že po šňůře už spolu chalani nebudou chodit na ryby či nebudou absolvovat seance spojené s recitací básní od Johanna Ekstroma (čti extréma). Až jim za deset let dojdou rétorikou RYTHNUSE "lowe", tak se s radostí podívám na další dokument! 80% ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Další dokument z dílny legendární Swedish House Mafie. SHM poslouchám jíž od doby co vydali své první CD takže jsem nebyl nadšený když oznámili že končí. V tomto dokumentu je ukázáno jak to chodí v zákulisí, doslova epické záběry z několika koncertů a vysvětlení, proč se vlastně po těch úspěšných letech rozpadli. Jako i jejich první dokument Take One je i Leave the World Behind ukázka mistorvské práce a úsilí 3 DJs kteří změnili svět house scény. ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Aby mi dokument vyrazil dech a vehnal několikrát slzy do očí, to nepamatuju, na takové se nedívám. Ale tihle kluci jsou, teda bohužel byli, schopni se mnou mávat neskutečně. Protože jejich dvě alba jsou taková pecka, až to nechápu. Dokument jako takovej byl dost zajímavej, prostě ponorka se zvládá těžko a SHM ji nezvládla taky. Aspoň to slušně doklepali tím závěrečným turné a odešli jako králové. Díky. 100% ()

SMilan 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre spravený dokument, ktorý plní svoje posolstvo. Aj keď som sa raz tej parády zúčastnil naživo a videl som, ako to chalani vedeli roztočiť, neberiem tento koniec ako žiadnu veľkú tragédiu. A neverím, že do toho ešte nekopnú, keď sa im minú lietadlá a domy. Vo filme síce tuším nepadla jediná zmienka o peniazoch, no ale prečo by to všetko inak robili, že? ()

Reklama

Reklama