Reklama

Reklama

Revolta - Povstaň s láskou

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební / Krátkometrážní
Česko, 2011, 5 min

Hudba:

Marek Kaleta

Hrají:

Marek Kaleta

Recenze (9)

filmharmony 

všechny recenze uživatele

Už není místo pro sobectví a hloupost, už není čas, potřebujem odvahu a moudrost. Povstaň s láskou uvnitř svého svědomí, největším činem se stane evoluce vědomí!!! díky za objev Revolty ()

whack 

všechny recenze uživatele

Chceme zdravé potraviny, zbourat shopping centra, zpátky naše farmy, nebo aspoň z farmy na pult jako v zahraničí, ne ty plné éček, naši duši nám to ničí. Chceme dýchat čistý vzduch, začínám být nepříčetný, někde limit znečistění 8 krát překročený. Chceme, aby lidské zdraví bylo víc než průmysl, víc než byznys a podnikatelský úmysl. Jsme otroci finančního systému peněz a lží, otevři svou mysl, tohle je otázka cti, zodpovědnosti za budoucnost našich synů a dcer, povstaň s láskou, máš na výběr. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Pre mňa to nie je utópia, čo chce v klipe, pre mňa sú to reálne veci a krásny klip, akurát ma mrzia tie anglicky písané nadávky a veci ohľadom Nového svetového poriadku, či spájanie práce zvnútra ohľadom útokov na Svetové obchodné centrum z New Yorku z roku 2001. Proste už ako tak známe tváre sa nezapreli, no bez toho by to bol pre mňa jeden z geniálnych klipov, najmä vzhľadom na záver. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Takový zběsilý mišmaš všeho možného. Něco je pravda, něco blbost, něco demagogie...hudba s klipem není špatná. Projekt Seberevolta je ještě zajímavější...66%. ()

janabel 

všechny recenze uživatele

Klip, z kterého mrazí, klip, který si můžu pouštět do nekonečna a pořád se mi neomrzí. A zatím oslovil všechny, kterým jsem ho pouštěla. Je dobře, že jsou mezi námi takoví jako je Revolta. A čím více tu takových revoltů bude, tím tu bude lépe.....snad.....alespoň v to doufám. ()

Reklama

Reklama