Reklama

Reklama

Když je manažer rizikového milionářského investičního fondu James King (Will Ferrell) dopaden za podvod a má jít sedět do San Quentinu, dá mu soudce 30 dnů, aby si mohl dát do pořádku své záležitosti. Zoufalý James se obrátí na Darnella Lewise (Kevin Hart), aby ho připravil na život za mřížemi. Ale navzdory Jamesovu názoru na motorkáře, Darnell je tvrdě pracující živnostník, který nikdy nedostal ani pokutu za špatné parkování, natož aby byl kdy ve vězení. Oba muži společně dělají všechno, aby se z Jamese stal „tvrďák", a během této přípravy zjišťují, jak se v mnoha věcech mýlili - včetně názoru jeden na druhého. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (216)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání, nejsem fanda komediálních snímků, a když už se do něčeho takového vrhnu, tak očekávám, že nespadnu do ještě větší nechutě, a zrovna u Get Hard se mi to podařilo. Čekala jsem něco bláznivého, ale tohle byl opakující se koloběh, bez špetku nápadu na dobrý humor. Mohla vzniknout praštěná komedie, která vás dostane do varu, ale místo toho vznikla hloupost, která ani nebyla vtipná, ale otravná. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Three black pieces.“ Dvojice Ferrel – Hart si vzala na paškál všechny možné stereotypy z vězení, gangů, tréninků a ze střetu bohatého a chudého. Vznikla z toho výborná komedie plná ztřeštěného humoru. Nejlepší moment bylo, když se dva černí gangsteři málem porvali kvůli neshodám ohledně penzijního připojištění, nebo co to bylo, co je to tam Ferrel naučil. Velmi příjemně se koukalo na Alison Brie, která tu svou zlatokopku zahrála nejvíc sexy způsobem, jak jen to šlo. Také mě potěšilo, že se příběh nesoustředil na krimi linku hledání viníka, ale právě na přípravu na pobyt ve vězení. Get Hard je parádní odreagovávací film. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

A vy víte, že mám Willa Ferrella rád jako dobře stavěné dámské pozadí v padnoucích legínách, ale musím se slzou v oku konstatovat, že od něj čekám víc. Jeden z nekorunovaných králů nekorektní komedie nedostal do ruky karty, s kterými by se dal rozbít bank. A navíc ještě vyfasoval černého Petra (a to doslova) v podobě Kevina Harta , který se snaží fungovat jako klasický ukecený "negr", ale kde nic tu nic. Takže Ferrell doplácí na špatný scénář, Hart na to, že neumí hrát a to celé na druhou rovná se místy vybočující průměr. Nebudeme si tu hrát na chodí Pešek okolo a rovnou se bez mučení přiznám, že přišly pasáže při, kterých jsem se upřímně zasmál. Ve vzduchu se však pořád vznášel duch lepšího Willa Ferrella. Toho Willa Ferrella, od kterého vždy čekám jízda na sto a více procent. PS: Pořád jsem si říkal, odkud tu tvářičku znám a ona ejhle Annie Edison ze Cummunity. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to taková klasická současná komedie. Celkem dobrý nápad, hodně ksichtění se a přehrávání, což se v případě Ferrella a Harta v podstatě vyžaduje, a nakonec jen takové neuspokojivé sblížení obou postav. Ten potenciál, který zde byl, mi jednoznačně přijde nevyužit, což je podle mě docela pořádný problém. Humorné je to opravdu jen málo. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ja tieto blbiny fakt môžem. Hart a Ferrell v najlepšej kondícií. Kopec WTF vtipov a super chémia medzi Mayom a Chocolate. Plus do toho pekné sexi prádielko Alison Brie a niekoľko klišoidných dejových zvratov. V zásade nič svetoborné, ale má to presne toľko dementnosti a nadhľadu koľko stačí na to aby som to hneď hodil do kolónky Guilty pleasure spolu s väčšinou Ferrellových filmov. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v New Orleans v USA. (willy1)
  • Postava, kterou hraje Kevin Hart, se jmenuje Darnell, což je Hartovo pravé prostřední jméno. (Káronoš)

Související novinky

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

02.12.2014

Will Ferrell se naposledy objevil ve dvojce Zprávaře a příště ho uvidíme v komedii Get Hard, kde si zahraje milionáře, který se svědomitě chystá na pobyt v base. Na cestě pak má i ztřeštěné… (více)

Reklama

Reklama