Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní kriminálník a naprostý smolař John Lyshitski (Dax Shepard – Nekecej a pádluj) přišel na to, jak by se nejlépe pomstil soudci, který ho poslal do vězení: Kéž by mohl jednou vidět jeho nesnesitelného syna Nelsona Biedermana IV (Will Arnett – Rodinná dovolená a jiná neštěstí) taky sedět v base. Když je pak jednoho dne Nelson nespravedlivě obviněn a poslán do vězení, John se s radostí nechává zatknout s ním. A aby měl jistotu, že se jeho novému kámošovi dostane opravdu „správného zacházení“, zajistí si ubytování ve stejné cele. Hra začíná! Život v base nahání hrůzu, jídlo je ještě hroznější, a když si navíc vůdce vězeňského gangu Velký Barry usmyslí, že se nováček stane jeho “zvláštním přítelem”, Nelsonovi nezbývá, než si hodně rychle osvojit zlaté vězeňské pravidlo… NIKDY NESMÍŠ UPUSTIT MÝDLO! Přichází čas sprchování s gangstery, takže si nabruste břitvy a bavte se při téhle neuvěřitelně legrační vězeňské komedii. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

freddy 

všechny recenze uživatele

Zabavná oddechovka na víkendové odpoledne. Komedie o člověku jménem John, který byl jedním a tím samým soudcem odsouzen třikrát k pobytu ve vězení. Chce se mu pomstít, ale zjistí že zemřel, a tak si vybere za oběť jeho syna. Dostane ho do vězení a pak se nechá zatknout a sdílí s ním společnou celu. A tady se rozjíždí docela pohodový a místy i vtipný děj. Některé scény jsou zde opravdu vtipné, jiné méně, ale jako celek to funguje. Jedná se o prostě o zajímavou komedii z vězeňského prostředí, která neurazí, ale naopak docela potěší. Já jsem se docela bavil, jako oddechovka to bylo dobré. A musím ocenit originální konec, který byl opravdu perfektní. A černoch s kačenkou a víno vyrobené z vody ze záchodové mísy, to jsou prostě super nápady. Jedná se o průměrnou, možná mírně nadprůměrnou komedii, a tak dávám tři hvězdičky. A pokud hledáte nějakou nenáročnou oddechovku na víkend, tak doporučuji. ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Veľmi milé prekvapenie. Počas úvodných titulkov a prvých niekoľko minút som tipoval, že ide o nejaký kanadský straight-to-VHS film z deväťdesiatych rokov minulého storočia a očakával som dementnú kvázi komédiu plnú fekálneho humoru. Nakoniec som sa ale dočkal síce trochu hlúpeho (predovšetkým po scenáristickej stránke), ale inak dobre natočeného (Bob Odenkirk si zaslúži pochvalu) a hlavne celkom vtipného filmu. Na zasmiatie postačujúce, na zahnanie nudy dokonalé. Silné tri hviezdičky. ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

U komedie bych se dle mého měl alespoň jednou zasmát.. Nezasmál jsem se. Jediné, co je tu opravdu dobré, je námět - zločinec vyjde z vězení, ale soudce už je po smrti, tak pošle jeho syna do vězení a nechá se zavřít taky, aby mu to co nejvíc znepříjemnil.. z toho by opravdu šla udělat povedená komedie, ale asi si budeme muset počkat na remake.. ()

tomkat 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka - no nemyslete si, to není tak jednoduché natočit! Tentokrát mhouřím oči nad několika lacinými fóry a vulgárními narážkami... Celkově 3 a PŮL hvězdy - ta půlka navíc je za pár naopak vysoce vydařených vtípků (nejen) na téma "Jak to chodí v americkém soudním a trestním systému". Ucházející sranda:-) ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

N E S K U T E Č N Á . . . P R D E L :-) !!! Ale vážně..jde to vůbec? Film, kterej mně dostal na kolena smíchy v podstatě už na začátku. Lehoulince to evokuje pocit zhulený beztíže uprostřed bezedný díry plný lidskýho odpadu v zásadě jde o napravení nenapravitelného a vykurvení nevykurvitelného, taková jemňoulinká záměna charakterů v prostředí NVÚ (nápravně výchovný ústav, pozn.aut.)......CO? To se tady fakt můžou psát takovýhle plky? Dobrá, zmírním se, omlouvám se, poněkud jsem se našlehal hašišem a teď se mi míjej slova a věty v nesouvislý rozumnosti. Zkusím to znovu: Moc hezký film, s velmi příjemnými herci, na který se rád občas podívám znovu. Doporučuji k sobotnímu odpolednímu čaji, nebo snad i pro vylízání se z nedělovečerní depky. Psst. neříkejte to nikomu.. Asi to není hašiš. Asi mě jen něžně omámil závan trávy z filmu... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (6)

  • Než jdou bojovat John a Nelson na život a na smrt, hraje píseň „Enter Sandman“ od Metallicy z alba „Metallica (Black Album)“, avšak trochu pozměněná. (Shr1nK)
  • Během závěrečných titulků filmu, kdy spolu John (Dax Shepard), Barry (Chi McBride) a Nelson (Will Arnett) jedou v autě, můžeme díky stínu vidět obrys kamery v Johnově tváři. (ČSFD)

Reklama

Reklama