Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní kriminálník a naprostý smolař John Lyshitski (Dax Shepard – Nekecej a pádluj) přišel na to, jak by se nejlépe pomstil soudci, který ho poslal do vězení: Kéž by mohl jednou vidět jeho nesnesitelného syna Nelsona Biedermana IV (Will Arnett – Rodinná dovolená a jiná neštěstí) taky sedět v base. Když je pak jednoho dne Nelson nespravedlivě obviněn a poslán do vězení, John se s radostí nechává zatknout s ním. A aby měl jistotu, že se jeho novému kámošovi dostane opravdu „správného zacházení“, zajistí si ubytování ve stejné cele. Hra začíná! Život v base nahání hrůzu, jídlo je ještě hroznější, a když si navíc vůdce vězeňského gangu Velký Barry usmyslí, že se nováček stane jeho “zvláštním přítelem”, Nelsonovi nezbývá, než si hodně rychle osvojit zlaté vězeňské pravidlo… NIKDY NESMÍŠ UPUSTIT MÝDLO! Přichází čas sprchování s gangstery, takže si nabruste břitvy a bavte se při téhle neuvěřitelně legrační vězeňské komedii. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Po shlednutí traileru jsem tedy čekal komedii při které se budu smát od začátku do konce, bohužel se nic takového nestalo a je to pro mně velké zklamání!!! Dax Shepard a Will Arnett vytvořili opravdu dobrou a ztřeštěnou dvojku. Ovšem největší podíl na tom, že jsem se aspoň sem tam pousmál tak má výtečný Chi McBride s jeho gumovou kačenkou. Kdykoliv se tam ten chlap objevil tak sem doslova čekal co udělá a nebo řekne. A konec? Docela trapný no. Lehce zapomenutelný film a hlavně už bych ho asi nemusel nikdy vidět. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

No ty scénky s gayem byly pěkně střelené a děj jenom zdržovaly. Ale jinak zábavička k nedělní siestě. Má to svým způsobem i švih, hlucho není mimo výše zmíněných scén a pár drobných krátkých okamžiků. Klidně mohu doporučit. +++++++++++ ((St.Koment)Asi mi na začátku něco uniklo. Zůstal mi totiž utajen smysl. V každém případě se na to dívat dalo, viděl jsem horší ptákoviny. Na můj vkus a komedii málo gagů. No, zase jsem měl po dlouhé době rozporuplný pocit. Scény stylů homosex ve filmu vůbec být nemusely. Budiž hodnoceno jako průměr v tom slabším slova smyslu. ()

Reklama

CiPR 

všechny recenze uživatele

Moc dobrý film z vězeňského prostředí. Vlastně ani nemam skoro nic, co bych tomuto filmu mohl vytknout. Po celou dobu filmu sem se náramně bavil, film nemá snad ani jediné hluché místo. Herecké obsazení sedí náramně, co by Chi McBride jako velkej teplej černoch, pískající si na svou kačenku, Dax Shepard, nenapravitelný parchant již od svého narození, krádeže všeho druhu od menších krádeží v 6 letech, až po ukradnutí policejního auta. A nakonec tu je ještě Will Arnett, kterého vězení změní od základu. A pak tu máme hromadu dalších jako např. Bílá liga. V takových fimech samozřejmě nesmí chybět zkorumpovanej dozorce, či staré známé sprchové scény. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělá komedie z vězeňského prostředí. Ve filmu jsem nenašel ani žádné hluché místo, takže jsem se bavil celou dobu. Herecké obsazení mi vcelku vyhovovalo ,Chi McBride jako velkej teplej černoch s kačenkou, Dax Shepard (kterýho jsem si hodně oblíbil hlavně v Idiocracy) jako nenapravitelný pomstichtivý parchant i Will Arnett, kteýho vězení změní na plný čáře a samozřejmě desítky vedlejších postav jako zkorumpovanej vězeňskej dozorce Shanahan nebo nacista Lynard (Tady je očiviná parodie na Kult Hákového Kříže).Film samozřejmě osbahuje staré známé sprchové scény i podobné "vězeňské klišé".-..Celkově je pro mě film příjemným překvapením. "Netrap se,pořád ještě máš výběr ze tří možností : Zabít se sám, prát se s ním anebo se jím nechat sejmout, což by bylo asi nejrozumější." ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jsem toho názoru že mezi 60-70% jsou oddechové, pohodové filmy na odreagování, nic moc na bednu, prostě solidní filmy, co neurazí. No ale tohle byla blbost téměř toho nejvyššího kalibru. Přiblblý děj hned od začátku, následuje scéna za scénou, která je jen o něco méně marná než ujetý začátek. Konec, který se snaží o supercool pointu, tomu nasadil korunu. Hloupá komedie, která nepobaví, protože vtipy v ní jsou naprosto debilní a nezábavné. Některé komedie podobného rázu jsou fajn, ale tohle je moc velký nezáživný úlet. 25% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (6)

  • Než jdou bojovat John a Nelson na život a na smrt, hraje píseň „Enter Sandman“ od Metallicy z alba „Metallica (Black Album)“, avšak trochu pozměněná. (Shr1nK)
  • Během závěrečných titulků filmu, kdy spolu John (Dax Shepard), Barry (Chi McBride) a Nelson (Will Arnett) jedou v autě, můžeme díky stínu vidět obrys kamery v Johnově tváři. (ČSFD)

Reklama

Reklama