Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní kriminálník a naprostý smolař John Lyshitski (Dax Shepard – Nekecej a pádluj) přišel na to, jak by se nejlépe pomstil soudci, který ho poslal do vězení: Kéž by mohl jednou vidět jeho nesnesitelného syna Nelsona Biedermana IV (Will Arnett – Rodinná dovolená a jiná neštěstí) taky sedět v base. Když je pak jednoho dne Nelson nespravedlivě obviněn a poslán do vězení, John se s radostí nechává zatknout s ním. A aby měl jistotu, že se jeho novému kámošovi dostane opravdu „správného zacházení“, zajistí si ubytování ve stejné cele. Hra začíná! Život v base nahání hrůzu, jídlo je ještě hroznější, a když si navíc vůdce vězeňského gangu Velký Barry usmyslí, že se nováček stane jeho “zvláštním přítelem”, Nelsonovi nezbývá, než si hodně rychle osvojit zlaté vězeňské pravidlo… NIKDY NESMÍŠ UPUSTIT MÝDLO! Přichází čas sprchování s gangstery, takže si nabruste břitvy a bavte se při téhle neuvěřitelně legrační vězeňské komedii. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že mám rád filmy z vězeňského prostředí (ať už jakéhokoli ražení), dávám i tomuto filmu slušné hodnocení. Pohodová podívaná, která sice komediálností nedosahuje např. "Trestnou lavici", ale i tak je to pohoda. Film, který si na nic nehraje s klasickým závěrem, který u takovýchto snímků prostě bývá. Celkem příjemně strávený večer. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

U komedie bych se dle mého měl alespoň jednou zasmát.. Nezasmál jsem se. Jediné, co je tu opravdu dobré, je námět - zločinec vyjde z vězení, ale soudce už je po smrti, tak pošle jeho syna do vězení a nechá se zavřít taky, aby mu to co nejvíc znepříjemnil.. z toho by opravdu šla udělat povedená komedie, ale asi si budeme muset počkat na remake.. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Po shlednutí traileru jsem tedy čekal komedii při které se budu smát od začátku do konce, bohužel se nic takového nestalo a je to pro mně velké zklamání!!! Dax Shepard a Will Arnett vytvořili opravdu dobrou a ztřeštěnou dvojku. Ovšem největší podíl na tom, že jsem se aspoň sem tam pousmál tak má výtečný Chi McBride s jeho gumovou kačenkou. Kdykoliv se tam ten chlap objevil tak sem doslova čekal co udělá a nebo řekne. A konec? Docela trapný no. Lehce zapomenutelný film a hlavně už bych ho asi nemusel nikdy vidět. ()

laserr 

všechny recenze uživatele

Vždycky sem si říkal: Jaké by to bylo, natočit film, který by dával nějaký známý filmový námět do nových souvislostí? No, v tomto případě je z toho dost slátanina, která vlastně nedává vůbec žádný smysl a snad ani žádný smysl mít nechce - to by mi tedy nevadilo. Co už mi ale vadí je fakt, že i přestože je tento film dost krátký sem se místy nudil a za pár měsíců si vzpomenu už jen na tu gumovou kačenku. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $4,630,045Tržby CelosvetovoTržby za predaj DVD v USA $1,415,730 //počet predaných kusov 94,508║ Obohratá komediálna pesnička, čo miestami ako tak dokáže aspoň slušne pobaviť ale celkovo to moc nedá v poslednej dobe fakt dochádzajú tvorcom v tomto žánri nápady, už sa zbytočne kopíruje čo je beztak nehorázne prevarené. /40%/ ()

Galerie (18)

Zajímavosti (6)

  • Nelson Biederman IV (Will Arnett) si v autě zpívá „Move This“ od Technotronic. Ve vězení hraje „Ain't That A Kick In The Head“ od Deana Martina. (Duoscop)
  • Než jdou bojovat John a Nelson na život a na smrt, hraje píseň „Enter Sandman“ od Metallicy z alba „Metallica (Black Album)“, avšak trochu pozměněná. (Shr1nK)

Reklama

Reklama