Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (126)

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Rogue One má u mě docela pomalý rozjezd, ale o to pro mě fascinující konec. Hodně se mi líbila skutečnost, jak film postupně navazoval na SW IV, kdy se v průběhu filmu začaly objevovat postavy právě z onoho dílu a příběh do sebe začínal zapadat jak puzzle. Film mě zaujal a uvažoval jsem i nad 5*, ale na to mě film na startu nezaujal, proto 85%.

plakát

Jetstream: Škola stíhačů (2008) (seriál) 

Je fajn nahlédnout pod to všechno, než se vůbec člověk může stát stíhacím pilotem. Mám za sebou dva díly a musím říct, že to je pecka, nedočkavě vyhlížím další díl.// 80%.

plakát

Praha vs. prachy (2015) (pořad) 

Je fajn, že se tomuto dlouhodému problému konečně někdo postavil čelem. Držím palce do dalších dílů, nemohu se dočkat další epizody!

plakát

Zatracení (2002) 

Ruční kamera prostě u mě nefunguje. Po 20 minutách mi to začalo docela vadit a film tak začal ztrácet. // 25 %.

plakát

Okrsek 22 (2012) (seriál) 

Dnes jsem měl možnost se na tento seriál podívat a docela mě bavil. Neni to nic extra, ale zase nesouhlasím s tvrzením, že je to naprostý blábol. // 50%.

plakát

Podivní (2010) 

Film mě docela ohromil, slyšel jsem na něj plno pozitivní chvály a musím říct, že všechno bylo pravdivé. Film mě dostal a já byl pohlcen. Kvalitní scény, střih, hudba a akce, to všechno u tohodle snímku můžete nalézt. Rozhodně ho hodlám doporučit i dále. // 75%.

plakát

Halloween (2007) 

Film se nějak extra nepředvedl, jak jsem slyšel od známých, že budu nadšen, ale nakonec jsem byl zklamán. Ten konec mě dostal docela hodně, kolik toho vlastně záporný hrdina vydrží. Nůž do krku není pro něj žádný problém. // 25%.

plakát

Halloween II (2009) 

"To si snad dělaj ze mě p*del". To byla asi první myšlenka, která mě napadla jako první, když jsem jen znuděně sledoval tento film. Váhal jsem i nad "odpadem!", ale nakonec jsem se rozhodl, že dám aspoň tu jednu hvězdu, ikdyž je to totální bullshit. // 10%.

plakát

Světová válka Z (2013) 

Bredos Pittos v hlavní roli, hmm, už podle toho jsem si myslel, že se na tento film nikdy nepodívám, ale osud tomu tak chtěl a já byl donucen se na toto podívat. Čekal jsem nějaký útok mimozemšťanů a ono to je jen znovu o zombíkách, kteří navíc běhají rychleji než Bolt. Byl jsem zklamán, bylo tam pár okamžiků, které se mi zamlouvali, ale celkově mě film spíše nebavil. // 50%.

plakát

Železná srdce (2014) 

Musím říci, že na tento film jsem narazil úplnou náhodou a už podle traileru jsem věděl, že tohle musím vidět. Začátek, úplně boží, tankové bitvy měli fakt šmrnc, jen mi trochu přišlo, že Němci nedokáží trefit nic, zatímco jejich protejěšky, tedy Američané, trefí na první ránu téměř vše. Podle toho vypadal i konec ala Rambo, kdy hlavní hrdina má snad nějaký neviditelný štít a v klidu si velze za padesátku a kropí jednoho skopčáka za druhym. Konec mě hodně zklamal, ale jinak film absolutně fajn. Temná tvář války, kterou jen tak někdo zachytit nedokáže. Film se líbil, klidně bych si dal repete, ikdyž by mě čekal ten rambo styl. // 85%.