Reklama

Reklama

Praha vs. prachy

(pořad)
Publicistický
Česko, 2015, 10 min

Režie:

Janek Rubeš

Kamera:

Markus Krug

Účinkují:

Janek Rubeš
(další profese)

Obsahy(1)

Tak dlouho Janka Rubeše štvalo, co se v Praze děje, až vzal do ruky kameru a šel natočit ty největší nekalosti, které se v ní odehrávají. (StreamCZ)

Recenze (59)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono ani není tak šokující, že a jak taxikáři turisty okrádají a ani příliš nepřekvapí, že magistrát či MP nemají žádné páky s nimi zatočit. To jsou fakta, která jsou nám známá a bohužel nad nimi leckdy mávneme rukou. Ale co mi hlava nebere je skutečnost, že předseda taxikářských odborů se v klidu na kameru přizná, že krade a dává všem na vědomí, že v tom hodlá pokračovat a absolutně nemá strach, že by se mu mohlo něco stát. A to se nejedná o žádnou skrytou kameru, ale o regulérní rozhovor, se kterým souhlasil V Domě odborů. Ta arogance by jednoho dokázala vytočit do běla. To samé se dá říct o jeho pokřiveném pohledu na spravedlnost, kdy svojí kriminální činnost považuje vlastně za spravedlivou, protože "to auto něco stálo". To by jeden blil. Každopádně Janek Rubeš všem těm televizním rádoby reportérům ukazuje, jak se dělá investigativní žurnalistika. 100% ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

CZrejpalové.. opět vracejí úder. Já teda nevim, ale čekal jsem víc.... Tohle mi spíš přijde jako by si snat brali nějaké díško. Což by se v rize Čecháčkovském smyšlení dálo celkem pochopit. Vzhledem k tomu jak cizinci berou naše drobné... myšleno po 3 místnou částku. :] V podstatě mají pravdu obě dvě strany... z přihlednutím toho že když KURVA někam jedu do ciziny tak si aspoň našprtám základy... Jako když naopak pojede čecháček někam... to aby se ušprechtil. Proč by jsme se měli zastávat cizinců když jsou uplně pitomí a tenhle fakt prostě ignorují! Což dokonale dokazuje právě tento pořat. Dobře jim tak. Až natočí něco kde okrádají i české turisty pak se za postavim... jako že ty 2táci už byli celkem přes čáru. Dobře: Nasrat Prahu! Dobře on! XD No a myšlenka závěrem: NEJSOU VÁM VÁŽNĚ TROCHU DIVNÝ TY ČÁSTKY A KILOMETRY? Tak nízký? O_o ()

Reklama

ludva10 

všechny recenze uživatele

To že v Praze taxikáři okrádají turisty snad ví všichni. To že v Praze kvete korupce snad ví všichni taky ( osobní zkušenost, kdy si státní úředník řekl při kontrole o úplatek ). To že Janek nemá strach do toho takto jít - obrovský obdiv. Jen tak dál ( ale přes tu korupci to stejně nakonec podle mne nemá smysl ). ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Kde nepomáha investigatíva, polícia ani politici, tam nastupuje Rubeš s Krugom a natočia absolútne brilantný dokument. Surový a presný a údajne dosť nebezpečný, že sa obaja báli po odvysielaní o vlastný život. Proste taký ten krátky dokument, ktorý si nikto nikdy nepozriem, ale asi Ti to stálo za to meniť prepichnuté pneumatiky 3x do týždňa. ()

Jsem_Uprimny 

všechny recenze uživatele

První český seriál, který má smysl, koule, správnou délku, děj, je napínavý, skutečný, a naprosto dokonalý. No a jako správný český seriál všechny občany české republiky pěkně nasere ale v jakém si dobrém slova smyslu, všichni jsme teď totiž strašně nasraní na taxikáře a doufáme, že se mladému nadšenci podaří zvládnout jeho vůbec nejtěžší možný cíl. Dostat všechny taxi zloděje pryč z pražských ulic. Jako zastánce dobra říkám: Běž, máš na to, dokážeš to! Ale jako zastánce peněz říkám: Jsi v prdeli, nemáš sebemenší šanci, protože kdo má peníze, má i moc. Ať tohleto dopadne jakkoliv určitě si to nenechám ujít, hrubost největší!! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo v centru Prahy od března 2014. (janekrubes)
  • Seriál beží zaroveň v anglické mutaci pro anglicky mluvící diváky. (StreamCZ)
  • Pořad se měl původně jmenovat "Zmrdi". Nakonec od toho bylo upuštěno. (StreamCZ)

Reklama

Reklama