Reklama

Reklama

Začínající herečka Sarah Walkerová je odhodlaná prorazit v Hollywoodu. Celé dny však tráví v zaměstnání bez jakékoli vyhlídky na postup, navíc pod přísným dohledem svého povýšeneckého šéfa Carla. Udržuje povrchní přátelské vztahy s ostatními neúspěšnými umělci a soupeřícími herci a účastní se bezpočtu konkurzů v naději, že se na ni jednou usměje štěstí. Po sérii podivných castingů vedených tajemnou dvojicí ze slavné produkční společnosti Astraeus Pictures je Sarah konečně obsazena do hlavní role jejich nejnovějšího filmu. Producent si myslí, že ji čeká zářivá budoucnost. Tato kýžená příležitost má však bizarní následky, které Saru promění jak po duševní, tak i tělesné stránce v cosi krásného... a naprosto děsivého. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Škoda, že to hororem začne být až tak dvacet minut před koncem, protože ta hodina a kousek před tím je sice celkem fajné existenční dráma, ale přeci jen- bla bla bla :-) Naštěstí v momentě kdy se to zlomí, se z toho vyklube správný psycho se spoustou povedeného gore. Alex Essoe v hlavní roli docela exceluje (čti- budete jí nenávidět tak po úvodních pěti minutách ;-), navíc potěšila přítomnost Pata Healyho. Škoda jen, že je to celé vlastně hrozná hovadina :-)) Ale hovadina, která může slabší nátury trošku vycukat. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak za mě asi nejvystížnější výraz "nezaujalo" ... Jo? Prostě na mne ten film působil od začátku blbě a pitomně a když si se mnou scénárista hrál a já fakt netušil vo co kurva gou, až pak přišel konec a já si řekl .." To byla hovadina ..." Film si hraje na něco odvážnýho, ale není ... Scény mimo kameru nebo vůbec, exploatace a násilí potlačené a neznázorněné ... Osud hrdinky mi pak byl už docela jedno a závěr ... ach ten závěr. Menší krvavý masakr nevyrovnal ty blbosti kolem a to, jak to tvůrci zakončili ... Hloupej film, docela nechutnej ... ale na mne to prostě nezafungovalo vůbec ... ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Už to tu bylo napsáno několikrát, ten rozjezd je šííííleně dlouhý, přesněji až po 60 minutách, se začne konečně něco dít. Ale díky bohu se na Alex Essoe celkem hezky kouká, hrát opravdu umí a jde vidět že jí horory baví (nic jiného zatím netočí) Můj druhý film s ní po Midnighters a už tady mi ukázala svou parádní postavičku, se vším všudy. Po dlouhém váhání, tu čtyrečku (slabší) dám, protože se na tu nechutnou proměnu a brutální masakr v závěru vyplatilo počkat. Potěší i skvěla hudba a určitě Starry Eyes stojí za zhlédnutí. (679. hodnocení) ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Hororová alegória na prehnitosť ľudskej ambicióznosti cez mŕtvoly, pri ktorej človek prichádza o priateľov i seba samého. Trefne zasadená do hereckého prostredia v Los Angeles. "Cez mŕtvoly" v tomto prípade doslova, pretože po zaujímavej, tajuplnej, psychologickej prvej polovici sa z filmu stane krvavý slasher. Čím sa docela zhodí, a potom sa už iba s odretými ušami snaží zachrániť úmyselne rádoby artovým, ale predsa len originálnym záverem. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Začínajúca herečka, zúfalo sa snažiaca preraziť, sa ocitne na castingu do hororového filmu vo veľkej spoločnosti. Tá je však záhadnejšia než by sa predpokladalo a hoci sa casting vyvíja podivne, nakoniec to pre ňu vyzerá nádejne. Netuší ale, že cena, ktorú bude musieť obetovať je veľmi vysoká. Vydarená a pomerne netradičná hororová novinka, ktorá pôsobí sviežo - napriek tomu, že ponúka z každého (videného) rožku trošku. Rozbieha sa ako psychologický drama horor, nabaľuje na seba hustnúcu atmosféru a znervózňujúce mystérium s nádychom Polanskeho, do čoho zamotáva sympatickú hlavnú hrdinku, ktorú postupne dotlačí na koľaj body-hororu v štýle Cronenberga, ktorého trochu pripomenie aj svojim tematickým podtextom filmárskeho priemyslu (ten zase Cronenbergovi nevyšiel v jeho kravine "Maps to the Stars"). No a na koniec čaká temné finále + krvavý kúpeľ, kde si na svoje prídu fanúšikovia gore, film dokoná svoj zámer a končí pôsobivým dojmom. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Scény na vlakovom nádraží boli natočené bez povolenia. (Marceloo)
  • Film bol natočený za 18 dní. (beso74)

Reklama

Reklama