Reklama

Reklama

Stanice číslo 76

Trailer

VOD (1)

Skupina lidí a několika robotů žije na vesmírné stanici v budoucnosti ve stylu sedmdesátých let. Když na palubu dorazí nová pomocná kapitánka (Liv Tylerová), bezděky vyvolá mezi členy posádky napětí tím, že je vybídne, aby se postavili tváří v tvář svým nejtemnějším tajemstvím. Na povrch tak začíná prosakovat chtíč, žárlivost a vztek, což je stejně nebezpečné jako asteroid řítící se přímo proti nim. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Dalo by se to vzít na milost, kdyby to nebylo tak špatně napsané. Herci v pohodě, sedumdesátková sci-fi stylizace super, ale potácí se to od ničeho k ničemu, takže nuda. Vypadá to jako adaptace divadelního kousku z portfolia Joey Tribbianiho a něco na ten způsob to myslím taky je. 20% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Příliš nerozumím filmům, které začnou tak, že se nic nestane, postupně se nic neděje a nakonec se samovolně ukončí, aniž by k čemukoli došlo. Takže místo úpěnlivých proseb, aby poslední křeček přežil, jsem se zabýval dumáním o tom, proč tohle někdo natočil, proč někdo projevil touhu v tom hrát a jestli by producent neudělal lépe, kdyby mi sehnané peníze poslal na účet. Přesto jsem to z nějakého záhadného důvodu dokoukal a za to si snímek rozhodně jednu poctivě svítící hvězdu zaslouží. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Patrick Wilson a Liv Tyler sa po The Ledge opäť stretávajú v parádne uvoľnenej retro sci-fi komédii na ktorú si treba nájsť náladu a nečakať nejaký sofistikovaný dej kde sa bude riešiť prežitie náletu meteoritov ale skôr nálet frustrovaných slov na vianočnom večierku ktoré asi najviac prekvapia utajovaného nervózneho gay kapitána Patricka Wilsona ktorého milovaného kolegu príde vystriedať Liv Tyler. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Hned v úvodu to vypadalo na dobrou komedii nebo parodii. A celkem slušně to podpořila povedená hudba. Scéna se zapalovačem mě rozesmála. CITÁT - Dveře přechodové komory se otevírají. Dveře přechodové komory se zavírají......... Ale to bylo tak vše. Po deseti minutách se trochu mění scénář a stává se z toho snůška trapných situací a blbých keců. Po chvilce jsem si myslel, že sleduju nějakou telenovelu. CITÁT - Počkej, počkej, nebuď tak depresivní........ Je to otřes, nuda a hrůza. Blondýna s velkejma kozama tomu ubrala další hvězdu. ()

juta 

všechny recenze uživatele

I přes nízké hodnocení jsem vesmírné stanici dal šanci, jenže jako spousta jiných uživatelů čsfd nebavila, mě také ne. Děj se hodně táhne, nic zajimavého se tu neděje, zasazení do roku 1976 tomu nepomohlo. Síce některé prvky měly být vtipné, stejně tak hudba, ale mě to dost vytáčelo a byl jsem rád, když jsem uviděl titulky. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 8. března 2014 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama