Reklama

Reklama

Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu

  • Česko Snoopy a Charlie Brown ve filmu (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Kdo z vás nezná Snoopyho, toho nejlepšího psího kamaráda na světě? A především jediného pejska, který dokáže ze svého, tak trochu hodně mimózního páníčka, Charlieho Browna, udělat největšího hrdinu. A že to není zrovna snadné. Charlie Brown je totiž pro změnu nejslavnější světový outsider, který šéfuje nejhoršímu baseballovému týmu, nedokáže promluvit na svou tajnou lásku Malou Zrzečku a hlavně je to kluk, kterému se i v těch zdánlivě nejméně nebezpečných situacích přihodí vždy něco naprosto tragického, nebo aspoň směšného. A nyní se Charlie, nejméně pravděpodobný hrdina, vydává na velice nebezpečnou výpravu, zatímco jeho psí kamarád Snoopy se utkává se svým největším nepřítelem, Rudým baronem. (Cinemart)

(více)

Videa (7)

Trailer 4

Recenze (75)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $99miliónovTržby USA $130,114,965Tržby Celosvetovo $245,661,595Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ príjemný počin, ponúkajúci pohodovú ležérnu zábavu, trefné zádumčivé gagy, plusom dobrá animácia /videl v kine 3D verziu: 80%/ ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Taková delší epizodka seriálu, který jsem nikdy moc nesledoval. Oproti jiným kresleným panďulákům ve filmu se Snoopy nerozmachuje do žádného epochálního mega dobrodružství. Vystačí si s tím, co nabízí celé roky (žádný extra znalec nejsem, ale snad je to pravda). Všechny postavičky jsou pořád milé, humor je lehce nevšední a závěr je krásně příjemný. Délka filmu odpovídá celému ladění, takže to uteče jako prd a v divákovi zůstane spousta hezkého na rozdávání dalším tak, jako to dělá ten borec Charlie Brown. ()

Reklama

Laxik 

všechny recenze uživatele

Roztomilé, vtipné a ze života. Peanuts ve filmu možná není úplně podle komiksových stripů, ale to by přeci ani nemohlo fungovat! Můžu se tedy radovat z toho, že všechny základní myšlenky zůstaly zachovány a Charlieho Browna si jako prototyp loosera se zlatým srdcem nelze nezamilovat. Navíc to má moc sympatickou animaci skvěle míchající 2D a 3D, která je zas něco trochu jiného než všechny ty okaté pastelové disneyovky. ()

Firebug 

všechny recenze uživatele

Výtvarně velice krásně a vkusně vyvedená pohádka pro malá děcka nebo nostalgické pamětníky klasických Peanuts (filmy s "Charlie Brown" v názvu). Příběh je poutavý a takový naivně milý. Najde se i vtipná scénka, ale na druhé straně jsou Snoopiho zdlouhavé snové fantasy sekvence, které pro mě učinily z tohoto 88 minutového snímku relativně dlooouhou podívanou. Fajnový snímek pro děcka, který zabaví i dospěláka, ale nějak výrazně ho nenadchne. 3,2* ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Luxusná záležitosť pre najmenších v čarokrásnej opojnej atmosfére so štipkou záverečného dojatia. Pri dospelých vyťažia viac iné animované skvosty. Snoopy a spol. po cca pol hodinke už neprekvapia a idú si konštantne do cieľa ako dohárajúce srdce na prístrojoch. V žiadnom prípade neurazia či nesklamú, ale rýchlo vystrieľajú náboje z bonboniéry Forresta Gumpa. Viac koruniek z rozpočtu asi zhltol marketing ako sivá hmota scenáristov. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (8)

  • Postava Linusa je v Peanuts typická tým, že má pri sebe svoju modrú deku. Vo filme ju však má len pri scéne na ľade. (toi-toi)
  • Poté, co se Charlie Brown stane populárním se děti perou o jeho pozornost. Shermy ho chytne za ruku a vykřikne: "Já ho viděl první!" Jedná se o odkaz na první číslo komiksu "Peanuts", kde je Shermy opravdu první postavou, která kdy Charlieho Browna potkala. (hansel97)

Související novinky

Zlaté glóby 2016 - nominace

Zlaté glóby 2016 - nominace

10.12.2015

Pokud nesledujete zahraniční filmové dění, o lesbickém dramatu Carol zřejmě slyšíte poprvé. Právě tenhle film ale vévodí letošním nominacím na Zlaté glóby, a to s pěti důležitými zářezy. Carol bude… (více)

Reklama

Reklama