Reklama

Reklama

Ještě rychlejší a zběsilejší

  • USA Superfast! (více)
Trailer 1

Policajt v utajení Lucas White (Alex Ashbaugh) má za úlohu infiltrovať sa do gangu nelegálnych pouličných pretekárov v Los Angeles, ktorý vedie Vin Serento (Dale Pavinski). Sú rýchli a zbesilí a plánujú lúpež zameranú na kráľa zločinu v Los Angeles Juana Carlosa de la Sola (Omar Chaparro), ktorý svoje peniaze ukrýva vo svojej reštaurácii Big Ass Taco v centre mesta. Lúpežný plán gangu je rovnako odvážny ako smiešny a budú v rámci neho ťahať celú tú prekliatu reštauráciu šialenou rýchlosťou cez polovicu mesta. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, je to sračka ale má to i své světlé momenty. Přirovnal bych to k hledání kvalitního porna na uloztu mezi různým odpadem a žánry, které se nikomu nelíbí. Sice toho musím prohledat víc ale najde se tam soubor, který si zaručeně stáhnu. Špatná metafora? Nemyslím si. Ještě bych dodal to, že nerozumím, jak někdo může dostat rozpočet na určité debilní scény. Jde to přeci lépe a jinak, stačí použít hlavu a mít dobrý smysl pro humor. Typické scény, které se dají předvídat, nebo jsou tak hloupé, že to spíše nasere, než pobaví. I tohle zde najdete, bohužel. Jinak je to koukatelné, takže dvě hvězdy tomu dávám. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Taká blbina. Režisérske duo Friedberg - Seltzer urobili "paródiu" na kde akú kravinu a tentoraz si vzali do parády sériu Rýchlo a zbesilo. Kvalita je viac menej podobná ostatným filmom, ktorým táto dvojica vdýchla život. Parodujú sa tu priamo filmové postavy a tak i dej. Je to opäť veľa trápne a na hranici únosnosti. Treba však pochváliť casting. Herci síce vyzerajú ako pornoherci, ale neskutočne sa podobajú na originálne postavy. Ako vyšiel z auta "Toretto" tak som sa až zľakol, či to naozaj nieje Vin Diesel. Okrem castingu sa podarili aj špeciálne efekty. Vôbec to nevyzerá lacno. Ak máte radi sériu Rýchlo a zbesilo, nevidím dôvod, prečo by ste si túto blbosť nemali pozrieť. Aspoň vám to skráti čakanie na nasledujúci diel série Fast and Furious. ()

Reklama

Henry007 

všechny recenze uživatele

V minulém století parodie přinášely chytré vtipy a příběh, který ustál sám o sobě (např. Bláznivé střely, Žhavé výstřely). Poté, zřejmě Scary Movies, přidaly zbytečné nechutné vtipy. Následovala řada různých céčkových "movies", které parodovaly vše, byly naprosto debilní, sprosté, přepálené a s nimi v podstatě žánr parodií umřel a přesunul se v jiných formách na YouTube. Superfast je zřejmě poslední relikt té nejpozdější éry filmové parodie. Je tu spousta zbytečných hloupých vtipů (sperma na obličeji Rocka) a paroduje to tehdy 14 let starý film, což odporuje základní myšlence parodií - aktuálnost a relevantnost. Naštěstí v druhé polovině přidaly parodii i na pátý díl rychlé ságy a dá se tak říct, že to parodie celou sérii. Na jeden dobrý vtip se tu ale objeví 10 dalších, které vtipné nejsou. Co se ale bezchybně tvůrcům povedlo je, že tato parodie se zdála o půl hodiny delší než by jí slušelo, stejně jako u všech nových dílů Rychle a zběsile. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Friedberg a Seltzer si po brodění bahnem nejspodnějšího dna sáhli do rezerv, odrazili se a dokázali mě rozesmát. Superfast jen kouká na záda dnes již klasickým parodiím, ale má světlá místa. Ani ne tak vtipu jako takového, ale co se týče postav. Carlos je fakt zábavná postavička (když řešil klimatizaci v autě, málem jsem se pochcal smíchy), stejně tak Johnson se svým baby olejíčkem nebo jeho kolegyně s věčně nasraným ksichtem. Jo, pobavil jsem se, několikrát i zasmál, protože ten stupidně debilní humor Superfast občas vystoupá do uspokojivých výšin. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Pomaly lepšie ako posledné časti F&F. Kto nepozná dobre originál, nepochopí narážky a vtipy. Akože Vin výborný a akože Johnson s detským olejom úplne geniálny. "Máme zavřeno a určite se neschovávame vevnitř" Veľmi dobre parodované, má to príbeh, zaujímavé zvraty, vtipné scény skoro stále. "když nejsi černoušek z Namíbie a do očí ti nesadají mouchy, nikto te nechce". Scéna "jeďte za restaurací" trochu pritiahnutá za vlasy, ale v paródii nevadí. Udidíme pár lezbických bozkov. ws ()

Galerie (43)

Zajímavosti (11)

  • Po skončení filmu nasledujú nevydarené scény. (Zeker)

Reklama

Reklama