Reklama

Reklama

Ještě rychlejší a zběsilejší

  • USA Superfast! (více)
Trailer 1

Policajt v utajení Lucas White (Alex Ashbaugh) má za úlohu infiltrovať sa do gangu nelegálnych pouličných pretekárov v Los Angeles, ktorý vedie Vin Serento (Dale Pavinski). Sú rýchli a zbesilí a plánujú lúpež zameranú na kráľa zločinu v Los Angeles Juana Carlosa de la Sola (Omar Chaparro), ktorý svoje peniaze ukrýva vo svojej reštaurácii Big Ass Taco v centre mesta. Lúpežný plán gangu je rovnako odvážny ako smiešny a budú v rámci neho ťahať celú tú prekliatu reštauráciu šialenou rýchlosťou cez polovicu mesta. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

ghatos 

všechny recenze uživatele

Pro spoustu fanoušků Rychle a zběsile to bude problematický film. Pravděpodobně nerozeznají, že jde o parodii. Spíše to budou brát jako nějaký rekapitulující remake. Vskutku se to od originálu moc neliší a to je děsivé :) . Dale Pavinski jako D. Torreto rozesmívá konstantně svým vzhledem, natož chováním :) /byl výborný...sám sebe nazval č*ráčí hlavou, navigace v autě mu zase řekla, že je plešatý z*rd/. Superfast je určitě lepší, než poslední díly Fast & Furious. Je to logičtější, vážnější a lépe zahrané. 45%. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, je to sračka ale má to i své světlé momenty. Přirovnal bych to k hledání kvalitního porna na uloztu mezi různým odpadem a žánry, které se nikomu nelíbí. Sice toho musím prohledat víc ale najde se tam soubor, který si zaručeně stáhnu. Špatná metafora? Nemyslím si. Ještě bych dodal to, že nerozumím, jak někdo může dostat rozpočet na určité debilní scény. Jde to přeci lépe a jinak, stačí použít hlavu a mít dobrý smysl pro humor. Typické scény, které se dají předvídat, nebo jsou tak hloupé, že to spíše nasere, než pobaví. I tohle zde najdete, bohužel. Jinak je to koukatelné, takže dvě hvězdy tomu dávám. ()

Reklama

john.h 

všechny recenze uživatele

Dost nuda. Prakticky to jen kopíruje příběhovou linii prvního až pátýho Fast and Furious s minimem parodie, akorát například místo trezoru za sebou vláčej celej barák a frajer parodující Dwayna Johnsona se potírá dětským olejem. Za celej film jsem se asi dvakrát uchechtnul a za jeden z nejlepších nápadů považuju, že se hlavní postavy jmenujou stejně, jako skuteční herci z původního Fast and Furious. Což je teda dost špatný na nejlepší nápad. Nejzábavnější jsou zkažené záběry v závěrečných titulcích. FF mám nakoukaný dost a podchytil jsem snad všechny odkazy a parodování, ale prostě to byla slabota. FF je série, která má takovejch věcí, které jdou tak snadno zparodovat. Zde se ty věci sice objevují, ale přijde mi to jen jako přetočení scén z původního filmu s béčkovými noname herci, kdy se občas do toho mrskne nějakej infantilní fór. FF by šlo zparodovat určitě líp. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedená parodie filmu Rychle a zběsile docela příjemně překvapila . Dali si záležet nejen na tom , aby se film držel původního zadání , ale i výběr herců byl značně povedená a nebylo pochyb o tom , kdo měl koho ztvárňovat . Humor byl sice částečně nucený , ale to k parodii tak nějak patří a v téhle i docela příjemně bavil . Malou chybu vidím v tom , že co se týče humoru , měl tenhle film slabé místa , kde už buď z humorem přehrávali a začínalo to být lehce otravné nebo místa , kde naopak nebylo vůbec nic pěkných pár minut a začínal nudit . Jinak bych ale neváhala dát 4 hvězdy , protože originálních nápadů tu bylo vskutku víc než dost a v rámci filmů parodie to vskutku nebylo zlé , přesto , že to není zrovna žánr , který bych nějak zvlášť vyhledávala . ()

tajda52 

všechny recenze uživatele

Upozornění: Text může obsahovat spoiler. Zprvu mě film docela zaujal. S přibývajícími minutami už vtipné scénky mi nepřišly vtipné a zamixování všech dílů F&F do jedné parodie mi přijde vcelku otřesné. Být pod vlivem alkoholu (nebo pro některé jedince vyznávající zelené veselí), je to ideální film obsahující vtipné scénky přímo pro takový stav - pod vlivem. Velmi ale chválím výběr herců, kteří se velmi vzhledově i charakterově podobají skutečným hercům z F&F. Obzvláště The Rock je sehrán výborně. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (11)

  • Alex Ashbaugh približne v 15. minúte filmu ukazuje policajtovi, že má na nohách obuté žlté crocsy, avšak o chvíľu, v rovnakej scéne, má už na nohách plátenky. (metal.storm)
  • Kvôli tragickému úmrtiu Paula Walkera, ktorý je v snímke taktiež parodovaný, bolo pozastavené natáčanie, no producenti sa nakoniec rozhodli film dokončiť. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama