Reklama

Reklama

The Offspring - Gotta Get Away

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 1994, 4 min

Režie:

Samuel Bayer

Hrají:

Dexter Holland

Obsahy(1)

Hudební videoklip punkrockové kapely The Ofsspring začíná tím, že chlapec vstoupí do kolosea, kde se během hraní kapely rozpoutá divoký tanec mosh pit. Videoklip je převážně v černobílé barvě a končí tím, že znavený chlapec leží sám na podlaze. (Epistemolog)

Recenze (5)

corpsy 

všechny recenze uživatele

ČB estetika je naozaj výživným zdrojom pre mnohých. A tak sa video v rámci tohto neo punku, v podaní The Offspring, môže teteliť práve takouto kvalitou. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepřemýšlel o tom, kde se nejlépe utíká sám před sebou, ale musím uznat, že místo těsně po pódiem, na kterém vyhrávají Offspring, rozhodně není špatnou volbou. Tam bych si určitě skvěle zařádil a rušilo by mne přitom pouze to, kdyby můj nekoordinovaný pohyb do rytmu kdosi umělecky zpomaloval. To mi k živelnému punkrocku moc nesedí, ale jinou výhradu k tomuto klípku nemám. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Gotta Get Away" je v poradí štvrtá skladba z tretieho radového, štúdiového albumu americkej hudobnej skupiny The Offspring. Album nesie názov "Smash". Vyšiel ôsmeho apríla roku 1994 pod značkou vydavateľstva Epitaph Records. Ku songu "Gotta Get Away" bol vyprodukovaný oficiálny videoklip, ktorý zrežíroval Samuel Bayer. Je to profesionálne odvedená práca, no medzi moje obľúbené videoklipy od tejto kalifornskej neo-punkovej formácie to bohužiaľ nepatrí. Tri hviezdičky musia stačiť. *** ()

Zajímavosti (4)

  • Skladba „Gotta Get Away“ byla inspirována svou dřívější skladbou „Cogs“, která byla napsána v ráné době, kdy ještě kapela používala název Manic Subsidal. (Epistemolog)
  • Hudební video se také objeví na DVD „Complete Music Video Collection“, které bylo vydáno v roce 2005. (Epistemolog)

Reklama

Reklama