Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (269)

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Něco nepochopitelného... stačilo mi 15 minut dál to nešlo.... Trapné naprosto vše, žádná hláška, která by pobavila a nemůžu si vzpomenout na ani jeden kladný moment během těch 15 minut...... O hereckých výkonech se rozepisovat nebudu....Zdařilý příklad, jak jde česká kinematografie do prdele...Celý film lze popsat dvěma slovy: Totální sračka!!!!!! ()

HonzaBez 

všechny recenze uživatele

Tak na tento film bych asi nebýt oslavy narozenin své dcery s kamarádkami nikdy nekoukal. Skoro do půlky filmu jsem nadával na to, jak černobílé je ta hlavní postava totálně rozmazlené pubertální holky (naprosté blbky) napsaná. V té druhé jsem pak nevěřícně kroutil hlavou nad tím, jak nevěrohodné je scenáristický pojat ten přerod dotyčné v poměrně normální stvoření. Takže jediné co oceňuji je samotné (vcelku věrohodné) zachycení fenoménu influencerů v prostředí sociálních sítí. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, kterou však činí nadprůměrnou současný stav, ve kterém se české komedie nacházejí. U komedií by se měl člověk smát, nebo se alespoň párkrát usmát. U této se mi to dělo kupodivu často, hlavně v první polovině filmu. Konfrontace města s venkovem bude ještě znázorňována milionkrát. Umožňuje to ukazovat měšťákům svérázné vesničany jako burany a lidi z města jim zase jako exoty... Jeden se směje druhému. Divák všem. Poslední dobou bývalo zvykem vesnické chasníky navíc zesměšňovat všelikým tím hantecem atd... Ve finále to moc ale nefungovalo. Andílek si na nic takového nehraje. Je to prostě střet dvou odlišných světů, které do sebe začnou velmi zvolna prolínat. Přiznávám, že mě bavil hlavně ten střet a konec spíše připomínal pohádku s dobrým koncem. Ale proč ne. Stresu, zabíjení a utrpení je všude kolem ve filmech spousta, tak proč si nedat něco oddychového? Vím, že 3 * je dost, ale s přihlédnutím k tomu, že jsem se celkem dobře na začátku pobavil to rád dám. Tři zelené. * * * ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Mé putování stokami českého filmu zdárně pokračuje a díky dvojici hrdinných průzkumníku bubun a KM Phoenixe jdu často najisto. Tohle tedy byla příšernost. Už po deseti minutách jsem sváděl krutý vnitřní boj; zoufale jsem toužil tuhle hrůzu vypnout, zároveň jsem ale nechtěl hanebně selhat. Sebral jsem tedy všechny síly, vzchopil jsem se a vydržel jsem až do hořkého konce. Zápletka byla naprosto průlomová, město se nastěhovalo na vesnici, něco takového jsem fakt ještě neviděl. Čtyři (číslovkou 4) scénáristé dali dohromady takový paskvil, jaký se dá jinak vidět jen u Evy Toulové, a smutnými hrdiny jejich příběhu se stali rozmazlená instatuberka a veterinář bez kuskusu. Já nemám nic proti ženským hlavním hrdinkám, ženy mám rád, ale jen ty, které nefungují jen jako gangliovou nervovou soustavou řízený podpůrný vyživovací systém pro vagínu. Náhodná srážka s tímto druhem žen u mě vyvolává automatickou reakci, při níž se mi začíná mimické svalstvo organizovat do odmítavého úšklebku, což ale můžu kdykoliv uhrát na své postižení. Idiotský děj a dementní dialogy byly bravurně doplněny herci, které už opravdu nemusím: Mišíkem, Černockou, Hrachovcovou, Latinákem a hlavně Lindou Rybovou, kterou důvěrně mezi mnou a obrazovkou nazývám Leklou Lindou. Byl to skutečně silně nepříjemný zážitek, který bych si dobrovolně už nikdy nezopakoval, a vůbec netuším, odkud se ve mně vzala ta nutkavá touha přečíst si Joy. / Poučení nebude, protože mám otázku: Proč Dominika Myslivcová? ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Námět je prima. Zhýčkaná puberťačka u nově objeveneho otce na vesnici. Kontrasty a paradoxy. A v podstatě jsou tu i někteří šikovní herci, třeba Řezníček v hlavní roli, nebo Černocká a Vladyka. Bohužel i horší, nebo vysloveně umělí, třeba ta dcera nebo Mišíkův syn. Má to klasické slabiny českých komedií. Dialogy nejsou špatné, ale jsou obvykle špatně zahrané (nebo zrežírované?) . Ty postavy a situace působí křečovitě, přehnaně. Televizní laciná kamera tomu taky nepřidá. Nedal jsem tomu odpad, ale víc než jednu si to bohužel nezaslouží. Myslím, že z toho scénáře se dal udělat lepší film, možná i o dost. Akorát by ho museli dělat úplně jiní lidé. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Adam Mišík (Tomáš) se kvůli roli musel naučit řídit traktor. (ČSFD)
  • Pavel Řezníček (Jakub) při přípravě na závod traktorů málem narazil do stromu. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama