Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (258)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie o běžném tématu plná zaběhlých klišé a šablon. Alison jsem měl rád z Community, tak jsem se na to těšil, ale tady je taková nijaká. Celkový humor je fajn, ale žádný armageddon bránice se rozhodně nekoná, herecký ansámbl nepřekvapí a Rebel Wilson si jede svoje "bomby" podobně jako jinde. Víc se o tom asi nedá napsat, aniž bych nezačal popisovat děj. Je to více komedie, než cokoli a sic používá stereotypy ze života, tak jedou ve filmových kolejích, takže se to nedá brát jako rada/varování do života. Pokud chcete něco víc "ze života", dejte si raději Blue valentine. A ne, není to komedie. Ano, je to spíš depka. To se vám nelíbí? Tak se raději vraťte ke komedii typu How to be single. ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se zdráhal se na to podívat, i když Rebel Wilson mám rád. A pak to nabízeli ke shlédnutí v letadle, tak jsem nepohrnul. A hele je to lepší, než jsem čekal. Je to vtipný a dobře se na to kouká, ensembl je vynikající, vč. eye candy jako Anders Holm nebo Jake Lacy nebo celýho ženskýho obsazení. ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Já mám ženy rád,takže moc nemusím filmy,které z nich dělají stupidní bytosti bez mozku.Takový vzorek se tedy alespoň v mém okolí nevyskytoval a nevyskytuje.Jiný film by mohlo zachránit obsazení,ale zatímco Alison Brie a Leslie Mann jsou v pohodě,Dakota Johnson je pro mě nesledovatelná a pokud nezačne Rebel Wilson nosit delší trička,bude patřit do stejné kategorie.První část je čistá vykrádačka filmu Až tak moc tě nežere,humorné scény tlačí na pilu tolik,že se není čemu zasmát a pokaždé,co promluví Rebel Wilson,zalije mě nová vlna zoufalého znechucení,do všeho toho neštěstí se přidá spousta klišoidních a patetických záležitostí a dodíval jsem se jen díky tomu,že jsem k tomuto cíli napřel veškerou zbývající vůli. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Svoj život definujeme cez vzťahy, pričom z nejakého dôvodu sa single status považuje, najmä u žien, za synonymum nešťastia. Ale nakoniec musíme byť vyrovnaní sami so sebou, aby sme dokázali oceniť tú skutočnú lásku, ktorá možno ešte neprišla. No poznáte to, podobnými múdrami nám obšťastňuje každá romantická komédia. Niežeby na tom nebolo viac ako špetky pravdy, len to by sme tu nesmeli mať niektoré postavy vytrhnuté svojim chovaním z reality. Chlap nemá v kuchynskej linke ani jeden pohár a vypol si vodu, aby po spoločne strávenej noci v jeho byte nezostala žiadna žena. Ženy sú na tom o niečo lepšie, pretože im venuje scenár viac priestoru a tak nie sú len jednorozmernými figúrkami, ktoré majú nejakou svojou vlastnosťou dohnať hrdinku k poznaniu ďalšej pravdy. Stále ale vďaka NY geniusu loci príjemne pozerateľné. ()

andalin 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem si pustit něco, u čeho nebudu muset myslet vůbec na nic a jen se smát. Nějakou průměrnou americkou vztahovou slátaninu... A i přesto, že se tak tenhle film tváří, je i dost na zamyšlení. Čekala jsem, že to bude blbost, ale vlastně se mi vážně líbil. Příjemně mě i překvapila Dakota Johnson, kterou znám akorát z připitomělých 50 Shades. Hudba dobrá, scénář takový genuine, ne moc škrobený... A dokonce mě potěšil i konec á la Divočina. :) ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno