Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (258)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Taká stráviteľná jednohubka. Celé to lamentovanie ohľadom vzťahov je po chvíli celkom unavujúce. Američania majú perfektnú schopnosť analyzovať sto krát tú istú vec, tým istým spôsobom a stále a stále sú schopný produkovať nové a ďalšie zaľúbené komédie. Alison Brie má parádne prsia,ale to na film nestačí. Všetko je to príliš obalené v sebaľútosti a sebaúvahách ako byť silná independent žena a chlapi sú tu ktovie prečo tí emocionálnejší a hlúpejší. Chýba mi tu akási vyrovnanosť. A áno viem že vidieť Grand Canyon je naplnením snom mnohých ľudí. Aj že vzťahy a celkovo svet je dakedy veľmi mätúci, ale nie všetko sa rieši alkoholom a potláčanými emóciami. Takže aj v rámci feministického kontextu chcem len podotknúť že pozerať sa na život zmätených dievčat tváriacich sa ako majú všetko pod palcom je niečo z čoho som asi oficiálne vyrástol. Hlavne ak moralizujú a nie sú len vtipno hlúpe ako v prípade seriálu Girls. Kvôli koncu ale dávam o hviezdu menej, hoci to pozerateľné je. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

V podstate som čakal niečo na štýl He's Just Not That Into You, a v niektorých ohľadoch to naozaj tak pôsobí, ale v celkovom ponímaní to žiaľ nebolo až také dobré ako spomínaný film. Dokonca ani Christian Ditter sa až tak nevyznamenal ako pri jeho poslednom kúsku (Love, Rosie). Takže v podstate menšie sklamanie, ale zas nebolo to najhoršie. Herecké obsadenie ako tak vylepšilo celkový dojem z filmu, dokonca ani dejová línia nebol až tak na zahodenie. Len tá pointa, ktorá sa nám snaží nahovoriť ako je "byť single" úžasné, ma akosi nepresvedčila... Lebo byť single často znamená aj samotu a pochybnosti o sebe samom. ()

Reklama

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Občas je to tedy dost "pipkovský", a to především v první půlce. Ale celkové vyznění filmu je dobré, jako obvykle film táhne skvělá Dakota. :) "Možná, že jsme všechno udělali špatně. Možná jsme se jen soustředili na špatný věci. A teď už je pozdě." ...."Víš, když jsme spolu, připadám si jako já ale lepší já. A přesně o to jde." ...."Když se rozhodnu, že chci kluka, tak si aspoň vyberu někoho, komu se líbím taková, jaká jsem, protože sama sebe dobře znám." PS Povšimněte si překladu: v angličtině i slovenštině Jak být single a v češtině Jak přežít single, to taky o lecčems vypovídá.... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Dříve mě Rebel Wilson svou vizáží i vystupováním přímo iritovala, po celém trilogijním zářezu Ladíme jsem si na ni v rámci možností zvykl a Jak přežít single byla kdysi dokonce komedií, na kterou jsem čekal už v době, kdy běžela v kinech. Dle hlavního představenstva bylo jasné, že se tahle ujetá romantická komedie zaměří hlavně na něžné pohlaví, když jsem ale vypnul veškeré racionální myšlenkové proudy, najednou mi přestala spousta nedostatků vadit. A tak jsem možná viděl poslední ryze feministickou romantickou komedii, ztvárňující reklamu na nezávislost nezadaných žen. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Podstatou How to Be Single snímky je si to v živote užiť. Pretože počas týždňa alebo života osamote, sa vám napríklad dostane len jednej chvíle. Jediná chvíľa, keď nie ste zviazaní žiadnym vzťahom. Jeden moment, kedy stojíte na svojich vlastných nohách. Naozaj single. Pár vtipov tam bolo, ale skôr to pôsobí depresívne. Je to maximálne na 2 hviezdy. Sklamanie, film mi neprišiel vtipný, štýl humoru mi nesedel, žiadna romantika, žiadny happy end pre náročných. Asi to nebol môj štýl. Hoci sa podobným filmom programovo vyhýbam, stalo sa a videl som to. Napriek tomu teda, že nie som zbehlý v debilinách, vidím tam nekonečné množstvo klišé, modelových situácií, ktoré vo filmoch najskôr už boli tisíckrát spodobnené. Napriek tomu sa stále točí podobné agitky, hoci ich hodnotenie sa po práve asi nikdy nevyšplhá nad šesťdesiatku. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama