Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (258)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Dříve mě Rebel Wilson svou vizáží i vystupováním přímo iritovala, po celém trilogijním zářezu Ladíme jsem si na ni v rámci možností zvykl a Jak přežít single byla kdysi dokonce komedií, na kterou jsem čekal už v době, kdy běžela v kinech. Dle hlavního představenstva bylo jasné, že se tahle ujetá romantická komedie zaměří hlavně na něžné pohlaví, když jsem ale vypnul veškeré racionální myšlenkové proudy, najednou mi přestala spousta nedostatků vadit. A tak jsem možná viděl poslední ryze feministickou romantickou komedii, ztvárňující reklamu na nezávislost nezadaných žen. ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Také se mohli scénáristé víc snažit když chtějí natočit film jako odraz života osamocených jedinců,ale proboha koho napadlo svěřit roli Dakotě Johnson,která je tak neohrabaná a nepřitažlivá že vždycky totálně pohřbí všechen komediální děj filmu.Nejvíce jisker dokázala vykřesat blonďatá tlusťoška s rebelským jménem Rebel Wilson která měla spoustu nápadů jak proplout každou párty se zážitkem,ale bez vlastní újmy.JAK PŘEŽÍT SINGLE mi trochu připomíná větu z pořadu Tele Tele:JAK BUDE ZÍTRA?Žilková měla vždycky odpověď,ale na to jak přežít single nikdo odpovědět nedokáže."Singláči" jedou na vlně odmítání závazků a než se rozkoukají už se dívají na to co nečekali podle přísloví:"Odříkaného chleba největší krajíc" a když to občas vypadá že jim stačí prázdná postel tak to dopadá jako ve filmu HLAVNĚ NEZÁVAZNĚ a protože člověk není stroj tak jde vždycky o víc.Tak si říkám že nezadaných lidí je strašně moc a zaměstnanci firem by jistě ocenili nějaké seznamovací večírky které by sponzoroval jejich zaměstnavatel a kde by nezakopávali jen o své "provařené" kolegy a šéfy,ale seznámili by se i s tím koho nikdy nepotkali,prostě osobní přitažlivost bez viditelného krytu kterými se hemží online seznamky.Firmy by měly pochopit že stravenky nebo vitamínové balíčky nerozjasní tváře tak jako nový vztah.Často od komentáře k filmu sklouznu ke komentáři života.Napsal jsem často?Myslel jsem vždycky. ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie o běžném tématu plná zaběhlých klišé a šablon. Alison jsem měl rád z Community, tak jsem se na to těšil, ale tady je taková nijaká. Celkový humor je fajn, ale žádný armageddon bránice se rozhodně nekoná, herecký ansámbl nepřekvapí a Rebel Wilson si jede svoje "bomby" podobně jako jinde. Víc se o tom asi nedá napsat, aniž bych nezačal popisovat děj. Je to více komedie, než cokoli a sic používá stereotypy ze života, tak jedou ve filmových kolejích, takže se to nedá brát jako rada/varování do života. Pokud chcete něco víc "ze života", dejte si raději Blue valentine. A ne, není to komedie. Ano, je to spíš depka. To se vám nelíbí? Tak se raději vraťte ke komedii typu How to be single. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ďalšia ( viď marshallovky VALENTINE´S DAY, NEW YEAR´S EVE či MOTHER´S DAY ) americká odpoveď na kultovú LÁSKU NEBESKÚ, len v menej epickom prevedení. Opäť tu máme postavy, ktoré sa sprvu divákovi uvádzajú ako celkom cudzie entity, len aby sme o pár minút zistili, že ich životy sú prepletené viac ako dosť. Príjemné, vtipné, dojímavé ( hlavne pre plačkov ). ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tohle asi slušnočechům a naštvaným matkám zkazí večer. No jen považte, bělošky tu souloží s černochy a Indy, ženy se tu nechávají umělě oplodnit, protože chlapa nepotřebují, a ještě k tomu to vyznění, že být sám je fajn (chudáci chlapi, kdo jim teď dá jídlo jako prvním, ještě před dětmi?). K filmu jsem se dostal hlavně kvůli Leslie Mann, nic víc jsem o něm prakticky nevěděl. A snad i proto jsem byl mile překvapen. Ani ne tak moc komedie (pár pousmání dneska zažijete dokonce už i v horrorech) jako spíše zajímavá (byť čistě filmově fantaskní) skoro až sociální sonda. Hrozně se mi líbilo, že to nemělo nějaký extra zvlášť společensky (pře)výchovný závěr, ale mnohoznačný. Někdo si prostě nakonec někoho uloví, vdá se (třeba za Inda s divným smyslem pro humor), někdo se nechá oplodnit uměle aby hned potom narazil na takřka životního partnera (kterému je úplně u prdele, že to dítě není jeho - naivní? Ne, mě by to taky bylo u prdele) a někdo, kdo byl takřka závislý na zamilovanosti a potřebě milovat nakonec zjistí, že být sám není zase tak špatné (a že na tom není vůbec nic špatné). No a pak je tu ta čtrvtá, tak prostě bude pařit a volně souložit pořád. Nejvíce se mi líbila linie právě s Leslie (zajímavé je, že z úvodní čtveřice nejstarší, ale vypadá nejlépe), a když jí dali pohlídat dítě, dojala mě až k slzám. Obsazení bylo fajn, Dakota byla v roli tak fajn, že se snad kvůli ní i podívám na 50 odstínů šedi. Jen postava Rebel Wilson, která sama o sobě působí fajn, mi přišla až trapná. Jako celek ale působivé a zajímavé. 3.5* ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama