Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Zažila jsem konečně ten pravý orgasmus?" Podobnou otázku si časem položí každá dívka s určitou mírou podezřele nejednoznačných praktických zkušeností v oblasti sexu. Tři nejlepší kamarádky Ingen, Victoria a Lena jsou sice sexy a navíc chytré, ale snad díky Amorově škodolibosti jsou právě jejich milostné zážitky naplněny spíše než spalující vášní veselými historkami s předčasnou pointou. Ne, že by nápadníků bylo málo, ale umění milovat v středoškolských osnovách nenajdete. V takovou chvíli může vzít frustrovaná dívka do vlastních rukou nejrůznější pomůcky, nebo svůj osud. Podnikavé přítelkyně se pustí do hledání ztraceného orgasmu s pružností osmnáctiletých a důkladnou teoretickou přípravu testují v praxi. Zatímco Ingen jde na věc s přesností téměř vědeckou, Victoria vidí cíl v kvalitě zrozené z kvantity a Lena romanticky věří, že první velký orgasmus ji přinese první velká láska. Přes nečekaná dobrodružství a řadu komických úskalí dospěje hledání ztraceného orgasmu u všech tří kamarádek k překvapivě působivému vyvrcholení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (255)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Holky to možná chtěj, ale já tedy ne. Abyste si to špatně nevyložili - už nechci další "teen komedie" ve stylu Prciček, u nichž se člověk zasměje vesměs jen při závěrečných titulcích - úlevou, že už je konec. Tyhle tři holky možná pobaví diváky z cílové skupiny (do níž já už několik desetiletí nepatřím), ale mně dalo hodně práce přemoci spánek, který mě během filmu neustále přepadal. Myslím, že jsem s ním nemusel tak moc bojovat, kdybych usnul, asi by to byl lépe využitý čas... ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Prcičky sice nebyl bůh ví jaký film, ale v porovnání s tímhle to je veledílo. Němci na přelomu tisíciletí točili jednu hloupou komedii za druhou a tohle je přesně ten příklad. Nesympatičtí herci, spoustu přisprostlých scének a chybějící humor. Jediný, o čem se dá mluvit jako o pěkný věci, jsou prsa Diany Amft, jinak je to trapný až na půdu. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Na ja, Deutsch Zwiboch - jen o něco kleine tupější, než byl můj pesimistický předpoklad. Zatímco u amerických komedií podobného ražení je alfou a omegou zasunutí pohlavního údu do čehokoliv o teplotě kolem 36,8°C, tak soudruzi z NSR se na to v rámci vymýcení povrchnosti podívali z dívčího úhlu a zaměřili se především na ten koitus (občas) doprovázející elektrizující pocit, co by slavný cyklistický závod po dlažebních kostkách Paříž - Roubaix proměnil v nekončící nirvánu slasti.. Jen tak mimochodem, mou drahou polovičku jsem požádal, aby mi to vždycky okamžitě oznámila, když bude mít při sexu orgasmus a ona je, představte si, natolik ohleduplná, že řekla ne, protože mi nechce pořád volat do práce.. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tehdy to muselo přijít a nejen ze Spojených států. Vlnu, kterou vyvolal úspěch Prciček a jeho prvních sexuálních pokusů i omylů, chtěli chytnout také v Německu. Orgasmus by chtěla každá, každá má trochu odlišnou metodiku. Panny totiž nejsou, ale tahle oblast je jim zatím zapovězená. Němci to stejně jako bratři Weitzové dokázali s vtipem a patřičným nadhledem, nejsou zbytečně vulgární, pochopitelně nemůžeme očekávat nějaký seriózní pohled na dané téma. Smyslem je pobavit, možná i dojmout. ()

MartyMcFly89 

všechny recenze uživatele

Nemám rád teenagerovské komedie. Proč ? Snaží se ukazovat život takový, jaký podle nich je, což vůbec není pravda. Jednu hvězdičku nedám, protože je to lepší než druhý díl. Dokonce jsem se u toho tak trochu bavil a fandil různým hrdinům (na tu blonďatou, nehezkou kr~vu jsem se upnout nemohl, i když to měl být hlavní chyták filmu). To samé, jako Klub Sráčů, trochu mě to bavilo, trochu to patří k tomu lepšímu v oblasti teen-comedy. 25%. ()

Galerie (22)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama