Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (348)

demented 

všechny recenze uživatele

Dosť blbý film. Obsahuje veľa nechutných momentov, ktoré ale (neveril som, že to niekedy poviem) nie sú vôbec vtipné. Iba nechutné. A že sú to iné pecky ako sex s hobojom, "krém na opalovanie", pitie chrachlov (rozumej slín) ... A do čoho sa vykryštalizuje mladý Stifler na konci filmu, o tom radšej pomlčím. Výsledok je skrátka dosť nudná a zúfalo nevtipná romantická komédia. A to slovo "romantická" mýslím naozaj vážne. ()

czejny 

všechny recenze uživatele

American Pie: Band camp aneb zase jeden z těch povedených filmů, které napsal sám život… (Že jste ve filmu nenašli žádnou holku, která by nebyla fakt nádherná a neměla vyvinutá…ňadra, tak jak se na správnou krásku sluší?Že trampoty Stifflera mladšího jsou asi tak realistické jako výskyt tučňáků na poušti?Žádnej strach to je přece klasickej americkej film…) Opravdu škoda, že se ve filmu neobjevil žádný větší dobrý (ne trapný) vtip a nějaký ten herecký výkon…Avšak těm, kterým jsem zkazil iluze o tomto filmu bych vzkázal…Nezoufejte! Určitě se ještě najde nějaký adoptovaný Stifflerův brácha, který to rozbalí v dalším pokračování této nekonečné série. 1* bych tomuto filmu věnoval za opravdu dojemnou vývojovou změnu hlavního hrdiny…Vězte, že se Stiffler dokonce naučil hrát na dudy (a na triangl) ()

Reklama

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Ve výsledku vcelku sympatická podívaná, sice se zdaleka nevyrovná "velké" trilogii, ale mladý Stifler je pohodář a i díky jemu film nenudí a občas dokonce i baví, až na ty blicí scény, ty by tam ani být nemuseli. Bohužel nemohu dát ani průměr, protože alespoň jeden výbuch smíchu by u teen komedie měl přijít. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Matt Stiffler, Jimův táta, hudební tábor známý přímo z druhého dílu, narážky na legendární postavy a epizodní role Sherminátora. A víc nám toho z původní série nezbylo. A protože Matt jde ve stopách staršího bráchy, můžete čekat podobně proříznutou hubu. Jenže v tomto případě je tenhle blázen hlavní postavou a protože American Pie bylo vždycky ve finále na romantiku, tak se bohužel i on dočká napravení. I když to pro silně atraktivní spearsovský plagiát možná stálo za to. Výsledný dojem by byl překvapivě pozitivní nebýt samoúčelných fekálních momentů, které jako by vklouzly ze zcela jiného filmu. Po zhlédnutí všech zbývajících pokračování to ale nakonec přece jen jsou slabší tři hvězdy. Například už následující Nahá míle zamířila do podstatně zákeřnějších míst. 50% ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Čo ma na týchto prcičkách absolútne vytáča? Je to hlavným hrdinom, Stiflerov brat a jeho predstaviteľ je strašne trápny, tentoraz ani jedna scéna nevyzerá na zasmiatie. Prci, prci, prcičky boli skvelou oddychovkov, štvorkou sa respektívne začína nová nevydarená séria, ktorá s inými predchodcami nemá nič spoločné. Neskutočne trápne a neoriginálne. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Erotický klip z pláže, ktorý hneď na začiatku filmu sleduje trojica chalanov, a taktiež v podstate celá časť filmu o nahrávaní sexuálnych aktivít na hudobnom tábore, vrátane názvu "Bandeez Gone Wild", je odkazom na slávnu pornografickú franšízu Girls Gone Wild, ktorú vytvoril Joe Francis. (Real Tom Hardy)
  • Matt Stifler (Tad Hilgenbrink) nakupuje video vybavení v eshopu spychest.com, který v té době skutečně existoval. (Cheeker)
  • Elyse (Arielle Kebbel) je možná nadaná skladatelka, avšak rozhodně ne dirigentka. To, co předvedla na konci filmu, s dirigováním nemělo nic společného. Jednalo se sice o nejjednodušší prvek dirigování, ale v žádném případě by se nedal použít v tak rozsáhlé skupině. A už vůbec ne při skladbě, kterou skupina hrála. (BisiJoker)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama