Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (347)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Nechápu drobet tohle hodnocení co se tu čtvrtý díl dočkal. Tábor není zase tak špatný, já se docela i bavil i bez Stiflera, kterého známe z prvních třech dílů, jeho brácha si s ním moc nezadá a blbne možná ještě víc jak on. Rozhodně se nám postaral o parádní teenegerovskou zábavu a já tomuto dílu dávám 55%. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

S předchozími díly se to nedává srovnávat, a to hlavně proto, že už to s nimi opravdu nemá nic, kromě názvu, společného. Čekal jsem, že už to bude jen takovej nemastne, neslanej výplach, ale docela překvapení. I když děj byl jasný od začátku. Opět naprosto štastný konec, který každého potěší. Ale jinak by to asi nešlo u tohoto typu filmu. Dokonce se tu našlo i několik momentů, které se opravdu dají považovat za trochu vtipné. Rozhodování je těžké, možná kdybych úplně vypnul mozek....pořád je to tak na 30%, výš to asi nepude. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemám tuhle spin-off sérii moc rád, ale prostě se jí nemůže vzít, že tu jsou nějaké ty vtipné momenty. Pravda, nejvíce se filmy navzájem vykrádají, ale nic to nemění na tom, že je to sem tam pořád vtipné. Víc mě ale dostala ta romantická rovina. Asi jsem někdy opravdu až moc sentimentální. Ty postavy, až na hlavní dívčí hrdinku, jsou ale opravdu příšerné. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nechápu tak malé hodnocení, Band Camp je jen jiný film, než první tři díly prciček, ale podle mého na stejné úrovni.. Zasazení prostředí do hudebního tábora je skvělou myšlenkou autorů, vždyť odkazy na různé příhody se objevují už od začátku. Navíc se tenhle díl netočí opět jen kolem sexu, je tu i (do určité míry :) morální poučení a hlavně A. Kebbel to hrozně sluší :) ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Ve výsledku vcelku sympatická podívaná, sice se zdaleka nevyrovná "velké" trilogii, ale mladý Stifler je pohodář a i díky jemu film nenudí a občas dokonce i baví, až na ty blicí scény, ty by tam ani být nemuseli. Bohužel nemohu dát ani průměr, protože alespoň jeden výbuch smíchu by u teen komedie měl přijít. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Erotický klip z pláže, ktorý hneď na začiatku filmu sleduje trojica chalanov, a taktiež v podstate celá časť filmu o nahrávaní sexuálnych aktivít na hudobnom tábore, vrátane názvu "Bandeez Gone Wild", je odkazom na slávnu pornografickú franšízu Girls Gone Wild, ktorú vytvoril Joe Francis. (Real Tom Hardy)
  • Matt Stifler (Tad Hilgenbrink) nakupuje video vybavení v eshopu spychest.com, který v té době skutečně existoval. (Cheeker)
  • Elyse (Arielle Kebbel) je možná nadaná skladatelka, avšak rozhodně ne dirigentka. To, co předvedla na konci filmu, s dirigováním nemělo nic společného. Jednalo se sice o nejjednodušší prvek dirigování, ale v žádném případě by se nedal použít v tak rozsáhlé skupině. A už vůbec ne při skladbě, kterou skupina hrála. (BisiJoker)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama