Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (347)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa priživuje na dnes už kultovom statuse Prcičkovskej trilógie. Do popredia sa tentokrát dostáva Stiflerov mladší brat Matt - stvárnení Tadom Hilgenbrinkom - ten zhodou okolností využíva celkom bohatý repertuár grimás a úškľabkov, ktoré nenápadne pripomínajú Seana W. Scotta. Ďalším spojovacím článkom tohto dielu je Jimov otec v podaní excelentného Eugenea Levyho. Síce tu nedostáva dostatočný priestor a jeho mentorstvo tu akosi nefunguje, ale bol príjemným osviežením celého dielu. A v neposlednom rade to bola Arielle Kebbel, ktorá v úlohe Elyse excelovala či už svojou roztomilosťou, prirodzenosťou alebo krásou. Band Camp je video film, ktorý sa nehrá na niečo viacej. To jediné mu slúži k dobru a zachraňuje od úplného zabudnutia. Aj keď sa jedná o všedných príbeh, bez výrazných miest, a bez výraznejšieho prispenia do celej série - je to film, ktorého prvú hodinu si náramne užívam a tú druhú poctivo pretrpím. Z celej prcičkovskej série môj osobný guilty pleasure. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Po slabé dvojce jsem necítil nejmenší potřebu se podívat na další díl, ale když se ke mě dostalo cd s čtyřkou, vsunul jsem to do mechaniky, aby si mozek trochu odfrkl. Nic nového, naopak velká koncentrace klišé (zkušenější kluk pomáhá stydlivému získat jeho dívku snů, závěrečné prozření hlavního hrdiny) a gagů zahrnujících nejrůznější tělesné tekutiny, ale jsou tu pěkný kočky a každá desátá nadávka je vtipná, takže jsem to bez větších obtíží dokoukal, což jsem rozhodně nečekal. Tad Hilgenbrink by měl dostat Oscara zato, jak věrně se mu podařilo imitovat původního Stifflera v podání Seana Williama Scotta. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Totální debilita!! Když jsem se dozvěděl, že vychází na DVD a VHS v pořadí čtvrtý díl prciček, tak jsem si říkal, proč to nešlo do kin, přeci jen předešlé tři díly byli celkem úspěšné. Ale nakonec mi došlo proč to tak je. Tohle je opravdu kravina, která nemá s předešlými prcičkami nic společného. Snad jen Eugena Levyho, který nemá zapotřebí hrát v takovýchto filmech, ale má na mnohem víc. Přiznávám se, že jsem se nudil. Naprosto idiotský scnénář a do toho ještě příšerné herecké výkony. Matt Stifler v podání Tada Hilgenbirnka je sice trošku podobný Seannu Williamsovi Scottovi ale jeho výkon je trapný a bohužel je rádoby vtipný, což se mu nějak nedaří. Film, na který se nechci už nikdy podívat. Film, na který velmi lehce a rychle zapomenu!!! ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračování se nemůže s “prcičkovskou“ trilogií vůbec rovnat! Nový Stifler je v celku trapný a nevtipný! Prostředí tábora je sice fajn, ale je to strašně moc nevyužitý potenciál jak natočit nějaké vtipné situace. Příběh je o tom, že chce nový Stifler natočit film o táborových dívkách (mimochodem jsou to kusy) je nic moc a nové postavy jsou dost slabý odvar těch původních. Vtipných situací je tu po čertech málo a závěr filmu mi přijde vyloženě trapný. Tento film se jen snaží vycucat něco málo z původních dílů a moc mu to nejde. 1 hvězda. PS: Aspoň, že Eugene Levy si střihnul cameo. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Od tohoto dílu začíná být béčková, já bych spíše napsal céčková záležitost. Z předchozích filmů se vrací pouze otec Jima a Sherman jako hloupý a trapný psycholog. Co u mě snížilo ještě dojem bylo, že se hlavní představitel snažil přesně kopírovat Stiflera. Prostě trapná paridie na předchozí filmy. Hudba taky někdy byla stejná. Ve filmu mě pobavila jen jedna scéna a to ostatní bylo na nic. Odpad nedám, další díly byly horší. Hodnotím 15% = * ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Matt Stifler (Tad Hilgenbrink) nakupuje video vybavení v eshopu spychest.com, který v té době skutečně existoval. (Cheeker)
  • Na konci filmu říká ředitelka školy doktorka Dr. Susan Choi (Lily Mariye), že Brandon Vandercamp (Matt Barr) byl diskvalifikován kvůli plagiátorství. To by ovšem musela být diskvalifikována i Elyse Houston (Arielle Kebbel), jelikož její skladba je podezřele podobná skladbě "Pomp and Circumstance" anglického hudebního skladatele Edwarda Elgara. (Severus007)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama