Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Musím dodat, že všechny díly od trojky ( kdy Stifler byl Seann William Scott, a ne jeno bratranci z druhého a ze třetího kolena ) jsou trapné. Tento poslední sice méně než předchozí, ale podle mě si titul "American pie" nezaslouží stejně jako 4 a 5. Nicméně kdyby tam nebyli některé nechutné scény ( ano, nemusím vidět jak na sebe lidé zvracejí ) a film nabral trochu zdravého humoru, tak to nemusí být špatná podívaná. Ono se na to dá dívat i teď, člověk se i zasměje ( Wesley je borec ... :-), ale už to není můj šálek čaje... ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Doposavaď jednoznačně nejtrapnější a nejnechutnější díl Prciček. První 3 díly mají své kouzlo, které jen tak nevyprchá. Od 4. dílu začaly šílené orgie, které se mi líbily pouze v Nahé míli. Jelikož už mám za sebou i Prcičky 7: kniha lásky, tak můžu s klidným svědomím tvrdit, že SPOLEK BETA je nejhorší díl prciček a pokud mám naopak doporučit nějaký díl z nových prciček, tak docela povedená je NAHÁ MÍLE..... I kdybych opravdu chtěl, tak víc, jak na 1 hvězdičku Spolek Beta nevidím. Zklamání: 10% ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Písal sa zrejme rok 2008. Alebo 2009. No alebo 2007. Sebito žil krásny život bez počítačov, internetu, online skazenosti a nástrah moderného sveta. Keď si si chcel pozrieť nejaký konkrétny film, čakal si buď na to, kedy ho v lepšom prípade o dva roky po premiére uvidíš v telke, kúpil si si ho v Tescu za pár drobných, alebo si požiadal kamaráta s dobrou dušou a technickou vymoženosťou širokopásmového pripojenia, aby ti ho stiahol a pacol na digitálny dátový nosič! Keď už si ale chcel neslušný obsah, musel si buď čakať, kým odbijú dve hodiny v noci a TA3 sa prepne z televízneho spravodajstva na erotický režim, kde škaredé osoby stoja pred obrazovkou hore bez a dávajú ti stupídne kvízové otázky a v pozadí hrá hudba ako z nemeckého porna 90. rokov, alebo si odblokoval rodičovský zámok mládeži neprístupných kanálov (legendárny Private Spice) tým, že si si šikovne uvedomil, že heslo k tomu musí proste byť len dátum narodenia jedného z nich, čo aj bol... ALEBO si sledoval neskoršie spin-off filmy zo série American Pie. A už zrejme všetci vieme, kam toto smeruje... Hovorím teda kamarátovi, vo vyššie uvedených rokoch, reku hoď mi voľáke filmy a wrestling. Obratom za pár dní som dostal TNA Wrestling, Majstrov hazardu, SWAT, Taxi 4 a Spolek Beta... No a takto som spoznal ságu American Pie a takto som vyriešil, s prihliadnutím na okolnosti, nedostatok explicitného materiálu, dokým neprišli aj do mojej domácnosti nové technológie. No čo ti poviem, ťažké, drsné časy... K filmu som toho veľa nepovedal, všakže? Veď čo by sa aj dalo... V rámci série katastrofa, v rámci spin-offov pravdepodobne najlepšie, ako samostatne stojaci film – totálne hovno. A ten chytrák, čo vymyslel slovenský distribučný názov, by si mal ruky privrieť medzi dvere a zárubňu. Alebo pozeral príliš veľa krát Animal House... (x / x / x / x / x / x / x / x) --- Seru do nádržky / Julia Schneider <3 / (9.9.2017) (17.2.2021) (23.9.2021) (2x19.5.2022) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

A Beta House opět pokračuje v sestupné tendenci. Tentokrát míra nechutností přerostla únosnou mez. Tento díl byl vážně místy dost nechutný a tak celkově o ničem. Pár vtípku sice bylo vydařených, Eugene Levy byl jako vždy dokonalej, ale jinak jde o hodně podprůměrnou komedii. Meghan Heffern je ale kočka, to se musí nechat. Nicméně, pokud je ve Státech opravdu takovéhle školství, tak balim kufry. Slabší 2*. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Stále čekám, kdy se z série American Pie filmů konečně urodí nějaké péčko ... zatím stále nic, i když šestka k tomu měla zas o nějaký ten kousek blíž (a to jsem si myslel, že to Nahou mílí skončí). Beta House je pochopitelně již slabým odvarem, který se veze na vlně legendární originální trilogie. Teď navíc chybí i jakákoli kloudná hudba, prvek, který vždy zdobil Prcičky. První dva díly mají geniální soundtrack, trojka má Matta Nathansona, čtyřka Tala Bachmana a pětka Allister. Beta House nemá nic a to hudební prázdno je silně cítit po celou dobu filmu. Trapných situací ještě přibylo, i když je vidět, že tvůrcům docházejí nápady. Koneckonců počet otvorů v lidském těle i tělních tekutin je omezen. :) Beta House však slouží svému účelu a bezstarostně baví, pomáhá tomu i výborná postava Wesleyho - inteligenta-skrytého těžkého alkoholika, no prostě jako ze života. :) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Po závěrečných titulcích čeká na diváka bonusová scéna. (Skarface)
  • Film sa natáčal v Toronte, v Pinewood Studios. Niektoré scény boli natáčané v striptízovom klube v Toronte. (Greenpeacak)
  • Producenti museli herce vyškolit v rozepínání podprsenky jednou rukou, aby to byli schopni předvést při soutěži spolku Beta. (HappySmile)

Reklama

Reklama