Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

heyda 

všechny recenze uživatele

Doposavaď jednoznačně nejtrapnější a nejnechutnější díl Prciček. První 3 díly mají své kouzlo, které jen tak nevyprchá. Od 4. dílu začaly šílené orgie, které se mi líbily pouze v Nahé míli. Jelikož už mám za sebou i Prcičky 7: kniha lásky, tak můžu s klidným svědomím tvrdit, že SPOLEK BETA je nejhorší díl prciček a pokud mám naopak doporučit nějaký díl z nových prciček, tak docela povedená je NAHÁ MÍLE..... I kdybych opravdu chtěl, tak víc, jak na 1 hvězdičku Spolek Beta nevidím. Zklamání: 10% ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Převážná většina lidí to zná: přijde někam na rozjetý večírek, kde jsou už všichni v určitém stupni alkoholového opojení a padají vtipy, které všem připadají ohromně vtipné, ale pokud jste střízliví a nerozjetí, vnímáte jejich neskutečnou trapnost. Tenhle film za střízliva a bez vstřícné nálady snad ani konzumovat nelze, jak neuvěřitelně je tupý a laciný. Od původní verze se ještě víc vzdálil směrem k naprosté nenáročnosti, takže nejlepší je ho použít jako kulisu k nějakému večírku, kde se sejde parta rozjařených teenagerů obojího pohlaví. Celkový dojem: 0 % (bohužel jsem nebyl na večírku). ()

Reklama

Mr.Nigga 

všechny recenze uživatele

Už Wedding nemělo ty správné "koule", bohužel Beta house... co vlastně? Filmu chybí dějová linie, ústřední charakter a smysl pro krásu. Ovšem, všechny modelky jsou šíleně sexy, ale filmu chybí kráska nejen fyzická, ale i duševní. Plnění úkolů uchazeči o členství je nemastné-neslané, v podstatě jen škrtají tabuli a divák si má akci domyslet. Další je Řecká Olympiáda, bohužel i když dobře zpracovaná, bez charakterů, kterým by divák fandil, ztrácí napětí a všichni stejně víme, jak nakonec dopadne. Nemůžu říct, že je pro mě American Pie: Beta House přímo zklamáním, ale taktéž není tím pravým Jablkovým koláčem jako první dva díly. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Písal sa zrejme rok 2008. Alebo 2009. No alebo 2007. Sebito žil krásny život bez počítačov, internetu, online skazenosti a nástrah moderného sveta. Keď si si chcel pozrieť nejaký konkrétny film, čakal si buď na to, kedy ho v lepšom prípade o dva roky po premiére uvidíš v telke, kúpil si si ho v Tescu za pár drobných, alebo si požiadal kamaráta s dobrou dušou a technickou vymoženosťou širokopásmového pripojenia, aby ti ho stiahol a pacol na digitálny dátový nosič! Keď už si ale chcel neslušný obsah, musel si buď čakať, kým odbijú dve hodiny v noci a TA3 sa prepne z televízneho spravodajstva na erotický režim, kde škaredé osoby stoja pred obrazovkou hore bez a dávajú ti stupídne kvízové otázky a v pozadí hrá hudba ako z nemeckého porna 90. rokov, alebo si odblokoval rodičovský zámok mládeži neprístupných kanálov (legendárny Private Spice) tým, že si si šikovne uvedomil, že heslo k tomu musí proste byť len dátum narodenia jedného z nich, čo aj bol... ALEBO si sledoval neskoršie spin-off filmy zo série American Pie. A už zrejme všetci vieme, kam toto smeruje... Hovorím teda kamarátovi, vo vyššie uvedených rokoch, reku hoď mi voľáke filmy a wrestling. Obratom za pár dní som dostal TNA Wrestling, Majstrov hazardu, SWAT, Taxi 4 a Spolek Beta... No a takto som spoznal ságu American Pie a takto som vyriešil, s prihliadnutím na okolnosti, nedostatok explicitného materiálu, dokým neprišli aj do mojej domácnosti nové technológie. No čo ti poviem, ťažké, drsné časy... K filmu som toho veľa nepovedal, všakže? Veď čo by sa aj dalo... V rámci série katastrofa, v rámci spin-offov pravdepodobne najlepšie, ako samostatne stojaci film – totálne hovno. A ten chytrák, čo vymyslel slovenský distribučný názov, by si mal ruky privrieť medzi dvere a zárubňu. Alebo pozeral príliš veľa krát Animal House... (x / x / x / x / x / x / x / x) --- Seru do nádržky / Julia Schneider <3 / (9.9.2017) (17.2.2021) (23.9.2021) (2x19.5.2022) ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý extrémne účinne prekrví rozkroky nadržaných teenagerov a zároveň im tak odkrví mozog, že prestanú vnímať jeho neuveriteľnú primitivitu. S pôvodnými a jedinými Prcičkami, ktoré uznávam, to chvalabohu či bohužiaľ, nemá nič spoločného. Pardon, až na oslnivú prítomnosť Eugena Levyho. (2/10) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Dom spolku Beta je v skutočnosti domom spolku Alpha Delta Phi na univerzite v Toronte. Zábery zvonku a z kuchyne vo vnútri sú autentické. (Real Tom Hardy)
  • Producenti museli herce vyškolit v rozepínání podprsenky jednou rukou, aby to byli schopni předvést při soutěži spolku Beta. (HappySmile)
  • Po závěrečných titulcích čeká na diváka bonusová scéna. (Skarface)

Reklama

Reklama