Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Přeci jen je to o krapítek horší... Humor je trošku víc infantilní a hlavně mě tu štve takový to klasický převracení charakterů... Naďa sice nevypadala v jedničce nijak geniálně, ale tady z ní na konci udělali úplnou kravku... To mi dost vadí na amerických komediích celkově... Aby bylo vidět, že hrdina udělal dobře když šel za hlasem srdce, tak v posledních pár minutách dělají z postav jako je Naďa buď blbce anebo hajzly... Takže to o pár procent snížíme... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Skvělé pokračování jedničky. Atmosféra je celkem podobná, ikdyž se film odehrává v létě a ne ve školních lavicích. Vrátila se většina postav. Je zde opět dost trapných a vtipných scén. Velkou zásluhou na tom má jak Jim, tak Stiffler a ostatní ze známé party. Dvojka měla opět romanticko dramatický nádech. Kdy ke konci vše dobře dopadlo. Opět bylo zde dost pěkných písní, které se do filmu hodily. Film hodnotím na 95% = ***** ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Kdyby, na začátku filmu nebylo napsaná dvojka, tak by skoro nebylo poznat, že sledujete druhý díl.Postavy se snaží vyvíjet, ale bohužel k tomu nemají dostatek rozumných dialogů.Jinak jako v prvním díle je tady spousta hlášek,gagů a krásný mladých holek.Stifler opět válí,Jimův táta je pohodář nadevšechno a kluci jsou sympatický i podruhý.Pěkné pokračování, které neurazí. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA FAMILY - Tak jsem si zase po delší době zavzpomínal na svá léta přelomu ZŠ a SŠ, kdy jsem Prcičky doslova žral. A i dneska, kdy jsem film viděl nejméně po šesté, jsem se dobře bavil a fóry mi i po 11 letech (od natočení) přišly trefné a vtipné. Zkrátka příjemná nostalgická komedie, kterou budu mít rád nejspíš napořád. Z jedničky si pamatuju, že jsem byl pořádně vyplesklej, ale i dvojka v pohodě sekundovala. 90% // (19.9.2014) HBO COMEDY - No jo, a je to tu zase :) Prcičky dvojku jsem si nemohl na HBO nechat ujít. Potvrzuji 90%. // (20.9.2015) PRIMA HD - A dost! Tohle je prostě jedna z mých TOP USA komedií, ke které vždycky zasednu a jelikož jsem tak učinil i dnes, je jasné, že je pro mě něčím výjimečná. Z toho vyplývá...Nová FSZ je tu! :-) 100% // Další projekce: (17.5.2019) NOVA CINEMA HD ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi sofistikované pokračovanie. Bavil som sa minimálne rovnako ako v prípade prvého dielu. Hlavný hrdinovia sú stále rovnako sympatický a posúvajú sa vo svojich charakteroch a vnútornom vývine ďalej. Iste je mi jasné, že sa nejedná o žiadny umelecký majsterštik, ale ja si podobne ladené filmy dokážem dokonale užiť. Miera humoru je väčšia, objavujú sa tu mnohé kultové postavičky. Rozhodne najlepšia scéna je samozrejme prilepenie Jima k sebe sekundovým lepidlom - ktorá je zakončená Stiflerovým zdvihnutým prstom (všetko je v poriadku) - čo je pre mňa zabijak. James B. Rogers neposúva komédiu nikam ďalej. Využíva len vychytávky, ktoré boli prítomné v prvom diely- dlhá kamera pri párty, pomočenie Stiflera atď. V tomto smere film posúvajú dopredu naozaj postavy. Jediná vec čo celý film spomalovalo je Kevin a jeho príbeh s Vicky. Minimum humoru a pamätných scén. Obhliadnúc od toho je to ale solídne pokračovanie, úspešnej trilógie ku ktorej sa vždy rád vrátim. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (24)

  • Bill Paxton byl zvažován do role Stiflerova (Seann William Scott) otce, kterého si nakonec zahrál Chris Penn. Jeho scéna ale byla nakonec po negativních reakcích diváků na testovacích projekcích vystřižena. (Stocki)

Reklama

Reklama