Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

spikey1 

všechny recenze uživatele

Film přišel do kin přesně v době, kdy jsem ho potřeboval. Testosteron mi stříkal ušima a tak tahle sexem nabitá komedie měla u mě maximální úspěch. Po těch osmi letech už hladinka testosteronu klesla a já se mohu s trochu chladnějším mozkem zamyslet nad přínosem filmu. Co je tu nového? Nic... Vše jsme viděli již v předchozím díle, film sleduje jednoduchou linku, kterou si nastavil už předtím. Všechny ztrapnit a na konci samozřejmě vše musí dopadnout dobře, a Finch se musí vyspat se Stifllerovou matkou. jednoduché. Na teenegery fungující jako mucholapka na jazyk. Na diváka s osm let vyvíjejícím se vkusem, už to bohužel nezabírá. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Podarená komédia, ktorá z časti nadväzuje na predchádzajúci film. Nájde sa tu rad bláznivo srandovných situácií a výborných hlášok, na ktorých je celý film postavený. Jednotlivé postavy sú opäť vynikajúce. Dej nie je nijako zložitý, ale človek nemusí pri sledovanie premýšľať, poriadne sa zasmeje a parádne sa pobaví. A nakoniec by som chcel vyzdvihnúť výborný soundtrack. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Lawrence: 1. Every Time I Look For You - Blink 182 [3:06] ,2. Scumbag - Green Day [1:44] ,3. Bring You Down - Left Front Tire [2:30] ,4. Vertigo - American Hi-Fi [2:12] ,5. (I'm Gonna) Split This Room In Half - Uncle Kracker [3:04] ,6. Be Like That - 3 Doors Down [3:57] ,7. Good (For A Woman) - Alien Ant Farm [2:28] ,8. Always Getting Over You - Angela Ammons [4:07] ,9. Cheating - Jettingham [3:47] ,10. Smokescreen - Flying Blind [3:34] ,11. Phoebe Cates - Fenix*TX [3:40] ,12. Susan - The Exit [3:13] ,13. Fat Lip - Sum 41 [3:01] ,14. I Will - Lucia [4:25] ,15. Halo - Oleander [4:43], ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Byť je pro mnoho lidí tento druhý díl již kvalitativně horší jak ten předchozí, pro mě osobně je American Pie 2 na stejné kvalitativní úrovni. I zde totiž dostaneme pořádnou nálož bláznivých gagů a důvěrně známých charakterů, kterým jde jen o jedno. Tyto ingredience společně s výtečně odsýpajícím příběhem tedy vytváří další kultovní žánrový zářez, ke kterému se vždy velmi rád vracím. Skvělá práce! „Oh, yeah. The Stifmeister's coming back to Grand Harbor. Deck the halls. Bye-bye, Great Falls. Wipe my ass and lick my balls. It's Stifler time, baby. Whoo-hoo-hoo. Whoo-hoo-hoo.“ ()

Melies 

všechny recenze uživatele

4 / 10 Pokračovanie tínedžerského hitu, ktoré si síce so svojim mladším bratom nezadá v počte krások na meter štvorcový, ale fakt, že už ide len o mlátenie prázdnej slamy, sa zakryť jednoducho nedá - a úporná snaha tvorcov nasilu a za každú cenu narvať do scenára čo najviac vtipných momentov tomu práve príliš nepridáva. Navyše, ak sa vám prvý diel zdal nadnesený a nereálny, tak American Pie 2 radšej ani nepozerajte - keby sa každá ženská správala rovnako ako v tomto filme, populačná explózia by už nebola otázkou budúcnosti. Alebo žeby to tak v USA chodilo? ()

Galerie (119)

Zajímavosti (24)

Reklama

Reklama