Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dvojka má trochu pozvolnější rozjezd a taky už trochu recykluje první díl, ale dobrých vtípků a situací je tu pořád dost. Co se mých dvou nejoblíbenějších postav týče, tak Jima pořád stíhají trapasy a jeho vystoupení na hudebním táboře je nezapomenutelný. No a Stifler perlí snad ještě víc než v jedničce a sex po telefonu v podání Oze a Heather taky stojí za to : hele chlape mám péro v ruce a chci si užít sex po telefonu se svou holkou! No tak to máš dobrý, Alláh Akbar! Takže o něco slabší než jednička, ale pořád ještě obstojná zábava.60% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Po roce se pět kamarádů ze střední školy vrací z univerzit do rodného města. A zdá se, že rok strávený na vysoké většině z nich jen dodal na sexuálním apetitu. Kevin proto přijde s geniálním plánem udělat si výlet k jezeru, kde vnadné kočky tráví prázdniny. Vyhodit neschopného režiséra a kolotoč gagů se rozjede naplno. Jenže Rogers nikdy komedie neuměl a přesto se do nich tlačí. Výsledkem je sice přijatelné pokračování slavné teen-age série, ale s gagy proklatě nízko. Měl jsem pocit, že snad ve filmu ani žádné nejsou, anebo když byly, tak hodně bídně natočené. Parta z jedničky zůstala a udržela soudržnost, a to je velké plus. Bez nich by tohle semleté pokračování nestálo za moc. 50% ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Skvělé pokračování jedničky. Atmosféra je celkem podobná, ikdyž se film odehrává v létě a ne ve školních lavicích. Vrátila se většina postav. Je zde opět dost trapných a vtipných scén. Velkou zásluhou na tom má jak Jim, tak Stiffler a ostatní ze známé party. Dvojka měla opět romanticko dramatický nádech. Kdy ke konci vše dobře dopadlo. Opět bylo zde dost pěkných písní, které se do filmu hodily. Film hodnotím na 95% = ***** ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Byť je pro mnoho lidí tento druhý díl již kvalitativně horší jak ten předchozí, pro mě osobně je American Pie 2 na stejné kvalitativní úrovni. I zde totiž dostaneme pořádnou nálož bláznivých gagů a důvěrně známých charakterů, kterým jde jen o jedno. Tyto ingredience společně s výtečně odsýpajícím příběhem tedy vytváří další kultovní žánrový zářez, ke kterému se vždy velmi rád vracím. Skvělá práce! „Oh, yeah. The Stifmeister's coming back to Grand Harbor. Deck the halls. Bye-bye, Great Falls. Wipe my ass and lick my balls. It's Stifler time, baby. Whoo-hoo-hoo. Whoo-hoo-hoo.“ ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ja som si ani nevšimol, že to bol druhý diel. Ten istý recept, tí istí herci a úplne odlišná cieľová skupina, akou som bol ja. A to ani nesúviselo s mojim vekom. Toto by som nezvládal ani na gymnáziu. Hlavne keď by som to porovnával s tým, ako vyzeral život na našich chodbách školy a na našich parties. Nikto mi nikdy žiaden moč na hlavu nevylial. Našťastie. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (25)

  • Film v našich kinech navštívilo 371 714 diváků a vydělal 31 856 217 korun českých. (Stocki)

Reklama

Reklama